KRYSIMLADE Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 http://www.audiclub.co.il/forum/index.php?showtopic=184 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 (editace) Tak odkaz na tuhle OII jsem před časem dostal na mail, je na nějakých CZ stránkách (bohužel jsem to již vymazal) a nejzajímavější bylo, že chlápek co to řídil přežil, sice výpis zranění byl celkem dlouhý, ale přežil. Editováno: 17. Červenec 2007, autor: Pavlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tak odkaz na tuhle OII jsem před časem dostal na mail, je na nějakých CZ stránkách (bohužel jsem to již vymazal) a nejzajímavější bylo, že chlápek co to řídil přežil, sice výpis zranění byl celkem dlouhý, ale přežil. Celkem drsný, to, že je to z CZ je patrné z SPZ, je hoodně podobná CZ DIvný, že nejsou vystřelený bagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 uz ich asi niaky cigan ukradol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 me vic zajima ten avatar, co to jest, nemas vetsi rozliseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ty prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 no to ne preci hlavne je to takovy pekny a bylo by to zajimavy mit na strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ja vim,na co to chces,ale musel jsem si rejpnout my vime,jak to chodi a vcem je problem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 no prave a proto je treba tyhle problemy utnout a jit se podivat jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ty ve ty si zase zahravas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ja uz ne, ja uz sem frei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ja uz ne, ja uz sem frei ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 me vic zajima ten avatar, co to jest, nemas vetsi rozliseni? Mě taky zajímá, už delší dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Mě taky zajímá, už delší dobu Nápodobně páni kolegové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Mě taky zajímá, už delší dobu Nápodobně páni kolegové... Takže krysí mládě, už jsme tři, tak honem, i ty další fotky, které určitě existují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ja uz ne, ja uz sem frei ?????? no rozvedeno...njn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ja uz ne, ja uz sem frei ?????? no rozvedeno...njn :help: :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ja uz ne, ja uz sem frei ?????? no rozvedeno...njn :help: :feve: Někdy to je lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Jasně krysí mládě, sem s nějakou větší fotkou..¨¨ to Vittorio: tak 8.9. jdu do toho: tak doufám, že nedopadnu jako ty.. i když lepší dobře rozvedenej, než blbě ženatej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Jasně krysí mládě, sem s nějakou větší fotkou..¨¨ to Vittorio: tak 8.9. jdu do toho: tak doufám, že nedopadnu jako ty.. i když lepší dobře rozvedenej, než blbě ženatej.. Moje slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.