sr5 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 chlapi jak se mění volnoběžka u TDI 81 kw ? dejte nějaké odkazy na koupi této volnoběžka. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 chlapi jak se mění volnoběžka u TDI 81 kw ? dejte nějaké odkazy na koupi této volnoběžka. dík Jaká volnoběžka? V alternátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jo v alternátoru dejte nějaké odkazy ať si to dovedu představit. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Řemenice je našroubovaná přímo na rotoru alternátoru,závit je tam pravej ale na povolení je potřeba spec. klíč. Je to velký tisíc hran,kterým prochází torx na podržení rotoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Nepíšeš odkud jsi . Kupoval jsem ji asi před dvěma lety u Bosche v Brně na Hwiezdoslavově. Už nevím přesněě ale myslím něco přes 1000,- V Etce je za 2240,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 chlapi jak se mění volnoběžka u TDI 81 kw ? dejte nějaké odkazy na koupi této volnoběžka. dík Výměnu volnoběžky mám za sebou, tady máš info (hlavně na straně 2): http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7376 Nakonec jsem si pomohl sám, nějak jsem se rady nedočkal...., jo výrobní tajemství... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.