marejak Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Co myslíte??? je to blbost???Díky za vaše názory..... http://www.aukro.cz/item210933919_mini_kli...e_importer.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 do auto blbost,minulej rok to koupil znamej v diskontu,ale chladi to jen trosku,takovej lepsi ventilator,ted to ma doma na televizi..a fouka si na nohy,jeste ze to ma adapter na 220v,nezere to zadnej proud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Myslím, že z toho člověk jen má pocit, že to chladí a ono to ve skutečnosti jen zvlhčuje. Jako když si člověk dá mokrej hadr před ventilátor ;-) U klasické klimy je ten princip obráceně, ta vzduch odvlhčuje. Takže bych řekl, že to bude pěkně na prd :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 ok. díky já jen estli to vůbec mám nějak zvažovat.....taky mi to přijde na... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Funguje to na principu odpařování vody, stejně jako čutora ve filcu nebo flaška zabalená do vlhkého hadru. Výkon akorát tak na tu flašku . Klidně vyzkoušej, ta flaška fakt funguje-zabal ji do vlhkého hadru a dej na sluníčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Nekupuj to videl jsem to u znameho je to na nic.Jak zde je již psano jen to zvlhčuje vzduch a do te vody se mužou dat ty patronky ktere maš před tim v mrazaku. Klimu to nenahradí ani nahodou.Na druhou stranu malinko to osvěží Na krabici byla cena 460 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.