Přejít na obsah

Loketní opěrka - neoriginál - zkušenosti, montáž

Tamraton

Doporučené příspěvky

• o 5 týdny později...
  • o 5 týdny později...

zdarec chlapci,

procetl jsem tady vsechny temata tykajici se loketni operky a musim rict, ze mi porad neni jasna jedna vec - to porad jeste neexistuje levnejsi varianta original loketni operky? pokud jsem to dobre pochopil, tak u neoriginalnich je problem pouze s uchycenim, protoze se chytaji do plastu... to opravdu neexistuje zadna neoriginalni operka se stejnym uchycenim jako original? jak bude vypadat je mi skoro jedno, hlavne kdyz bude uchyceni stejne jako u originalu. moje hlavni otazka tedy zni: opravdu neexistuje adekvatni nahrada original loketni operky aspon co se tyce uchyceni?

Tak ja som predchvilou objavil toto http://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-soctavia-i-vw-golf-iv-bora-textil-seda-p2158 vyzera to na presnu kopiu, ale este by ma zaujimala kvalita spracovania :-/ Nevie niekto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj hoši, mám šedý interiér, Fabia Classic..

Zaujala mě tahle od Milotecu ZDE nebo tahle ZDE 2 jsou šedé, takže jak ladí? A co se týče montáže, je to bez vrtání což mi vyhovuje, vrtat nechci. A zajímalo by mě, jak tam drží? A kterou z těch dvou doporučíte? Díky

Editováno: , autor: Jehla23
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak ja som predchvilou objavil toto http://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-soctavia-i-vw-golf-iv-bora-textil-seda-p2158 vyzera to na presnu kopiu, ale este by ma zaujimala kvalita spracovania :-/ Nevie niekto?

tenhle odkaz co jsi poslal je na O1 ne na Fabku sice je to presna kopie originalu ale ne na Fabku ale hledej dal taky hledam presnou kopii na F1.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zdar pánové

Po přechodu z A6 do fábky jsem si musel loketku ihned pořídit samo obyč za 500,-, s tím, že si časem pořídím origo. Po doslova prolezení fóra na toto téma jsem zjistil, že je to nedostatkové zboží, do oktávky žádnej problém, ale do fábky.Přes net jsou kolem 4000,-,to je docela ranec. Chci 100% origo, ale kde sehnat za normální peníz? :help:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Ahoj, zakládám nové téma, protože v těch co tu jsou se mi odpovědi nedostalo. Za to dobu, co jsem tam naposledy přispíval jsem trochu pozměnil názor a prosím o vaší radu, protože zkušenosti mám pouze s jednou. A to je černá origo lok. opěrka. Byl jsem s ní spokojenej, ale byla ve Fabii s výbavou Elegance, měl jsem ji chvíli a teď mám Classic krátkou MPI.

Mám na vás pár otázek :) :

1. aby se opěrka k interiéru hodila, takže jestli šedou nebo černou? Interiér mám šedý, ale jen možná půjdu do černýho.

2. jestli origo nebo Milotec nebo nějákou jinou, pokud možno doporučte :)

- v případě, že doporučíte origo tak poraďte kde ji sehnat a pokud možno co nejlevněji :) 4000 nebo kolik se mi za ní zrovna dávat nechce

- pokud Milotec tak mě napadla ta bez vrtání, ale jde mi o její stabilitu, jak na tom je

3. není to otázka, ale pokud by jste se zlobili, že zakládám nové téma tak se omlouvám, ale tam se mi nikdo neozval

4. jaký jste měli den? :)

Děkuji

Editováno: , autor: Jehla23
Odkaz ke komentáři

Patřím k příznivcům originálů. S kolegou, co téma založil, jsme to řešili přes SZ, ale zatím jsme se nikam nedostali, jsme přesvědčováni, že origo loketní opěrka do fábie se tu dá sehnat kolem 2500,-, ale kdee, najde se někdo, kdo ji dokáže sehnat ???

Odkaz ke komentáři

Tak zkoušel jsem Ronam25 napsat email, zatím bez odezvy a SZ taky, naposledy byl na fóru v roce 2010, takže zřejmě přes něho ta opěrka k mání nebude, tak pokud budou na vánoce prémie, zřejmě padnou...

cauko, som natom presne ako ty. Pisal som mu aj sukromnu spravu aj email, ale nic. Na fore nebol uz davno, takze si myslim ze z neho nic nebude. Prosim ta ak prides nato kde zohnat original opierku tak mi prosim ta napis. Dopredu dakujem. Moze byt aj pouzita

Odkaz ke komentáři

Já jsem hledání vzdal, všude je okolo 4000...opěrku za 1500 riskovat moc nechci i když nevypadá špatně.. Rozhodl jsem se, že ji budu shánět příští rok a vyměním interiér za černý k tomu ať to mám komplet. I tak napište, kdyby jste ji nakonec sehnali. Jinak zkoušet aukro atd... tam by mohla být i použitá, ale ještě jsem ji tam neviděl nebo vrakoviště, ale tomu nedávám skoro vůbec žádnou šanci

Odkaz ke komentáři

Tak dnes dorazila loketka od martínek auto. Montáž rychlovka. Čalounění jako originál. Sice na mě neudělalo dojem, jak jsem viděl šroubky, které to drží, ale po přišroubování jako přibité. Uvidíme po čase :-)

Za mě pro teď opravdu spokojenost.

Editováno: , autor: amissus
Odkaz ke komentáři

Já chtěl původně také milotec, ale ty dráty vzadu na kterých to drží ... sice je to fakt festovní co do uchycení a co je vidět zezadu mi může být fuk, ale nějak jsem to nepřenesl přes srdce :-) A to zpracování plastů, když se odklopí vršek také nic moc. No vše má něco svého a proti originálu toho asi člověk moc kromě ceny (a možná složitější montáže) nenamítne.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...