bobocop Vloženo 5. Červenec 2007 Vloženo 5. Červenec 2007 Hi, v poslednej dobe mávam problém, keď je auto odstavené cca 8 a viac hodín, teda keď je motor studený, auto naštartuje a hneď pri zošliapnutí plynového pedálu mi klesnú otáčky, akoby dusilo motor, resp. ako by dochádzalo palivo. Viete mi poradiť čo môže byť príčinou. Ďakujem. Citovat
rolbař Vloženo 5. Červenec 2007 Vloženo 5. Červenec 2007 Hi, v poslednej dobe mávam problém, keď je auto odstavené cca 8 a viac hodín, teda keď je motor studený, auto naštartuje a hneď pri zošliapnutí plynového pedálu mi klesnú otáčky, akoby dusilo motor, resp. ako by dochádzalo palivo. Viete mi poradiť čo môže byť príčinou. Ďakujem. něco podobného to dělalo nám. Přirovnal bych to k motorce se sytičem a pokusu přidat. Tehdá to spravilo očištění kontaktů na čidlu teploty a od té doby cca 5 let nic. Citovat
bobocop Vloženo 5. Červenec 2007 Autor Vloženo 5. Červenec 2007 nuž vyskúšam, dúfam, že je to len takáto maličkosť Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.