garny Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 hmmm docela divné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 P2M: to je T5ka? zajímavá kontrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 A6 Avant 2.5TDi quattro, rok 2002/2003 snad edit: Jarov říká, že snad nějaké čidlo od brzd co mohlo zblbnout další věci na autě, že prý častá věc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 možná něco od ESP .. ale i tak to nebude jentak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dám vědět ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Garny: jak jsem ti dneska ráno volal, tak to je ono Má to auto xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Funguje automaticka nivelace svetel v pohode? Pokud ma teda auto xenony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 podle mě jde spíš o tu kontroku mazání ta kontrolka náklonu bude o hodně mín důležitá, a na její rozsvícení stačí odpojit světlo (i bez zaplýho klíčku) někdy ju rozsvítí i skoro vybitá baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 xenony jsou, baterka nevim, jestli je vybitá, prej to při startování dělá zvuk jako při ztratovaní, tak to popisoval kolega, co s tím drandí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 xenony jsou, baterka nevim, jestli je vybitá, prej to při startování dělá zvuk jako při ztratovaní, tak to popisoval kolega, co s tím drandí bude asi větší problém ... v autě lítaj čerti se spínačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 my tomu řikáme kurvítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Danova Fabia TDI na servísek .. rozvody ,brzdy,a jeden blaltíček co danova přítelkyně trochu pomuchlovala... při první jízdě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 my tomu řikáme kurvítko čemu .. co ta audi .. už se to hlo... nebo at to nějak dotáhne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Kurvítko říkáme tomu, co ty pojmenováváš jako čertíky a spínačky Je to mmtálně na Jarově, oni jediní měli odtahovku, co to byla schopná vytáhnout z podélné řady aut Uvidíme, co dál, pokud to půjde, budu tě protlačovat samo Peťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Kurvítko říkáme tomu, co ty pojmenováváš jako čertíky a spínačky Je to mmtálně na Jarově, oni jediní měli odtahovku, co to byla schopná vytáhnout z podélné řady aut Uvidíme, co dál, pokud to půjde, budu tě protlačovat samo Peťo O.k. .... kurvítko.... hmmm to sou samé novinky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jedna octávečka na xenony ala kolečko.... Xenony si dodal zákazník sám... a hned to začínalo.... jak koukám tady něco chybí.... ,takže z jiného světla přehodit konektor a jedeme dál..... a další prekérka.... nefungule naklápění xenonu.... opraveno ... jedna výbojka K.O. a ještě ulomenej jeden držák... majitel už běduje ... vše pečlivě nasvazkováno a nataženo krkavicí.... další usměv když jsem odklopil kaslík pod volantem... nic překvapujícího.. ve škodovce.. super práce... samé lanovky ...nezaizolované dráty a promotané kde se dalo... ...... tak světla svítí,naklápení funguje.... majitel přichází.... jak světla svítí tak si uvědumuje jak jsou ocinkané ... jen chci podotknout ,.že majitel neběduje na mně ale jen na sebě ,že mněl radči koupit nové pěkné světla ,by ho to vyšlo skoro na stejno... .. začíná dilema z jeho strany zda tam světla nechat a nebo tam dát ty staré halogeny ... tak to jsem šel trochu do kolen... no což náš zákazník.... však jsem mu vysvětlil ,že světla se tam nechaj .. protože předělávat to zase na halogeby je nesmysl ... max sehnat nová světla a přehodit je... tak nakonec odjel spokojen a vše bylo v pohodě... tak to jsem mněl takovej super den ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak to borcovi nepreju technickou - tu si bude za ty chybejici ostriky muset podplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jedna octávečka na xenony ala kolečko.... Čau, klidně jsi mohl napsat, že ten šušňa jsem já , ty komplikace mě trošku naštvaly, ale co na světla nekoukám Jinak ještě jednou díky za čistě odvedenou práci, svítí velice dobře. K těm rozcuchaným kabelům nevím no, auto bylo služební a vždy jen v servisu škoda, takže jedině tam to někdo rozcuchal. Technickou neřešim, tu můžu mít kdykoliv a na cokoliv. A hlavně pro mravokárce, vůbec se za to nestydím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Čau,klidně jsi mohl napsat, že ten šušňa jsem já , ty komplikace mě trošku naštvaly, ale co na světla nekoukám Jinak ještě jednou díky za čistě odvedenou práci, svítí velice dobře. K těm rozcuchaným kabelům nevím no, auto bylo služební a vždy jen v servisu škoda, takže jedině tam to někdo rozcuchal. Technickou neřešim, tu můžu mít kdykoliv a na cokoliv. A hlavně pro mravokárce, vůbec se za to nestydím jen jsem musel popsat co se může stát při montáži... světla neřeš... hlavně ,že pěkně svítej... pocuchané kabely jsou od deního co dělaly ve škodovce... technickou bych taky neřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ještě novej volant ... ten se moc povedl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ještě novej volant ... ten se moc povedl..... Ten volant je přímo nádherný. Úplně tu slyntám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ten volant je přímo nádherný. Úplně tu slyntám jo fakt good... byl novej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 az na tu krytku airgabu v strede, to je troska nevkus ale co... ide o pohodlie predsa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 garny z ceho to je volant? BTW lepis i RS combi zadni kridla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 garny z ceho to je volant? BTW lepis i RS combi zadni kridla? To není z ničehio to je volant VICTOR : http://www.aukro.cz/item551643230_kozeny_v...at.html#gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.