vit.x Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Refi: kontaktuj kolegu z fora RomanR25, dlouho nabízel opěrky ve fórovém bazaru, já získal loketku právě od něj btw. necituj poslední příspěvky, porušuješ zdejší psaná pravidla, správce tě nebude mít rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Tak už jsem taky majitelem originální opěrky a udělal jsem dobře jen ji ještě musím namontovat.Díky Všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Včera jsem ji namontoval,loketka z FII a upravené plasty,držák z O I a domácí dodělávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 zdarec chlapci, procetl jsem tady vsechny temata tykajici se loketni operky a musim rict, ze mi porad neni jasna jedna vec - to porad jeste neexistuje levnejsi varianta original loketni operky? pokud jsem to dobre pochopil, tak u neoriginalnich je problem pouze s uchycenim, protoze se chytaji do plastu... to opravdu neexistuje zadna neoriginalni operka se stejnym uchycenim jako original? jak bude vypadat je mi skoro jedno, hlavne kdyz bude uchyceni stejne jako u originalu. moje hlavni otazka tedy zni: opravdu neexistuje adekvatni nahrada original loketni operky aspon co se tyce uchyceni? Tak ja som predchvilou objavil toto http://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-soctavia-i-vw-golf-iv-bora-textil-seda-p2158 vyzera to na presnu kopiu, ale este by ma zaujimala kvalita spracovania :-/ Nevie niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) Ahoj hoši, mám šedý interiér, Fabia Classic.. Zaujala mě tahle od Milotecu ZDE nebo tahle ZDE 2 jsou šedé, takže jak ladí? A co se týče montáže, je to bez vrtání což mi vyhovuje, vrtat nechci. A zajímalo by mě, jak tam drží? A kterou z těch dvou doporučíte? Díky Editováno: 11. Červenec 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wooddy Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Tak ja som predchvilou objavil toto http://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-soctavia-i-vw-golf-iv-bora-textil-seda-p2158 vyzera to na presnu kopiu, ale este by ma zaujimala kvalita spracovania :-/ Nevie niekto? tenhle odkaz co jsi poslal je na O1 ne na Fabku sice je to presna kopie originalu ale ne na Fabku ale hledej dal taky hledam presnou kopii na F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Zdar pánové Po přechodu z A6 do fábky jsem si musel loketku ihned pořídit samo obyč za 500,-, s tím, že si časem pořídím origo. Po doslova prolezení fóra na toto téma jsem zjistil, že je to nedostatkové zboží, do oktávky žádnej problém, ale do fábky.Přes net jsou kolem 4000,-,to je docela ranec. Chci 100% origo, ale kde sehnat za normální peníz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Nebo kup od milotecu, taky nemá špatný věci, levnější než origo a podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 (editace) Ahoj, zakládám nové téma, protože v těch co tu jsou se mi odpovědi nedostalo. Za to dobu, co jsem tam naposledy přispíval jsem trochu pozměnil názor a prosím o vaší radu, protože zkušenosti mám pouze s jednou. A to je černá origo lok. opěrka. Byl jsem s ní spokojenej, ale byla ve Fabii s výbavou Elegance, měl jsem ji chvíli a teď mám Classic krátkou MPI. Mám na vás pár otázek : 1. aby se opěrka k interiéru hodila, takže jestli šedou nebo černou? Interiér mám šedý, ale jen možná půjdu do černýho. 2. jestli origo nebo Milotec nebo nějákou jinou, pokud možno doporučte - v případě, že doporučíte origo tak poraďte kde ji sehnat a pokud možno co nejlevněji 4000 nebo kolik se mi za ní zrovna dávat nechce - pokud Milotec tak mě napadla ta bez vrtání, ale jde mi o její stabilitu, jak na tom je 3. není to otázka, ale pokud by jste se zlobili, že zakládám nové téma tak se omlouvám, ale tam se mi nikdo neozval 4. jaký jste měli den? Děkuji Editováno: 2. Listopad 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osel Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Mám tuto a jsem spokojen hlavně při delších trasách kupoval jsem na http://www.autodoplnky-shop.cz/ Fakt spokojenost a cena taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Namontovat