Září 18, 200717 r jj taky uz toho bylo dost ale dneska jsem si dal smazenici:D a stema zampionama smazenyma jste mi taky privodili chut, kdo to nejedl at to zkusi
Září 20, 200717 r nadhera, a co hovorite na rydziky??? imho najlepsi recept z hub- rycdiky v kyslom naleve a sup do poharov do pivnice... ako priloha k masku bozskeee
Září 24, 200717 r Tak jsem v sobotu taky vyrazil a výsledkem byly 2 koše. Nejlepší na tom bylo to, že jsem se ani nenachodil. Vše v jedné oblasti. Prostě rostou. (Dětřichov na Bystřicí - MSK)
Září 24, 200717 r dneska jsme byli v Žihli (Plzeňsko), kde je vyhlášená houbařská oblast. Nerostlo prakticky téměř nic.
Září 24, 200717 r Tak jem se take dostal do lesa, nadhera. Zde je vysledek kdes našel ty dva hříbky? Na tech participuji pouze zplozenim syna Ale jsou to draci (andilci).
Září 25, 200717 r Čoveče ty jsi byl na těch houbách v noci ne??Já byl dneska kousek odtamtud a zase vrchovatý koš...
Září 25, 200717 r nevím proč, ale na Pardubicku nějak nemůžu objevit kloudnej flek na křemenáče. Když něco najdu, tak je to jen ojedinělá záležitost. V rodném kraji jich bylo jak nasráno, ale Pardubicko prdlajs. Asi nemám dobrej flek na ně.
Září 25, 200717 r Čoveče ty jsi byl na těch houbách v noci ne??Já byl dneska kousek odtamtud a zase vrchovatý koš... Nevím, jestli to bylo na mně, ale vloni jsme houby nemohli ani unést. Bílý hřiby, jaký jsem v životě ani neviděl, prostě nádhera. Letos ten les po houbách nebyl ani cejtit. A bylo to dole mezi školou v přírodě a sklárnou. A ve dne. Aspoň myslím.
Září 26, 200717 r Jojo bylo to na Tebe Jirko...odkud jinak jsi??Jsem v Žihli hrál fotbal...A lesy tam jsou moc pěkné...Chodím na druhou stranu jako do Pastuchovic...Velečína..
Říjen 1, 200717 r Tak jsem v sobotu taky vyrazil a výsledkem byly 2 koše. Nejlepší na tom bylo to, že jsem se ani nenachodil. Vše v jedné oblasti. Prostě rostou. (Dětřichov na Bystřicí - MSK) Tento víkend opět stejné místo a 4 koše a pořád jsem neodnes všechno!!! Rostou a rostou!!!
Říjen 1, 200717 r Rostou a rostou Patek a sobota na stejnem miste A kdyby nekoho zajimalo kde, tak odpoved je zde 2 TomasB: Tech nadhernych kremenacu tam bylo Upraveno Říjen 1, 200717 r od oct
Říjen 8, 200717 r Rostou a rostouPatek a sobota na stejnem miste A kdyby nekoho zajimalo kde, tak odpoved je zde 2 TomasB: Tech nadhernych kremenacu tam bylo jen potom ten kdo to zpracovává proklíná toho kdo to sbíral :-) ono se to hezky sbírá, ale tak pakárna to pak doma zpracovat.
Říjen 8, 200717 r Prave jsem dojedl houbove rizecky ..a porad hribci rostou... pacholci klobouckati no já už k houbám v jídla začínám mít averzi. A to máme zásoby tak na několik let, a nebo budeme žrát houby každej den
Říjen 9, 200717 r Rostou a rostouPatek a sobota na stejnem miste A kdyby nekoho zajimalo kde, tak odpoved je zde 2 TomasB: Tech nadhernych kremenacu tam bylo jen potom ten kdo to zpracovává proklíná toho kdo to sbíral :-) ono se to hezky sbírá, ale tak pakárna to pak doma zpracovat. Co nasbiram, to zpracuju, s tim problem nemam.
Říjen 9, 200717 r Prave jsem dojedl houbove rizecky ..a porad hribci rostou... pacholci klobouckati no já už k houbám v jídla začínám mít averzi. A to máme zásoby tak na několik let, a nebo budeme žrát houby každej den taky to tak vidim
Listopad 3, 200717 r tak tohle jsou kamarádi z lesa, to byl ještě čas houbaření. Ježci byli focení v různý dny, ale myslím si, že to byl pořád ten stejnej, protože to bylo ve stejným místě. Je to jen z mobilu, takže nic moc kvalita. A mlok je z Beskyd. Pršelo a byly jich tam desítky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.