Mathias Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) Nuz tak drzak mas asi rozne podla chlapikov odtialto myslim ze asi okolo 500-700Kc za drzak na Fabiu I ... napr. spytaj sa u Cosby mozno by vedel ti poradit blizsie neviem no ... ad 2 nechcem hovorit tu za Romana ale mam pocit ze kdesi davnejsie pisal ze mal poslednu sadu a viac ze uz nebudu... tak ted neviem no ... no ak by boli asi by som nevahal stoji to za to Origo je origo aj ked neorigo moze byt super tiez ale zase zavisy od toho jak ma na to clovek stastie ... Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej158 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Právě řeším též loketní opěrku a našel jsem tuto stránku.... ceny jsou více než přijatelné http://www.tuningshop.cz/interier/loketni-operky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 taky odpovidaj kvalitě a vzhledu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 to sergio >>> ja som mal Opěrka mezi sedadla SmoothStyle - CHROM a poviem ti rozsypalo sa to ako prisli chladne a studene noci a minusove teploty auto sa parkuje iba venku tak neviem ale ako pisal raca odpovidaj kvalite a vzhledu ale mozno ze budes mat stastie a bude ti to drzat mne tieto opierky po skusenostiach co som mal ee, nic moc ... ja by som siel do inej ak tak neviem mozno Armster http://www.amckn.sk/opierok.html neviem premyslam nad touto verziou aj ked by som bol rad origo ale kedze uz nebudu ... :-( tak nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej158 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Já jsem majitelem Fabky teprve druhý den tak se teprve orientuji v různých nabídkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 to je spravny sergeji hlavně na auto nedavej kdejakou kund...u na kterou narazíš,projdi fotky zdejších členu ve "vaše fabie" tam najdeš myslím dost dobrych typů pro inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 plně souhlasím s rácou zkus sehnat origo, na tý se dá i sedět a ani se nehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 A hlavně je to děsně návyková věc, já ji dal z auta před týdnem pryč a pořád když jedu mám tendenci si ruku opírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 souhalsím s klukama, kdybych kupoval loketku kupil bych jen origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 souhalsím s klukama, kdybych kupoval loketku kupil bych jen origo Taky se přidám, když loketku, tak jedině originál. Původně jsem tam dal tu od Martinka, ale při jarním úklidu a neopatrné manipulaci s vysavačem jsem do ní strčil, vruty se z plastovýho tunelu vytrhly a bylo po panelu, takže při výměně jsem kromě origo loketky kupoval i nový středový panel a od tý doby se dají v autě dělat psí kusy a vše je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Škoda originální příslušenství (v podstatě upravená z OI) - paráda, spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonius Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Našel jsem tento odkaz: http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...y-o3368788.html Opěrka, kterou tam dotyčný nabízí vypadá jako originál a je za méně než třetinovou cenu. Máte s ní někdo zkušenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anej184 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Moze mi dat niekto kontakt na toho Ramana co predava tie orig. opierky. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=3500 nemyslíš jendu?Tak ten zrovna na FI nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Ne, myslel RomanR25 http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=1937 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 tak mu napiš SZ, ale myslím, že už nemá. Mám takový tušení, že to psal v inzerátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Pasuje loketni operka origo z octavie I na fabii I nebo jaky v tom rozdil...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 jen v plastek okolo pak podle meho a 100% v držáčku loketky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Jediný rozdíl je pouze v trojnožce, ta je jiná, jinak je stejná, minulý týden jsem to dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Tak tak...jedinej rozdíl je v držáku...vše ostatní vč. plastu je shodný....jen u FI vznikne mezi nohou a tunelem cca 1cm mezera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 U origo balení loketky se ta díra vyplní přiloženou černou gumou, která se tam nalepí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_cz Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Ahoj, měl bych dotaz, dá se někde vůbec sehnat originální loketka pro "žlutý" interiér včetně "žlutých" plastů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Garrett,dany-cz:Předchozí stránka v tomto tématu...příspěvek č. 56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Taky se to tak dá udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 určitě lepší jak nějaká černá šprcka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.