Přejít na obsah

Osvětlení prostoru dvěří

luckymann

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...

Tepic,tady je pár snímků.Kdo zná zrcátko tak pozná......

panove moc pekne urobene osvetlenia....

davali ste aj pozdra na diody? alebo ste to len zatavili ppistolou? lepidlo? jak ste vyriesili motaznu vysku diody?

koumali ste nniekto ako urobit osvetleni do zrcatka tak by to malo dobry efekt pri nocnom parkovani k patniku? spinane z stropnej lampicky a spatecky cez diody (usmerneni).

je to moc dobra vec

Editováno: , autor: Rudyno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rudyno :o to není žádny dodo to je normální originál díl ze superba - osvěltení nástupního prostoru 3U0945291C a 3U0945292C. A jak petrzbuse psal stoji asi 1400 ve škodovce.

A to s tou zpátečkou - by se to asi muselo rozsvěcet s couvacíma světlama, vnitřní lampička se Ti při couvání nerozsvítí.

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Ahoj, rozmyslam, ze by som si spravil aj ja take podsvietenie v dverach. Ale dneska ked som pozeral na dvere, tak som zistil, ze mi nesvietia tie cervene svetla. Ani na jednej strane. A chcel by som to napojit nane. Kde moze byt chyba, ze mi nesvietia. Ziarovky su v poriadku, aj poistka, lebo vnutri mi ostatne svietia. Prosim poradte mi. Dakujem. Mam F1 2001 TDi. 

Odkaz ke komentáři

Ahoj, este teraz som si nieco vsimol. MOzno to pomoze k urceniu problemu. To stropne svetlo mi reaguje na otvorenie len zadnych dveri. Na prednych ani na pravom ani na lavom nereaguje. Cize sa nezapne. Moze byt, ze to nie je nejak nakonfigurovane? A treba to spravit cez PC? Alebo co by tomu pomohlo, lebo potom to nebude ani kablikmi, ked sa rozsvieti len pri zadnych dverach....

Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...

Asi 2 roky mam urobené podsvietenie zadný dverí. Je to ozaj komfort, keď vidíš kam stúpeš. 

Ale chalani viete mi poradit, kadial pretiahnem kábel z ĽP dverí do vnutra auta? Vtiahol som ich ho husieho krku a cez konektor som chcel dnu, ale konektor nema v sebe žiadnu dieru...v zadných bol kopec miesta. Chcem si dorobiť podsvietenie aj na predné dvere. Dik.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...