DIAGNOSTIK Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Takhle se tet krade benzín,včera dvě auta na Valašsku......Chytit a přetáhnout po prackách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Takhle se tet krade benzín,včera dvě auta na Valašsku......Chytit a přetáhnout po prackách.... znam moc dobre. Nedavno tchanovi na ulici z Feldy, plna nadrz v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 (editace) Je to hrůza, ale jak se tomu bránit? Já cpu auto furt do garáže, ale ani u supermárketu není bezpečno....takhle , tímto způsobem tak čorli jedný známý taky beňoš....je to k naštvání... Editováno: 14. Červenec 2007, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Co přetahnout po prackách. Na místě useknout hajzlovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 ještě, když jsem chodil na školu, tak mě učitelka pověřila, abych došel k pumpě s kanistrem, že jí došel benzín, krásně jsem se ulil vzal jsme celou dvacku do kaňáku, dostal jsem klíčky od její feliny, dal jsem trychtýř, leju a najednou slyšim, jak to začalo téct na zem. Nějakej hajzlík jí proříznul ten vlnovec u nádrže, stálo jí to plnou nádrž a 2000,- za opravu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Me se to jeste tuk, tuk, tuk, nestalo, jak to nyni opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Takových hajzlíku bude čím dál víc. Jen je chytit. A to je problém hodně velký. Osobně bych za to ty ruce neřezal, lespší je zápalka, teda až budou od auta v bezpčné vzdálenosti, pořádně jim ty pařáty popálit, ať příště nechají benál na pokoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 No clovek chce vydelat nad vsim, jsou to svine, kdybych je videl, tak je donutim ten bezin vychlastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 No clovek chce vydelat nad vsim, jsou to svine, kdybych je videl, tak je donutim ten bezin vychlastat ještě jim pak připálit redko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Dávejte si pozor, kdo za váma jede od benzínky. Většinou čekají a vytipují auto, které má plnout. Risknou to a sledují ho až k baráku. Tak nějak mi to popsal známej, když se mu to taky stalo na parkovišti před domem. Myslím, že kdybych někoho přistihnul, asi bych se neovládl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 no neco podobnyho se stalo znamemu, je dalkovej ridic a mel dve plny nadrze na scanii musel rychle dom tak to odstavil a prez noc mu čorli komplet naftu .. to byl pak pruser, auto skoro pred barakem nafta pryc, takze si to musel calnout sam ... holt to sou svine ty co takhle čorujou, ,ze se jim to vyplati lezet nekde pod autem,vrtat a cucat beno to si ho radci kupim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 jsem takové loni načapal, nestihli ještě udělat díru. Byli to smradi tak asi 18 roků. přijeli tam maluchem. Jsem na ně zavolal benga. Jen je otázka, jestli z toho něco měli nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 znám jako kluky co tohle delaj kdyz nemaj na benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Hele, chlapi, tohle tema me zaujalo. Pracuju v televizi a rad bych o tom natocil reportaz. Nasel by se nekdo, komu nadrz vycucli nebo nekdo, kdo zna ze sveho okoli nejake mlade kluky, co nadrze vycucavaji? Ty zlodejicky bych natocil klidne naprosto anonymne - zady ke kamere a jeste bych jim zmenil hlas. Pokud muzete, dejte prosim vedet pres soukromou zpravu! Diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Hele, chlapi, tohle tema me zaujalo.Pracuju v televizi a rad bych o tom natocil reportaz. Nasel by se nekdo, komu nadrz vycucli nebo nekdo, kdo zna ze sveho okoli nejake mlade kluky, co nadrze vycucavaji? Ty zlodejicky bych natocil klidne naprosto anonymne - zady ke kamere a jeste bych jim zmenil hlas. Pokud muzete, dejte prosim vedet pres soukromou zpravu! Diky!! A po natoceni reportaze je ztriskame ... aby si to pamatovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Hele, chlapi, tohle tema me zaujalo.Pracuju v televizi a rad bych o tom natocil reportaz. Nasel by se nekdo, komu nadrz vycucli nebo nekdo, kdo zna ze sveho okoli nejake mlade kluky, co nadrze vycucavaji? Ty zlodejicky bych natocil klidne naprosto anonymne - zady ke kamere a jeste bych jim zmenil hlas. Pokud muzete, dejte prosim vedet pres soukromou zpravu! Diky!! A po natoceni reportaze je ztriskame ... aby si to pamatovali... Ja jim dam zady ke kamere, bych je ukazal verejne ZMRDY ZLODEJSKY!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Tohle ponechte bez komentaru, prosim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 co jsi nátáčel za reportáž ve střudu na rondelu ? jel jsem v tom oranžovém Twingu a koukal jsi na něj ,hezky jsem ho udělal viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 čornou benál nebo naftu a pak prodají, aby měli na fet nebo chlast. Chytnout, pořadně zmlátit a teprve potom volat poldy. Jinak náš právní řád nic moc, soudce je pustí a jdou na to zase o pár zkušeností bohatší a navíc s drzostí a bez ostychu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Obávám se, že tohle je spíš problematika příměstských oblastí. Na sídlišti nelze tak snadno vycucávat nádrž, protože tam je větší frekvence lidí. Mám celou rodinu ze Zlína. Pokud se toto děje na Vlašsku (Vsetín a okolí) jistě také ve Zlíně se to bude dít. O víkendu se zeptám, zda to netrápí i je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 culda: Tohle http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=12.07.20...amp;238v=110241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Chlapi, mate nekdo nejake fotky nebo videa podobne "vycuclych" nadrzi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 (editace) Tak dnes další neštastník,kdyby to těm parchantům chtělo něco udělat...V Rožnově pod Pindulí Editováno: 27. Červenec 2007, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Tak dnes další neštastník,kdyby to těm parchantům chtělo něco udělat...V Rožnově pod Pindulí tak to je už opravdu moc, zase fábka a zase modra, to by fakt někdo zasloužil na držku a přelámat hnáty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 nejhorší na tom je to, že se to neda v tom počtu aut uhlídat. Navíc vyvrtat díru a vytahnou z nich benzín je otázka několika minut. Ale až je někdo chytne, tak jim přerazí ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.