zdenouch Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Zdravím a prosím o radu. Budu si nechávat měnit spojkovou sadu a zajímalo by mě jaké máte zkušenosti a jakou značku by jste mi doporučili. Mam O1 1,9 Tdi 66kw r.v.00 . Mám jít do servisu a pokud ano nevíte jekou sadu tam dávají? Slyšel jsem, že to mění za repas! Doufám že ložisko s přítlačákem dávají nové a mění přenýtovanou lamelu. Na kolik vás to vyšlo? zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Zdravím a prosím o radu.Budu si nechávat měnit spojkovou sadu a zajímalo by mě jaké máte zkušenosti a jakou značku by jste mi doporučili. Mam O1 1,9 Tdi 66kw r.v.00 . Mám jít do servisu a pokud ano nevíte jekou sadu tam dávají? Slyšel jsem, že to mění za repas! Doufám že ložisko s přítlačákem dávají nové a mění přenýtovanou lamelu. Na kolik vás to vyšlo? zdenouch Nazdárek mě to vyšlo komplet (lamela,přítlačák.ložisko) na 7500kč zn. SACHS .ale dělal mi to známej ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Zdravím a prosím o radu.Budu si nechávat měnit spojkovou sadu a zajímalo by mě jaké máte zkušenosti a jakou značku by jste mi doporučili. Mam O1 1,9 Tdi 66kw r.v.00 . Mám jít do servisu a pokud ano nevíte jekou sadu tam dávají? Slyšel jsem, že to mění za repas! Doufám že ložisko s přítlačákem dávají nové a mění přenýtovanou lamelu. Na kolik vás to vyšlo? zdenouch Nazdárek mě to vyšlo komplet (lamela,přítlačák.ložisko) na 7500kč zn. SACHS .ale dělal mi to známej ve škodovce Dobrá cena. Ve Škodovce tam dávají SACHS ? zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.