Michal_123 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Ahoj, přidávám taky nějakou inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 (editace) Tepic,tady je pár snímků.Kdo zná zrcátko tak pozná...... panove moc pekne urobene osvetlenia.... davali ste aj pozdra na diody? alebo ste to len zatavili ppistolou? lepidlo? jak ste vyriesili motaznu vysku diody? koumali ste nniekto ako urobit osvetleni do zrcatka tak by to malo dobry efekt pri nocnom parkovani k patniku? spinane z stropnej lampicky a spatecky cez diody (usmerneni). je to moc dobra vec Editováno: 7. Září 2010, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Rudyno to není žádny dodo to je normální originál díl ze superba - osvěltení nástupního prostoru 3U0945291C a 3U0945292C. A jak petrzbuse psal stoji asi 1400 ve škodovce. A to s tou zpátečkou - by se to asi muselo rozsvěcet s couvacíma světlama, vnitřní lampička se Ti při couvání nerozsvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Ahoj, rozmyslam, ze by som si spravil aj ja take podsvietenie v dverach. Ale dneska ked som pozeral na dvere, tak som zistil, ze mi nesvietia tie cervene svetla. Ani na jednej strane. A chcel by som to napojit nane. Kde moze byt chyba, ze mi nesvietia. Ziarovky su v poriadku, aj poistka, lebo vnutri mi ostatne svietia. Prosim poradte mi. Dakujem. Mam F1 2001 TDi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Tak jestli ti svítí i stropní osvětlení tak bych se mrkl na konektory ve sloupku dveří. Ty pod gumovou manžetou. Porozpojovat,prostříkat kontaktolem a pak uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Ahoj, este teraz som si nieco vsimol. MOzno to pomoze k urceniu problemu. To stropne svetlo mi reaguje na otvorenie len zadnych dveri. Na prednych ani na pravom ani na lavom nereaguje. Cize sa nezapne. Moze byt, ze to nie je nejak nakonfigurovane? A treba to spravit cez PC? Alebo co by tomu pomohlo, lebo potom to nebude ani kablikmi, ked sa rozsvieti len pri zadnych dverach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 No tak máš v háji mikrospínače ve předních dveřích. Autí nepozná kdy má otevřené dveře a kdy ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Ale central funguje.... ci to nema nic s tym spolocne? Ked su to naozaj mikrospinace tak to by bolo najlepsie, tie som uz raz menil, takze viem ako to treba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 A máš origo centrál???? Jestli ano,tak to spínače nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Nie, mam tam iny. Ten origo sa pokazil, tak som tam dal novy.... Teraz pred par mesiacmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majky_sv Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Asi 2 roky mam urobené podsvietenie zadný dverí. Je to ozaj komfort, keď vidíš kam stúpeš. Ale chalani viete mi poradit, kadial pretiahnem kábel z ĽP dverí do vnutra auta? Vtiahol som ich ho husieho krku a cez konektor som chcel dnu, ale konektor nema v sebe žiadnu dieru...v zadných bol kopec miesta. Chcem si dorobiť podsvietenie aj na predné dvere. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 No pozri ten konektor ci sa neda v niektorom mieste prevrtat. Inakadial neprejdes pokial chces aby to nejako vizeralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majky_sv Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Je tam dost blby pristup, jedine zvesit dvere a kuknut...hm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.