mikl Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No a ese ja mam na svojom stresne okno ale ten tapacir novy ho nemam ale vyrazat by to malo ist hravo? Jestli máš orig.šíbr,tak pro ten je jiný tapec.Je na něm taková kapsa,aby okno mohlo zajet pod střechu. Jestli je okno dodělané,stačí obyčejný tapec a vystřihnout díru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Zial je origos tak som kupil zbytocny tapacir ale sak stal len 20e tak teda ten stary dieri zaplatam slahanym tmelom a komplet nastriekam na cierno drzte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasekmx Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) No ja mam strop strasne spinavy a trochen prepaleny tak ma to napadlo nastriekat ale neviem co to spravi? Já stříkal strop v golfu III klasickou černou barvou a úplně v pohodě. Akorát to hodně saje, tak si připrav hodně barvy Editováno: 7. Duben 2012, autor: Wojnar Nauč se požívat "Náhled příspěvku" !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 No vsak napokon som to spravil tak isto plus dal som na to diamantovy efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 To je ale čéče drsnota... Za jak dlouho to vyčichlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Ale tak kupil som si vanilkovy stromcek a po 5 dnoch uz bola pohoda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Takže 5 dní? To je v klidu...to mi teda nasadilo brouka do palice..Mít komplet vše v tmavé a né světlé bléé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Zdravím.. Nechci zakládat další téma a tak se zeptám tady. Začala se mi odlepovat látka na stropnici. Odrazovali mě od výměny, že prý je stím strašná práce a je to drahé, myslím ta stropnice. Dá se to nějak opravit ( nemyslím připínáčky :-)) Pomohl by třeba čalouník a bez demontáže? Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.