Publikováno Červen 25, 200718 r chlapi jak se mění volnoběžka u TDI 81 kw ? dejte nějaké odkazy na koupi této volnoběžka. dík
Červen 25, 200718 r chlapi jak se mění volnoběžka u TDI 81 kw ? dejte nějaké odkazy na koupi této volnoběžka. dík Jaká volnoběžka? V alternátoru?
Červen 26, 200718 r Řemenice je našroubovaná přímo na rotoru alternátoru,závit je tam pravej ale na povolení je potřeba spec. klíč. Je to velký tisíc hran,kterým prochází torx na podržení rotoru.
Červen 26, 200718 r Nepíšeš odkud jsi . Kupoval jsem ji asi před dvěma lety u Bosche v Brně na Hwiezdoslavově. Už nevím přesněě ale myslím něco přes 1000,- V Etce je za 2240,-
Červen 28, 200718 r chlapi jak se mění volnoběžka u TDI 81 kw ? dejte nějaké odkazy na koupi této volnoběžka. dík Výměnu volnoběžky mám za sebou, tady máš info (hlavně na straně 2): http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7376 Nakonec jsem si pomohl sám, nějak jsem se rady nedočkal...., jo výrobní tajemství...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.