Publikováno Červenec 17, 200718 r Co myslíte??? je to blbost???Díky za vaše názory..... http://www.aukro.cz/item210933919_mini_kli...e_importer.html
Červenec 17, 200718 r do auto blbost,minulej rok to koupil znamej v diskontu,ale chladi to jen trosku,takovej lepsi ventilator,ted to ma doma na televizi..a fouka si na nohy,jeste ze to ma adapter na 220v,nezere to zadnej proud
Červenec 18, 200718 r Myslím, že z toho člověk jen má pocit, že to chladí a ono to ve skutečnosti jen zvlhčuje. Jako když si člověk dá mokrej hadr před ventilátor ;-) U klasické klimy je ten princip obráceně, ta vzduch odvlhčuje. Takže bych řekl, že to bude pěkně na prd :-(
Červenec 18, 200718 r Autor ok. díky já jen estli to vůbec mám nějak zvažovat.....taky mi to přijde na...
Červenec 19, 200718 r Funguje to na principu odpařování vody, stejně jako čutora ve filcu nebo flaška zabalená do vlhkého hadru. Výkon akorát tak na tu flašku . Klidně vyzkoušej, ta flaška fakt funguje-zabal ji do vlhkého hadru a dej na sluníčko.
Červenec 19, 200718 r Nekupuj to videl jsem to u znameho je to na nic.Jak zde je již psano jen to zvlhčuje vzduch a do te vody se mužou dat ty patronky ktere maš před tim v mrazaku. Klimu to nenahradí ani nahodou.Na druhou stranu malinko to osvěží Na krabici byla cena 460 Kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.