Červenec 17, 200718 r Tak odkaz na tuhle OII jsem před časem dostal na mail, je na nějakých CZ stránkách (bohužel jsem to již vymazal) a nejzajímavější bylo, že chlápek co to řídil přežil, sice výpis zranění byl celkem dlouhý, ale přežil. Upraveno Červenec 17, 200718 r od Pavlik
Červenec 17, 200718 r Tak odkaz na tuhle OII jsem před časem dostal na mail, je na nějakých CZ stránkách (bohužel jsem to již vymazal) a nejzajímavější bylo, že chlápek co to řídil přežil, sice výpis zranění byl celkem dlouhý, ale přežil. Celkem drsný, to, že je to z CZ je patrné z SPZ, je hoodně podobná CZ DIvný, že nejsou vystřelený bagy
Červenec 20, 200718 r no to ne preci hlavne je to takovy pekny a bylo by to zajimavy mit na strankach
Červenec 20, 200718 r ja vim,na co to chces,ale musel jsem si rejpnout my vime,jak to chodi a vcem je problem ne?
Červenec 20, 200718 r me vic zajima ten avatar, co to jest, nemas vetsi rozliseni? Mě taky zajímá, už delší dobu
Červenec 21, 200718 r Mě taky zajímá, už delší dobu Nápodobně páni kolegové... Takže krysí mládě, už jsme tři, tak honem, i ty další fotky, které určitě existují
Červenec 21, 200718 r ja uz ne, ja uz sem frei ?????? no rozvedeno...njn :help: :feve: Někdy to je lepší...
Červenec 22, 200718 r Jasně krysí mládě, sem s nějakou větší fotkou..¨¨ to Vittorio: tak 8.9. jdu do toho: tak doufám, že nedopadnu jako ty.. i když lepší dobře rozvedenej, než blbě ženatej..
Červenec 22, 200718 r Jasně krysí mládě, sem s nějakou větší fotkou..¨¨ to Vittorio: tak 8.9. jdu do toho: tak doufám, že nedopadnu jako ty.. i když lepší dobře rozvedenej, než blbě ženatej.. Moje slova
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.