ivanl Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Zdravim. Na stranke http://www.superskoda.com/scripts/aktualit...tail.php?IDA=30 som 29.06.07 objavil fotku FABIA ANGEL EYES, o ktorych sme sa bavili niekedy v zime. ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 ale ta cena. bude lepší počkat na jiné firmy. kolem 6 tis. budou, si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 ta cena je v přepočtu cca 6.500,- což je přibližně za stejnou cenu jako ty projektorový co jsou na trhu nyní navíc mají "potkávačky" uprostřed, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ta cena je v přepočtu cca 6.500,- což je přibližně za stejnou cenu jako ty projektorový co jsou na trhu nynínavíc mají "potkávačky" uprostřed, no mě to vyšlo skoro 7700 za černý. stříbrný o 285 levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ta cena je v přepočtu cca 6.500,- což je přibližně za stejnou cenu jako ty projektorový co jsou na trhu nynínavíc mají "potkávačky" uprostřed, no mě to vyšlo skoro 7700 za černý. stříbrný o 285 levněji. angel eyes su len imidzovka...ja som si kupil tie cierne ale nie angely ale od TYC..dorobil xenon a to je nieco lebo povodne to svietilo hroozne zle ..este horsie ako seriove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 No koukal jsem na ty od TYC zblizka - a bodet by nesvitily hur nez seriovy. Hlavne parabol(k)a pro dalkovy svetla je naprosto smesna. Z toho proste nemuze jit zadnej poradnej svetelnej tok. Xenon (nelegalni) to muze ale urcite zlepsit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 No koukal jsem na ty od TYC zblizka - a bodet by nesvitily hur nez seriovy. Hlavne parabol(k)a pro dalkovy svetla je naprosto smesna. Z toho proste nemuze jit zadnej poradnej svetelnej tok. Xenon (nelegalni) to muze ale urcite zlepsit. Panove, fakt ty svetla hovno sviti, ale vy co mate origo xeny cekejte po nejakych 100tis/km to same.Cekal jsem od origo xenu trosku vice, ale uz se me z nich staly doslova louce.Tak jsem se nasral, rozebral , kuknu a hup co nevidim?Slavne Hella paraboly uplne vypalene, misto toho aby se svitily jak psi kulky, tak popraskane a vyplaeny cerny flek.Takze prenos svetla zadny=(((Co ted s tim, ze??=))Sehnal jsem origo nove komplety cecek+parabol z OII, trosku poupravil, fuknul do Fabiackych xenu a svetllo je na svete=))Sviti to dabelsky, navic cocka je tam 2* vetsi nez u Fabky, vypada to jako origo a konecne vidim=))TAkze se teste bud na nove xeny, nebo mensi upravu=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 grygy muzes udelat fotku nekdy večer jak to sviti +dalkače? zajimavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 grygy muzes udelat fotku nekdy večer jak to sviti +dalkače? zajimavý Dalky normalne ty cocky + paraboly z OII na ne nemaji vliv.JAk budu s Johnysem a vyfoti to tak jo, jinak ja nejsem fotograf=)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 By mě zajímalo co to je za firmu,na telefon vůbec nereagují!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 já bych raději počkal, až to budou nabízet jiné firmy, solidnější. a 7700 taky nebudou chtít, doufám. podívej se na ostatní produkty, ty ceny jsou šílený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Tak jsem se konečně dovolal,mluvil jsem se šéfem . Bylo mi sděleno,že cena bude do 5000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 a byla to ta firma superskoda.com? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Kopáček Import Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Mrkněte na ně: http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=113 Vypadaj líp než od TYC, který jsem musel vrátit, ptže se nedali seštelovat - padali dolu a svítili pár metrů před auto. Uvažuji o těchto Angel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A máš s těmahle zkušenosti? Svítivost a.p....uvažuju o nich Mrkněte na ně: http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=113Vypadaj líp než od TYC, který jsem musel vrátit, ptže se nedali seštelovat - padali dolu a svítili pár metrů před auto. Uvažuji o těchto Angel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ja o nich neuvazuju, ale chtel bych videt nejaka dalsi foto - jak to sviti atd. Jinak - origo xenon rulez! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 chcelo by to detailnejšie foto celeho svetla, či nemaju nejake neduhy krasy ktore na dialku nevidno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Mrkněte na ně: http://www.kopacek.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=113Vypadaj líp než od TYC, který jsem musel vrátit, ptže se nedali seštelovat - padali dolu a svítili pár metrů před auto. Uvažuji o těchto Angel... Taky mám světla od TYC a ikdyž mi nepadají, tak musím říct, že svítí skutečně o hodně méně, než obyčejné lampy.... ty nové světla vvypadají zajímavě, ale počkám si, až někdo zveřejní foto, jak to skutečně svítí, obrázky na výše uvedené stránce nemají dobrou vypovídatelnou hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 V těchto světlech jsou xenony, nebo to je klasika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Vzhladom k cene to budu halogeny. Beztak firma robiaca tie svetla toho chce čo najviac predať a moc asi na kvalitu nehladí a nie to ešte na HID do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.