garny Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 power by honda .. civik .. výmněna chladiče.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 takle jednou nastartuji a dost divné zvuky z altíku... a už jsem opravoval na mém šlužebáku... volnobežka na altíku K.O. .. tak jsem udělal rovnou i rozvody.. když jsem byl v tom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 garny ten alt ernator previjis nebo davas novy kus za kus? BTW asi prijedu na haldex ted mi na horach kdyz to bylo treba neseply zadni - NASRANEJ JAKO SWINE jsem ve svahu 30 stupnu nahazoval retezy sem myslel ze me omejou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 podle mě to Garny převíjí tak jak všichni ostatní doma na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 takle jednou nastartuji a dost divné zvuky z altíku... a už jsem opravoval na mém šlužebáku... volnobežka na altíku K.O. .. tak jsem udělal rovnou i rozvody.. když jsem byl v tom.. Garny jake zvuky to asi byly- znelo to podobne jako susteni remene, takove nepravidelne a pri studenem motoru? Podobny zvuk slychavam od sveho mazlika. Na kolik vyjde ta volnobezka? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 podle mě to Garny převíjí tak jak všichni ostatní doma na stole Ne ne, já viděl Petra jak to převíjí, má to vymakané, normálně si poupravil starý kolovrátek a na něm to vine. Prostě pán je šikula To víš vašo, máš se ještě co učit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 volove moje silnoproudarska krev se ve me vari a chut to previnout mi cuka s rukou Nahodou na tom nic neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak vytáhni prst ze zásuvky - uleví se ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 chlapy.. . . nelejte to pivo s oken.... podívejte se jak tet vypadám.... vy jste partáci.... tak pro pořádek.... mněnil jsem jen volnobežku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 garny ten alt ernator previjis nebo davas novy kus za kus? BTW asi prijedu na haldex ted mi na horach kdyz to bylo treba neseply zadni - NASRANEJ JAKO SWINE jsem ve svahu 30 stupnu nahazoval retezy sem myslel ze me omejou hmm tak to je docela nepříjemné.. jo retezi na 4x4 to zamrzí.... hlavně lidi okolo si musely klepat na čelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Garny jake zvuky to asi byly- znelo to podobne jako susteni remene, takove nepravidelne a pri studenem motoru? Podobny zvuk slychavam od sveho mazlika. Na kolik vyjde ta volnobezka? Diky není problém se na to podívat .. ta volnoběžka to nevím takle z hlavy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 kosta a jeho fabia na novej pozvozek super sport... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Fabka 1.4 MPI... oprava motoru .. tesnění pod hlavou..... známá věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 hlava srovnána a umyta... a montuje se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 garny - cim sa ti podarilo tu hlavu tak dokonale umyt od toho oleja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak to bohužel nevím jistě .. protože jsem to nemyl já ... ale ten kdo srovnával tu hlavu ... ale jinak na tom není nic.. prostě existuje spostu chémie např arva .. opláchneš a je to jak nové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 garny - no napriklad mi ked sme raz z kamosom potrebovali ocistit ventile viko na Alfe Romeo po 240tkm Tak ta arva moc nepomahala na to, nakoniec sme ten olejovy film dostali dole, teraz sa zasmejte, alebo bola to Kyselina alebo na hmyz a doladilo sa to horucou vodou, a ventilove viko ako nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 horká WAP očistí skoro včechno (někdy i barvu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A ještě tu mám jeden zázrak.... jmenuje se to carlan a je to tak trochu kyselina ředěná... používá se to joko prumyslové čistidlo do hal... je pravda ,že se u toho nesmí moc dýchat a tak troje rukavice... ale záruka zaručena .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 malej servis na O2 2.0 tdi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak majiteľ sa asi ešte nestaral o čistenie auta odkedy ho kúpil pozrite sa ako má vyzerať čistý motor od Mariosa http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...47174&st=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Mam motor nemytej co se auto poridilo pres 5 let a sem na to hrdej Dolejvam jen vodu do ostrikovacu a vic me nezajima. Co bych tam taky mel delat? ) BTW kdyz mi maxik zacal rvat zkontrolujte hladinu oleje, kdyz nevim co za znacku mi tam nalili, mam vymenit komplet napln, nebo je jedno kdyz koupim jakykoliv 0W-30 a doleju ho tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Cau Garny uz si se setkal s timhle? Vcera se me to povedlo pri rozjednu na semaforech, nastesti v 5.hod rano takze zadnej provoz. Budu muset asi koupit celou poloosu vid? Jak je to z jeji vymenou? Je to slozity? Podotykam jsem v GB takze se k tobe nedostanu Editováno: 3. Březen 2009, autor: Ilja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ilja: to už se mi rovněž stalo....asi tak 3 roky zpátky, taky při rozjezdu z křižovatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.