murder Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Poraďte prosím, nemůžu si vzpomenout jakou adresu má bazar aut a motorek v německu je to něco jako mobile.de nebo ebay ale bez aukcí a myslím, že tam šla hodit i čeština. Chci se podívat po nějakejch motorkách. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 autoscout24 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 autoscout24 ? Super, díky moc ani za boha jsem si nemohl vzpomenout :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 (editace) autoscout24 ? Super, díky moc ani za boha jsem si nemohl vzpomenout Já si myslím, že lepší nebo spíš serióznější je ten mobile.de Editováno: 30. Červen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 autoscout24 ? Super, díky moc ani za boha jsem si nemohl vzpomenout Já si myslím, že lepší nebo spíš serióznější je ten mobile.de jj, na autoscout24 je 1/2 inzerce nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 autoscout24 ? Super, díky moc ani za boha jsem si nemohl vzpomenout Já si myslím, že lepší nebo spíš serióznější je ten mobile.de jj, na autoscout24 je 1/2 inzerce nesmysl To já vím, že to je plný podvodníků. Já nechci novější mašinu, ale Hondu CB 900 F2 Bol d´Or někdy z roku 1980. To je ještě poctivá práce a na zjištění přibližné ceny podle stavu jsou oba bazary v kombinaci eBay dobrý. Přesto díky za upozornění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 autoscout24 ? Super, díky moc ani za boha jsem si nemohl vzpomenout Já si myslím, že lepší nebo spíš serióznější je ten mobile.de jj, na autoscout24 je 1/2 inzerce nesmysl To já vím, že to je plný podvodníků. Já nechci novější mašinu, ale Hondu CB 900 F2 Bol d´Or někdy z roku 1980. To je ještě poctivá práce a na zjištění přibližné ceny podle stavu jsou oba bazary v kombinaci eBay dobrý. Přesto díky za upozornění. no jde spíš o to, že na autoskout24 jsou pěkný ceny, ale když tam zavoláš zjistíš že je to omyl, překlep, ... takže provoláš a nic nekoupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.