karel.lpg Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Myslím že ne, má jiný konektor a jiné číslo, musel bych se kouknout, ale zkus kouknout na Autokelly, jsou tam i s obrázky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) http://www.cc-autodily.cz/sonda-kyslik-1-6-74kw.html na 74 je jina 100% nezamena s 55KW jako clen sleva 5% z ceny bez DPH Editováno: 22. Září 2008, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 pánové nedaří se mi tu lambdu žádným způsobem dostat ven, jak na to? Je na to nějakej ověřenej postup? dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 mali ste niekto pri poruche lambdy sondy problémy s voľnobehom ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Rad bych se taky vlozil do diskuze po vlastnich zkusenostech. Takze lambda me taky odesla, mam 1.6 55kw, vymena za novou Bosch, po 4 mesicich na STK byla KO, takze jsem zjistil ze soudruzi z Mlade Boleslavi udelali nekde chybu a umistili blbe lambda sondu, tak je udajne potreba predelat diru na lambdu, aby byla o neco výs a nedostaval se na ni bordel. Jeste jsem tuto uprvavu nepodstoupil ale v nejblizsi dobe ji udelam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmm1 Vloženo 30. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2022 (editace) Zdravím chci kupovat novou Lambda Sondu na mojí O1 / 1.6 / 55kW a nevím podle jakého kódu ji koupit. Mohl by mi někdo poradit, když na stránkách mají napsáno třeba '' 1.6MPI 55kW (AEE) do čísla karosérie 1U-W-109000 '' podle čeho se můžu řídit aby mi to tam pasovalo ? Mají to takhle u více dílů a bojím se aby mi nedošlo něco co mi na auto nepadne .. :/ Děkuji moc za jakékoliv vyjádření. Pokud je to ve špatné sekci tak se omlouvám. Editováno: 30. Říjen 2022, autor: djmm1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.