Přejít na obsah

Jakou spojkovou sadu

zdenouch

Doporučené příspěvky

Zdravím a prosím o radu.

Budu si nechávat měnit spojkovou sadu a zajímalo by mě jaké máte zkušenosti a jakou značku by jste mi doporučili. Mam O1 1,9 Tdi 66kw r.v.00 . Mám jít do servisu a pokud ano nevíte jekou sadu tam dávají? Slyšel jsem, že to mění za repas! Doufám že ložisko s přítlačákem dávají nové a mění přenýtovanou lamelu. Na kolik vás to vyšlo? zdenouch lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím a prosím o radu.

Budu si nechávat měnit spojkovou sadu a zajímalo by mě jaké máte zkušenosti a jakou značku by jste mi doporučili. Mam O1 1,9 Tdi 66kw r.v.00 . Mám jít do servisu a pokud ano nevíte jekou sadu tam dávají? Slyšel jsem, že to mění za repas! Doufám že ložisko s přítlačákem dávají nové a mění přenýtovanou lamelu. Na kolik vás to vyšlo? zdenouch lol

Nazdárek mě to vyšlo komplet (lamela,přítlačák.ložisko) na 7500kč zn. SACHS .ale dělal mi to známej ve škodovce lol

Odkaz ke komentáři

Zdravím a prosím o radu.

Nazdárek mě to vyšlo komplet (lamela,přítlačák.ložisko) na 7500kč zn. SACHS .ale dělal mi to známej ve škodovce lol

Dobrá cena. Ve Škodovce tam dávají SACHS ? zdenouch :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...