Publikováno Červen 30, 200718 r Zdravim. Na stranke http://www.superskoda.com/scripts/aktualit...tail.php?IDA=30 som 29.06.07 objavil fotku FABIA ANGEL EYES, o ktorych sme sa bavili niekedy v zime. ivo
Červenec 2, 200718 r ta cena je v přepočtu cca 6.500,- což je přibližně za stejnou cenu jako ty projektorový co jsou na trhu nyní navíc mají "potkávačky" uprostřed,
Červenec 8, 200718 r ta cena je v přepočtu cca 6.500,- což je přibližně za stejnou cenu jako ty projektorový co jsou na trhu nynínavíc mají "potkávačky" uprostřed, no mě to vyšlo skoro 7700 za černý. stříbrný o 285 levněji.
Červenec 8, 200718 r ta cena je v přepočtu cca 6.500,- což je přibližně za stejnou cenu jako ty projektorový co jsou na trhu nynínavíc mají "potkávačky" uprostřed, no mě to vyšlo skoro 7700 za černý. stříbrný o 285 levněji. angel eyes su len imidzovka...ja som si kupil tie cierne ale nie angely ale od TYC..dorobil xenon a to je nieco lebo povodne to svietilo hroozne zle ..este horsie ako seriove
Červenec 8, 200718 r No koukal jsem na ty od TYC zblizka - a bodet by nesvitily hur nez seriovy. Hlavne parabol(k)a pro dalkovy svetla je naprosto smesna. Z toho proste nemuze jit zadnej poradnej svetelnej tok. Xenon (nelegalni) to muze ale urcite zlepsit.
Červenec 13, 200718 r No koukal jsem na ty od TYC zblizka - a bodet by nesvitily hur nez seriovy. Hlavne parabol(k)a pro dalkovy svetla je naprosto smesna. Z toho proste nemuze jit zadnej poradnej svetelnej tok. Xenon (nelegalni) to muze ale urcite zlepsit. Panove, fakt ty svetla hovno sviti, ale vy co mate origo xeny cekejte po nejakych 100tis/km to same.Cekal jsem od origo xenu trosku vice, ale uz se me z nich staly doslova louce.Tak jsem se nasral, rozebral , kuknu a hup co nevidim?Slavne Hella paraboly uplne vypalene, misto toho aby se svitily jak psi kulky, tak popraskane a vyplaeny cerny flek.Takze prenos svetla zadny=(((Co ted s tim, ze??=))Sehnal jsem origo nove komplety cecek+parabol z OII, trosku poupravil, fuknul do Fabiackych xenu a svetllo je na svete=))Sviti to dabelsky, navic cocka je tam 2* vetsi nez u Fabky, vypada to jako origo a konecne vidim=))TAkze se teste bud na nove xeny, nebo mensi upravu=))
Červenec 14, 200718 r grygy muzes udelat fotku nekdy večer jak to sviti +dalkače? zajimavý Dalky normalne ty cocky + paraboly z OII na ne nemaji vliv.JAk budu s Johnysem a vyfoti to tak jo, jinak ja nejsem fotograf=))))))))))))
Červenec 25, 200718 r já bych raději počkal, až to budou nabízet jiné firmy, solidnější. a 7700 taky nebudou chtít, doufám. podívej se na ostatní produkty, ty ceny jsou šílený.
Červenec 27, 200718 r Tak jsem se konečně dovolal,mluvil jsem se šéfem . Bylo mi sděleno,že cena bude do 5000kč.
Srpen 3, 200718 r Mrkněte na ně: http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=113 Vypadaj líp než od TYC, který jsem musel vrátit, ptže se nedali seštelovat - padali dolu a svítili pár metrů před auto. Uvažuji o těchto Angel...
Srpen 3, 200718 r A máš s těmahle zkušenosti? Svítivost a.p....uvažuju o nich Mrkněte na ně: http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=113Vypadaj líp než od TYC, který jsem musel vrátit, ptže se nedali seštelovat - padali dolu a svítili pár metrů před auto. Uvažuji o těchto Angel...
Srpen 3, 200718 r Ja o nich neuvazuju, ale chtel bych videt nejaka dalsi foto - jak to sviti atd. Jinak - origo xenon rulez!
Srpen 4, 200718 r chcelo by to detailnejšie foto celeho svetla, či nemaju nejake neduhy krasy ktore na dialku nevidno
Srpen 4, 200718 r Mrkněte na ně: http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=113Vypadaj líp než od TYC, který jsem musel vrátit, ptže se nedali seštelovat - padali dolu a svítili pár metrů před auto. Uvažuji o těchto Angel... Taky mám světla od TYC a ikdyž mi nepadají, tak musím říct, že svítí skutečně o hodně méně, než obyčejné lampy.... ty nové světla vvypadají zajímavě, ale počkám si, až někdo zveřejní foto, jak to skutečně svítí, obrázky na výše uvedené stránce nemají dobrou vypovídatelnou hodnotu.
Srpen 4, 200718 r Vzhladom k cene to budu halogeny. Beztak firma robiaca tie svetla toho chce čo najviac predať a moc asi na kvalitu nehladí a nie to ešte na HID do toho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.