Kutil_Tim Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 jj taky uz toho bylo dost ale dneska jsem si dal smazenici:D a stema zampionama smazenyma jste mi taky privodili chut, kdo to nejedl at to zkusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 A ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 KRasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 nadhera, a co hovorite na rydziky??? imho najlepsi recept z hub- rycdiky v kyslom naleve a sup do poharov do pivnice... ako priloha k masku bozskeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 to kdyz jdu do lesa uplne sam ,,alespon nemusim kose tahat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jsem v sobotu taky vyrazil a výsledkem byly 2 koše. Nejlepší na tom bylo to, že jsem se ani nenachodil. Vše v jedné oblasti. Prostě rostou. (Dětřichov na Bystřicí - MSK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jem se take dostal do lesa, nadhera. Zde je vysledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 dneska jsme byli v Žihli (Plzeňsko), kde je vyhlášená houbařská oblast. Nerostlo prakticky téměř nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jem se take dostal do lesa, nadhera. Zde je vysledek kdes našel ty dva hříbky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jem se take dostal do lesa, nadhera. Zde je vysledek kdes našel ty dva hříbky? Na tech participuji pouze zplozenim syna Ale jsou to draci (andilci). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Čoveče ty jsi byl na těch houbách v noci ne??Já byl dneska kousek odtamtud a zase vrchovatý koš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nevím proč, ale na Pardubicku nějak nemůžu objevit kloudnej flek na křemenáče. Když něco najdu, tak je to jen ojedinělá záležitost. V rodném kraji jich bylo jak nasráno, ale Pardubicko prdlajs. Asi nemám dobrej flek na ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Čoveče ty jsi byl na těch houbách v noci ne??Já byl dneska kousek odtamtud a zase vrchovatý koš... Nevím, jestli to bylo na mně, ale vloni jsme houby nemohli ani unést. Bílý hřiby, jaký jsem v životě ani neviděl, prostě nádhera. Letos ten les po houbách nebyl ani cejtit. A bylo to dole mezi školou v přírodě a sklárnou. A ve dne. Aspoň myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jojo bylo to na Tebe Jirko...odkud jinak jsi??Jsem v Žihli hrál fotbal...A lesy tam jsou moc pěkné...Chodím na druhou stranu jako do Pastuchovic...Velečína.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 tak,,, tady neco ze vcerejska:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 rostou .. . dnesni odpoledne pro vas kluci ,stylove okrajeno a umyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak jsem v sobotu taky vyrazil a výsledkem byly 2 koše. Nejlepší na tom bylo to, že jsem se ani nenachodil. Vše v jedné oblasti. Prostě rostou. (Dětřichov na Bystřicí - MSK) Tento víkend opět stejné místo a 4 koše a pořád jsem neodnes všechno!!! Rostou a rostou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) Rostou a rostou Patek a sobota na stejnem miste A kdyby nekoho zajimalo kde, tak odpoved je zde 2 TomasB: Tech nadhernych kremenacu tam bylo Editováno: 1. Říjen 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Prave jsem dojedl houbove rizecky ..a porad hribci rostou... pacholci klobouckati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Rostou a rostouPatek a sobota na stejnem miste A kdyby nekoho zajimalo kde, tak odpoved je zde 2 TomasB: Tech nadhernych kremenacu tam bylo jen potom ten kdo to zpracovává proklíná toho kdo to sbíral :-) ono se to hezky sbírá, ale tak pakárna to pak doma zpracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Prave jsem dojedl houbove rizecky ..a porad hribci rostou... pacholci klobouckati no já už k houbám v jídla začínám mít averzi. A to máme zásoby tak na několik let, a nebo budeme žrát houby každej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Rostou a rostouPatek a sobota na stejnem miste A kdyby nekoho zajimalo kde, tak odpoved je zde 2 TomasB: Tech nadhernych kremenacu tam bylo jen potom ten kdo to zpracovává proklíná toho kdo to sbíral :-) ono se to hezky sbírá, ale tak pakárna to pak doma zpracovat. Co nasbiram, to zpracuju, s tim problem nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Prave jsem dojedl houbove rizecky ..a porad hribci rostou... pacholci klobouckati no já už k houbám v jídla začínám mít averzi. A to máme zásoby tak na několik let, a nebo budeme žrát houby každej den taky to tak vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 tak tohle jsou kamarádi z lesa, to byl ještě čas houbaření. Ježci byli focení v různý dny, ale myslím si, že to byl pořád ten stejnej, protože to bylo ve stejným místě. Je to jen z mobilu, takže nic moc kvalita. A mlok je z Beskyd. Pršelo a byly jich tam desítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.