Palo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 trefa čoveče víš, že chlapi co s tím jezdí na letišti, tak mají velké problémy s čerpadly paliva a s turbama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 podle mě je SUP ,lepší-na pohodlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 podle mě je SUP ,lepší-na pohodlí. Ty po mně něco potřebuješ cosby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 To ne,jen říkám,jak to je.I kluci passa´táci říkají,že starší model pašíka je pohodlnější než nový model.já jsem spokojen,je to paráda s tím jezdit,ale budu přistavovat,dělat novou střechu,tak asi vezmu nějakou octu s DSG a ušetřené prachy dám do baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) To ne,jen říkám,jak to je.I kluci passa´táci říkají,že starší model pašíka je pohodlnější než nový model.já jsem spokojen,je to paráda s tím jezdit,ale budu přistavovat,dělat novou střechu,tak asi vezmu nějakou octu s DSG a ušetřené prachy dám do baráku Jj, rozum napřed A proto mám já jen OI, jelikož už fakt došly, ale baráček doma je v pohodě, nová střecha,okan, dveře,vrata, garážová vrata, tepelné čerpadlo, solarní články na střeše domu i garáže, topení, voda, odpady i konečně příjezd ke garáži je novej. Teď už jen aby si to ještě maminka užila nějakej ten pátek Editováno: 18. Únor 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Instalačky mám taky nové,spodek a prostředek taky,tak ještě vrch a přístavba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Instalačky mám taky nové,spodek a prostředek taky,tak ještě vrch a přístavba Tak ať se daří, nebudeme tady Petrovi kurvit jeho téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 a je to DSG!!! HMM to pěkné .. jsem taky zvědav na DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) To ne,jen říkám,jak to je.I kluci passa´táci říkají,že starší model pašíka je pohodlnější než nový model.já jsem spokojen,je to paráda s tím jezdit,ale budu přistavovat,dělat novou střechu,tak asi vezmu nějakou octu s DSG a ušetřené prachy dám do baráku něco bych tu pro tebe měl 1,1 benzín 95 rok, do 20 000,- udržován, najeto myslím 70tis. mužeš to vyměnit (oboustraný doplatek možný) (ale nemá DSG) maxidot si doděláš (ilusrační foto) Editováno: 19. Únor 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 něco bych tu pro tebe měl1,1 benzín 95 rok, do 20 000,- udržován, najeto myslím 70tis. mužeš to vyměnit (oboustraný doplatek možný) (ale nemá DSG) maxidot si doděláš (ilusrační foto) za ty prachy ... neber to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MASH Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Tak moje auticko uz take potrebovalo vyhledat Garnyho pomoc (spojka, servo, atd.). Chci tu Garnyho velmi pochvalit!!! Prace provedena precizne, rychle a hlavne perfektni pristup... proste PARADA. Na me strane ted maximalni spokojenost! Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tak moje auticko uz take potrebovalo vyhledat Garnyho pomoc (spojka, servo, atd.). Chci tu Garnyho velmi pochvalit!!! Prace provedena precizne, rychle a hlavne perfektni pristup... proste PARADA. Na me strane ted maximalni spokojenost! Diky! Děkuji ... za chválu ... fotečky se už ženou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tak slibované foto mashovy octy 2.0 ,spojčička .... náprava rameno atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 tohle trochu problém.... stabilizátor jaky by nebyl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 další .... stará sada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 raka na servis.... náprava..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Pan kocht opet v servisu .... tentokrát tlumiče odešly... zase.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Pan kocht opet v servisu .... tentokrát tlumiče odešly... zase.... Protoze s tim jezdi jako prase !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Protoze s tim jezdi jako prase !!! si taky myslím a ke konci týdnu se tu objeví foto i mojí koktulky zase bude u pana doktora Garnyho a nechte se překvapit co se bude dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 si taky myslím a ke konci týdnu se tu objeví foto i mojí koktulky zase bude u pana doktora Garnyho a nechte se překvapit co se bude dělat Tak to budu překvapen i já ... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Pan kocht opet v servisu .... tentokrát tlumiče odešly... zase.... Bo v tom dupe,pak se to hupe a deto do dupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Bo v tom dupe,pak se to hupe a deto do dupe Asi nějaké akční scénky na polii .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) zdravím ... tak zase z jiného soudku.... já a servis jsme vyjely taky do světa... Kamarád potřeboval pomoct ...tak jsem sním vyjel na výlet do německa pro vůz který si koupil přes internet... No je pravda ,že to bylo trochu vo hubu kupovat takle auto když to člověk neviděl ale trochu zariskovat se vyplatilo ... auto je totiš lechce bouranéééééé Půjčené vybavení ... land rover diskovery 2.7 V6 TDI..... tak to bylo super svezení ..... Editováno: 2. Březen 2008, autor: garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 A toto už vysněný vůz ..... WV sharan ...1.9 TDI... hail line.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.