len ORIGINAL laktovu opierku. Da sa zohnat NOVA za 2500 Kc, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 osel: nevím, kterou tam myslíš, není odkaz přímo na ni prochy: asi to bude nej řešení a dá se sehnat někde tady na fóru u někoho? a dotaz ohledně barvy jste vynechali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Muj nick je PROCHY603. Loketka sa da kupit aj tu na fore. Farbu laktovej opierky: CERNA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Promiň, příště napíšu i číslo A dá se sehnat přímo od někoho nebo přes bazar? A takovej podivnej dotaz, teď mám šedej interiér a kdybych náhodou přešel na černej půjde normálně loketka vyndat a přendat na černej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Patřím k příznivcům originálů. S kolegou, co téma založil, jsme to řešili přes SZ, ale zatím jsme se nikam nedostali, jsme přesvědčováni, že origo loketní opěrka do fábie se tu dá sehnat kolem 2500,-, ale kdee, najde se někdo, kdo ji dokáže sehnat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Tak dnes jsem byl ve škodovce v Č.K., cena opěrky je u nich 4.300,- na netu jsem našel za 3.700,-, je to dost peněz, opravdu se tu nenajde nikdo, kdo by to dokázal sehnat levněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Příteli okřídleného šípu, pro :Ďurih - je to zdejší člen Roman25, R25@atlas.cz Mám ji také od něj 2500 Kč a plná spokojenost. Já jsem chtěl originál. Inzeruje i v sekci - prodám. Radek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Tak zkoušel jsem Ronam25 napsat email, zatím bez odezvy a SZ taky, naposledy byl na fóru v roce 2010, takže zřejmě přes něho ta opěrka k mání nebude, tak pokud budou na vánoce prémie, zřejmě padnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Tak zkoušel jsem Ronam25 napsat email, zatím bez odezvy a SZ taky, naposledy byl na fóru v roce 2010, takže zřejmě přes něho ta opěrka k mání nebude, tak pokud budou na vánoce prémie, zřejmě padnou... cauko, som natom presne ako ty. Pisal som mu aj sukromnu spravu aj email, ale nic. Na fore nebol uz davno, takze si myslim ze z neho nic nebude. Prosim ta ak prides nato kde zohnat original opierku tak mi prosim ta napis. Dopredu dakujem. Moze byt aj pouzita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Já jsem hledání vzdal, všude je okolo 4000...opěrku za 1500 riskovat moc nechci i když nevypadá špatně.. Rozhodl jsem se, že ji budu shánět příští rok a vyměním interiér za černý k tomu ať to mám komplet. I tak napište, kdyby jste ji nakonec sehnali. Jinak zkoušet aukro atd... tam by mohla být i použitá, ale ještě jsem ji tam neviděl nebo vrakoviště, ale tomu nedávám skoro vůbec žádnou šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imroo Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 ja mam toto: http://www.sportovni...-skoda-fabie-i/ nieje to sice origo ale pomer cena, kvalita je super. max. spokojnost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Já včera objednal tu od Martínka, tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 (editace) Tak dnes dorazila loketka od martínek auto. Montáž rychlovka. Čalounění jako originál. Sice na mě neudělalo dojem, jak jsem viděl šroubky, které to drží, ale po přišroubování jako přibité. Uvidíme po čase :-) Za mě pro teď opravdu spokojenost. Editováno: 15. Listopad 2011, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Tak ta od martínka není asi špatná, ale pokud mi vyjdou prachy spíš bych se přikláněl k té od milotec a pokud vyjde dobrá konstalace hvězd a šéf se plácne přes kapsu a budou prémie, tak holt padnou na origo a malá nedostane 10 ale 5 dárků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Já chtěl původně také milotec, ale ty dráty vzadu na kterých to drží ... sice je to fakt festovní co do uchycení a co je vidět zezadu mi může být fuk, ale nějak jsem to nepřenesl přes srdce :-) A to zpracování plastů, když se odklopí vršek také nic moc. No vše má něco svého a proti originálu toho asi člověk moc kromě ceny (a možná složitější montáže) nenamítne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.