garny Vloženo 22. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Zdravím vše v roce 2012 ... Servis stále funguje .. nic se nemění ... Kontakt pořád stejný protože internet a fora moc nestíhám kontaktujte mně prosím osobně a to na stejný telefon :777005887 v prac. době PO-Pá 8-18 hod.Můžete využít i mail: Autosluzby-kranat@seznam.cz a nebo info na WWW.autosluzby-kranat.cz díky za pochopení Garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Tak zas ja ... pořidil jsem si Oll Tour , potřeboval bych dodělat parkovaky, copak k tomu všehno potřebuju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 ke Garnymu jezdím od chvíle co jsem se s ním seznámil zde na foru .... jeho rukama prošla i má předchozí Octávie, segry Felda a Fábka a nikdy jsme s ním neměli žádný problém...jemu věřím spíš než nějakým autorizákům z toho důvodu, že u něj mám jistotu, že o auto nepřijdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Tak zas ja ... pořidil jsem si Oll Tour , potřeboval bych dodělat parkovaky, copak k tomu všehno potřebuju ? senzory, držáky ,kabeláž senzory jednotka-jednotka napájení a samotná jednotka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Bodly by mi cisla dilu klidne do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Diky hnedka jim pisnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Ahoj Garny, chtěl bych se poptat, co by tak stál menší repas náprav na O2 1,9tdi. Rozpadají se mi gumové dorazy na tlumičích - beru to jako znak zkontrolovat to komplet. Při vytočených kolech doprava a akceleraci se ozývá asi čep ramene + by to chtělo vyměnit všechny lůžka + stabilizátory. Můžeš prosím napsat, jak je ze zkušenosti náročná časově a finančně taková akcička. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 (editace) jde o přední nápravu a nebo i zadní ... ono by to chtěla asi vidět ... Editováno: 8. Listopad 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek, nebo si snad myslíš, že zipoman nepochopí, že odpovídáš přímo jemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Jde o přední, když píše o vytočených kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Tak tak, jde o přední, monster truck co umí zatáčet zadníma z toho ještě nemám . Návštěvu plánuju určitě, jen mam co víkend cestu a tak se chci zeptat, kolik času to zbaští. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 (editace) Zdravím, na internetu jsem si koupil ten plechový kryt pod motor a potřeboval bych ho tam přidělat (včetně zanýtování těch uchycovacích matic, které samozřejmě nemám) akorát nevím, jak je to s bočními plastovými kryty. Jestli se musí koupit nové, jako jsou na 4x4 nebo postačí ty obyčejné? Jinak, jedná se o Octavii 1. Kolik by tak to přidělání stálo? Chtěl bych to mít na zimu hotové. Díky Kryštof Editováno: 11. Listopad 2012, autor: Tetrosy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakevi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Přihodím svoji zkusenost. Po několika návštěvách rutinního charakteru (Škoda Octavia II 2007) jsem měl problémy se zaseklou řídící jednotkou ABS. Během výměny se vyskytl další problém s delším chodem brzdového pedálu, který zabíral až ve spodní třetině. Auto zůstalo v servisu a i když vypadalo jednu chvíli s nalezením původce problému beznadějně, tak Garny nad prolémem nemávl rukou a nenechal mě odjet, ale "zakousl se do toho", nakonec problém (brzdový třmen) nalezl a velmi rychle opravil. Pro mě po třech návštěvách kvalitní služby od profesionála který vyjde vstříc s termínem oprav. DOPORUČUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2015 zdravím všechny v roce 2015 ... stále fungujeme ... na tel. 777005887 ... at se všem daří a ať auta jezdí a slouží ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 mohu potvrdit, že funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 mohu potvrdit, že funguje :-) Ahoj .. jo jo jasně ,všechno stále funguje jak má ... Tak zrovna v pondělí my přijede Amogův new car ... tak jsem sám zvědav co přijede... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 přijedu šlapacím moskvičem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 V 1.2.2016 at 7:14, amogh napsal: přijedu šlapacím moskvičem :-) Tak jasně .. Co ty tvoje el. tlumiče .. ještě tlumí ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Ahoj všem .. tak po delší době zase tady .... Octa II brzdové přední kotouče.... nic nevydrží věčně ... ale toto ... ???? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Hold někdy i OPEL potřebuje servis .... rozvody motoru .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.