garny Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 to ako sa s tym dalo jazdit? No jezdit se stím relativně dalo ... nejhorší bylo couvat a hned dopředu ... bouchalo to jak ulomené kolo hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Ale ta pneumatika musela dobre dostat nafrak. Ako ked som mal na felde rozhrkane riadenie a do vymeny to stiahlo 3-4mm z gum. A este k tomu nepravidelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Fabia na výmněnu zadních silembloků.... na jedné straně už vůbec nebyla ta guma a kolo se vychylovalo 10 cm dopředu a dozadu....musí se vyndat celá náprava..... Garny, nemusí, jde to dělat postupně jedna strana a pak druhá, jen vycuknout spodní čep z ramene, sundat objímku stabíku a rameno vyndat s tou hliníkovou konzolí, já tam dávám potom nové silenbloky ze seatu cupry, jsou celistvé a tedy už navěky p.s. kdyby jsi neměl co dělat, ale moc si netroufám radit Mistrovi Garnymu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...4286&st=175 je tam i nákres přípravku pro lisování těch plných silenbloků, si dovolím švestičky pane učiteli, z vlastní zahrádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Proč bydlíš tak daleko ??? takového servisáka bych bral .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Garny, nemusí, jde to dělat postupně jedna strana a pak druhá, jen vycuknout spodní čep z ramene, sundat objímku stabíku a rameno vyndat s tou hliníkovou konzolí, já tam dávám potom nové silenbloky ze seatu cupry, jsou celistvé a tedy už navěky Ahoj pane.. no hele .. pro mně je asi lepší to vyhodit complet .... už ten stabilizátor a hlavně na straně spolujezdce to vymyslelo pako ...toho vidět... takže já to vyhodím ven complet venku si to rozeberu a pohoda.. ono totiš už se mi stalo párkrát že ten přední šroub co je vtom hliníku a drží rameno .. pěkně zaroste a nejde pomalu povolit ani autogenem.... takže pekně ven a venku tomu kleknu na plíce a už to lítá .. jinak ten tvůj přípravek jsem viděl i prodávat .... sice na ložiska kola ale je to podobné ... A silemblok .. jojo máš pravdu zrovna nedávno jsem to tu jednomu s clubu dělal ty cuprácký ... a asi už budu dávat jenom ty.. za prvé jsuu nejlepší a vydrží mnohem víc a za druhé se daleko lépe lisují ... než ty plastové .. se to pořád někam kroutí .. no znáš to ... nějaké foto mám tak nějak to sem hodím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 jinak ten tvůj přípravek jsem viděl i prodávat .... sice na ložiska kola ale je to podobné ... safra, ten jsem taky dával tady na fórum : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%ECna+lo%9Eisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 fiat punto ... okrajová práce bývalého člena... Tlumiče K.O. a nové radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 VW golf 3 1.9 TDI na rozvody.... tooo už jsem nedělal tak dlouho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 tak tet od jinat ... mám tu jednu storku o mém autě... jako když se to stalo tak jsem trochu nechápal a mněl hroznej vztek ale tet se už i usmívám ... Celá příhoda se stala následovně ... kamarád mi volá.. ségra má fabiju a nejede ..je třeba jí opravit .. mužeš zařídit i odtah .. auto stálo kousek odemně a tak nebylo co řešit.. odtahovka němněla hned čas a tak jsem se vydal s tažnou tyčí na záchranou misi ... bohužel jiné auto než bělouš doma nebyl a tak jsem vyrazil formulí .. Příjezd k autu .. auto opravdu nejelo .. zapráhnul jsem auto a vysvětluji důrazně slečně asi 4 krát .. že musí jet hlavně pořád za mnou ,musí kopírovat mojí zád a tyč musí být stále rovně.... ano ano a jedem.. A jedém ... příjíždím do první světelné křižovatky.. oba pruhy volné .. žádné auta ani předemnou .. jedu pomalu a lechce brzdím... NO A CO SE STALO .. ?? tažená fabia se slěčnou neudělala nic lepšího .. ,že si asi vůbec neuvědomila ,že je vlastně tažena a ještě na tiči a prostě so stočila do volného pravého pruhu.. prostě mně chtěla předjet aby byla taky první na světlach ... asi ???? no každopádně akce jako hovado ... já jenom vidím v pravém zrcátku fabku jak se štosuje o muj blatník a nárazník ... a to se šinula jen svojí silou setrvačnosti .. přitom stačilo jen šlápnout na brzdu ... A to mně ještě trochu otočila .... tak jsem vylezl ven a jenom se modlil ,aby to nebylo promáčklé nějak moc.... no nstěstí to odnest trochu nárazník a lišta a to jen barvou .... a slečna ve fabii to mněla horší ..blatník a nárazník.. no každopádně jsem nějak němněl slov ... slečna jen čumněla jak bubák a říkala ..jééé já to nějak .. nooo jsem nevěděla... tak jsem radči sednul do auta a pomalu dotáhl domů ... auto jsem ji opravil ona škodu zaplatila a odjela... no naštestí se mně toho tolik nestalo .. ale myslel jsem ,že vyskočím s kůže... kdyby to nebyla ženská .. tak se neznám .. Každopádně slovo na závěr... po této akci už asi nikdy nubudu takle někoho táhnout .. fakt je ,že jsem na tyči odtahal už dost a nikdy se nestalo nic podobného .. ale poprvé jsem takle táhnul ženskou a katastrofa... fakt tak trochu za dobrotu na žebrotu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Čemu se divíš Petře, já bych se taky nechtěl tahat za takovou hajtrou, tyč netyč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Petre, tak to je uzasna story, fakt Soracz, asi to nasere, lidska blbost je opravdu neuveritelna Ta slecna mela ridicak na nekoho jinyho ne, pri tom iq ji ho museli dat leda nejak oklikou Hlavne, ze belous zustal v pohode, vypada to jen jak posrany. Fakt neuveritelny, pro dobrotu na zebrotu coz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Čemu se divíš Petře, já bych se taky nechtěl tahat za takovou hajtrou, tyč netyč ha ha .. sám seš hajtra fordácká .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Petre, tak to je uzasna story, fakt Soracz, asi to nasere, lidska blbost je opravdu neuveritelna Ta slecna mela ridicak na nekoho jinyho ne, pri tom iq ji ho museli dat leda nejak oklikou Hlavne, ze belous zustal v pohode, vypada to jen jak posrany. Fakt neuveritelny, pro dobrotu na zebrotu coz no přesně.. prostě mně uplně odzrojila .... a já v tu chvíly fakt nevědět co říct .. ani jsem nevěděl .. zda mám žvát,brečet a nebo se smát ... jsem nechápal... chlavně nejhorší ta bezmoct .. už jsem stál pomalu v křižovatce a nemněl jsem kam jet... masooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 hele, byla alespoň hezká (blondýna?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 hele, byla alespoň hezká (blondýna?) pěkná černovláska.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 tak vidiš, to zase tak nebolelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 jo to se hned líp snáší škoda, alespoň máš záminku pro rande Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Bylo by zajimave jak to videla ona, co ji v ten moment probehlo hlavou nebo necim jinnym... :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 jasně, ona se do Garnyho zamilovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) Bylo by zajimave jak to videla ona, co ji v ten moment probehlo hlavou nebo necim jinnym... :prc: co ten v** zastaveju, ho předjedu ne!, když je vedle něj ještě místo Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 zaminka pro rande a kacka ho doma zabije valeckem na testo to zname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 hele tak tohle jsem ještě neviděl to bych jí řekl nejsi takhle kráva??? a asi dal i pár facek, ale dobře jí tak za to co se jí stalo a bělouš viděl jsem na něm už horší šrámy oklepe se bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Doufam ze na ni mas telefoni cislo.... Jinak te bude muset sestrelit jeste jednou. To vis, kdy zenska ma zajem udela cokoliv.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Octavi II výmněna dvouhmotného setrvačníku na automatu DSG ... docela maso ... převodovka váží snad mětrák ... To mě teď čeká u dvou firemních, příznaky jako jsi psal. Vyrábí jim to Sachs Luk nebo nějaká úplně jiná firma? Ještě nezapomeňte pravidelně měnit olej, u tý starší to měli udělat ve 120tkm kdy to bylo na /velké/ prohlídce v autorizáku ale neudělali to, tak se to o 40tkm přejelo, olej černej jako bota a při plným plynu odmítala řadit vyšší stupně, naštětí po výměně oleje se to vrátilo k normálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 zaminka pro rande a kacka ho doma zabije valeckem na testo to zname Jo přesně ... já randit už nemusím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.