gorby Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím, mám problém.Nefunguje mi pípák rozsvícených světel od dveří,nerozsvěcuje se mi stropní světlo- evidentně závada od mikrospínače. V servisu ale řekli, že je v pořádku, že buď komfortka nebo dráty.Jak nasimuluji funkci mikrospínače na konektoru ve sloupku dveří.Je to ten se 3 vodiči? Jak ho klemnout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Spoj pin 6 na konektore XS4 na BSG a tým nasimuluješ otvorenie dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levik Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Mam problem,nesvieti mi kontrolka pasov,nejde mi pípak pri rosvietených svetlach a ked otvorím dvere nenasáva mi palivové čerpadlo, vie mi niekto poradit v čom je problém mam 1,2 47kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 levik: No tvoj problém presne vyzerá na ten spomínaný vadný spínač v zámku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorby Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Spoj pin 6 na konektore XS4 na BSG a tým nasimuluješ otvorenie dverí. No, ještě jsem se v tom nikdy nehrabal.Mohl bys mi popsat podrobněji, který je to konektor a co s čím propojit? Ďíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levik Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Igor: Mal si pravdu bol to spínač na zámku. Nebol zlý, ale nedoliehal dobre k jazýčku na zámku, tak som ho podložil 4kou lisovanou podložkou. Teraz to je dobré. Ďakujem Ti za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ahoj mame doma 1.4 - 44 Kw - rok 2000 a taky nejde vnitrni svetlo pokud se otevrou dvere. Takze doufam ze i na classika delaji mikrospinace v zamku i kdyz nemam central. Doma par mikrospinacu mam ze zamku z Octavie. Jinak pipak taky ani tuk. Dverni spinac v zamku by mel bejt i u spolujezdce? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Bez centrálu je spínač taky v zámku, jen trošku jinej. Koukni do instalačních manuálů, fotil jsem tam právě verzi bez centrálu. Můj klasik měl spínač i u spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.