Přejít na obsah

Garny servis vše okolo

garny

Doporučené příspěvky

tak knám zavítal zase jeden s členů .... jo je to jester a přijel až s českého ráje :p ... a ještě v neděli ;)

Zajímavá závada.... po výmněně baterie nešly otevřít levé zadní dveře a okno se stahovalo jak chtělo... datová komunikace nekomunikovala ,takže bylo třeba rozebrat zadní dveře.. zavřené... což je trochu pakárna... a hlavně nic nezničit.... no po trochu trápení se povedlo a tapec jsem sundal apsolutně nepoškozen ... bylo zjistěno že mozek ...řídící jednotka ve dveřích byla plná vody... oto vetší zděšení pro majitele když mně uklidnoval že ten mozek je nový asi necelej rok a že tím to určitě nebude... lol jenže pan majitel když dával nové tapec na dveře (RS) tak na tyto dveře zapomněl dát tu horní plastovou lištu ve které drží tapec a zároven to tam těsní... je jasné že když jel tak přes ono se tam dostala voda a jednotka plná vody to není moc good ... dokonce stačil uhnít jeden pin .. a problém je na světě...

¨

jen pro zajímavost ..když se majitel ptal ve škoda servisu ..řekli mu , jo pane ten tapec nejde sundat ...ten se musí utrhat.. a počítejte stím že si budete muset koupit noví... :aggressive:

post-368-1198139983_thumb.jpg

post-368-1198140031_thumb.jpg

post-368-1198140082_thumb.jpg

post-368-1198140170_thumb.jpg

post-368-1198140277_thumb.jpg

Editováno: , autor: garny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem dneska taky vlítl na mé služební auto... už to trochu bylo něco o té kovářově kobyle.... lol je to octa 1.9 tdi rv 04 .. no nejřív jsem mněnil všechny filtry olej a nějaké drobnosti... a dneska destičky ,manžeta na poloose ,gumové silembloky v ramenou ,gymy stabilizátoru a nějaké drobnosti,seřídit ručky na drifty... :p atak... jo ale je pravda ,že nějaké věci jsem už docela odkládal ... tak mám zase pokoj na nějakou dobu...

Odkaz ke komentáři

No na jednotku bych to fakt netipoval, byla rok nova kdyz sem prestavoval na 3g ....no holt se tam mela dat s RS tapecem i ta lista :) nak sem si toho nevsim ze zustala na starym, ze tam zatece me nedoslo, holt se chybama clovek uci ;) ...hlavne ze se nemusel kurvit tapec, takhle to cenove jeste vyslo docela ok, az na tu cenu nove baterky, ktera se pravdepodobne vymlatila prave jak svitil ovladac na dverich nebo zkratem...druhej den sem tu listu nasel na puvodnim tapecu a uz sem ji tam samodreme pridal, tak snad uz to bude ok ...

PS: Co sem mohl tak sem pomohl :) a auto bylo celkem spinave, akora to neni videt, alespon zadek od sazi lol

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

No na jednotku bych to fakt netipoval, byla rok nova kdyz sem prestavoval na 3g ....no holt se tam mela dat s RS tapecem i ta lista :) nak sem si toho nevsim ze zustala na starym, ze tam zatece me nedoslo, holt se chybama clovek uci ;) ...hlavne ze se nemusel kurvit tapec, takhle to cenove jeste vyslo docela ok, az na tu cenu nove baterky, ktera se pravdepodobne vymlatila prave jak svitil ovladac na dverich nebo zkratem...druhej den sem tu listu nasel na puvodnim tapecu a uz sem ji tam samodreme pridal, tak snad uz to bude ok ...

PS: Co sem mohl tak sem pomohl :) a auto bylo celkem spinave, akora to neni videt, alespon zadek od sazi lol

jo bylo to v pohodě... jen jsem byl trochu po kalbě tak mi to šlo trochu pomateně.. ale rychle jsem se schopil když jsem pochopil že domů se mu nechce dřív než bude otevírat dveře... lol jinak cena baterie je standart ... tak víš... momentální ceny jsou fakt hrozné....

Odkaz ke komentáři

jo bylo to v pohodě... jen jsem byl trochu po kalbě tak mi to šlo trochu pomateně.. ale rychle jsem se schopil když jsem pochopil že domů se mu nechce dřív než bude otevírat dveře... lol jinak cena baterie je standart ... tak víš... momentální ceny jsou fakt hrozné....

Jj vim koukal sem na net, a ceny sou ted opravdu hrozne bezne opravdu za 70tku nebo lepsi od 3T. - 3500,-

Odkaz ke komentáři

Jen bych chtěl připomenout .... zda je tady někdo ,kdo by nemněl co dělat a podívat se do turba sám ..jak to jako vypadá .. tak to určitě nedoporučuji... A mohu vám zaručit že ho dohromady nedáte aby ještě nějakou dobu fungovalo ... toto turbo co vydíte na fotkách ,již bylo K.O. a proto jsem ho takle rozebral .. jinak jsem se o to dost zajímal a opravit či repasovat turbo se dá ale doma se to nedá udělat .... tak nešahat a vyhledat odbornou pomoc... :palec2:

Editováno: , autor: garny
Odkaz ke komentáři

Tak zase jedna octa RS .. a spojčička na uhel :( ... ala pan Gomez ..... :)

Už když jsem sundal kola bylo my něco na autě divné... No to bylo překvapení když jsem zjistil že ve škodovce asi udělaly chybu a vůz RS zapomněly vybavit stabilizátorem podvozku na přední náprave ... :kuk:

No je jasný ,že tam byl ale někdo ho tam asi zamomněl dát .... předeček se taky někomu uplně nepovedl .. :aggressive: ale zase lakovaná chladičovka v barvě vozu .. kdo to má... :)

post-368-1198672998_thumb.jpg

post-368-1198673098_thumb.jpg

post-368-1198673372_thumb.jpg

post-368-1198673434_thumb.jpg

post-368-1198673476_thumb.jpg

post-368-1198673524_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...