ribac Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Zdravim, potrebuju koupit ten velky plastovy kryt pod motorem ale nevim objednavaci kod,nebo kolik stoji. Potom potrebuju jeste jeden plast ktery je hned pripevneny k tomu pod motorem,viz foto. Daji se nekde sehnat jinde krome Skody,neorigo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Zdravim,potrebuju koupit ten velky plastovy kryt pod motorem ale nevim objednavaci kod,nebo kolik stoji. Potom potrebuju jeste jeden plast ktery je hned pripevneny k tomu pod motorem,viz foto. Daji se nekde sehnat jinde krome Skody,neorigo?? Jednou jsem na benzin objednaval kryty z www.autodilykrc.cz. Zkus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 5. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Potřeboval bych obj.kód pro oba plasty. Ten na obrázku nedokážu popsat když volám na vrakáč. BTW nevíte o dobrém vrakáči na Oktu kteří i posílají poštou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Podle fotky se jedná o plast který se nachází před předním kolem ja jsem mněnil oba dva stojí kolem 200Kč a údajně se to jmenuje usměrnovač vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 To asi nejsou ony.Tento plast je hned vedle velkeho plastu pod motorem a je na neho sroubkama pripevneny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 To asi nejsou ony.Tento plast je hned vedle velkeho plastu pod motorem a je na neho sroubkama pripevneny Bez na vrakac, ja kupoval tri-dilny kryt pod motor asi za 1200,- (jak jsem psal vyse - KRC ) a pomerne zbytecne. Skoda, ze jsem tyto bocni nechal tenkrat mechanikovi, ze je nebudu potrebovat. Jinak cislo je 1J0825237R pro benzin - k dostani i na : http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...1&NodeId=-1 , http://www.magmar.cz/shop/index.php?main_p...oducts_id=29165 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 (editace) To asi nejsou ony.Tento plast je hned vedle velkeho plastu pod motorem a je na neho sroubkama pripevneny Bez na vrakac, ja kupoval tri-dilny kryt pod motor asi za 1200,- (jak jsem psal vyse - KRC ) a pomerne zbytecne. Skoda, ze jsem tyto bocni nechal tenkrat mechanikovi, ze je nebudu potrebovat. Jinak cislo je 1J0825237R pro benzin - k dostani i na : http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...1&NodeId=-1 , http://www.magmar.cz/shop/index.php?main_p...oducts_id=29165 atd. Tak mala oprava - na www.autodilykrc.cz ti prodaji L-P i stredovy dil, na ostatnich pouze stred (1J0 825 237 R). Jinak plech stinici motor - vlevo vpredu - 1J0825245E (http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=1) , zakryti klinoveho remene - 1J0825250F (www.automot.cz , www.prondo.cz, www.autokelly.cz ). Snad ti to pomuze. Editováno: 8. Červenec 2007, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Diky moc.Myslim ze to najdu.Fakt diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Určitě není přípevněn ke krytu motoru. Předek toho plastu drží dva jazyky v předním nárazníku a zadní na dvou šroubech které jsou zašroubovány do plastu podběhu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak jsem na plastu nasel cislo: 1UO 805 826A,ale nemuzu to najit nikde na webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Uz jsem to nasel, jmenuje se to vedení vzduchu (mezi plast podběh a nárazník),cena 80Kc.To jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 tak měl neználek pravdu s tím usměrnovačem vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tak to si piš. jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Určitě není přípevněn ke krytu motoru. Předek toho plastu drží dva jazyky v předním nárazníku a zadní na dvou šroubech které jsou zašroubovány do plastu podběhu . Ale je... asi 2 šrouby z boku... lehnul jsem v zimě do blata a trochu to pochroumal, tak to budu pravděpodobně měnit. Díky chlapci za to označení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.