Září 1, 200718 r Autor Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu Ale tak pokud to tu není tak to mužem změnit i na rychlost - teda jenom nejvíc , pže aby všichni fotili rychlommr když nejedou to cenu nemá Na druhou stranu nenesu odpovědnost za případné škody v případě nehody ve vysoké rychlosti a focení při tom
Září 1, 200718 r Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu Ale tak pokud to tu není tak to mužem změnit i na rychlost - teda jenom nejvíc , pže aby všichni fotili rychlommr když nejedou to cenu nemá Na druhou stranu nenesu odpovědnost za případné škody v případě nehody ve vysoké rychlosti a focení při tom Kdžytak na to založíme jiné téma, hm? Ať tu máme pořádek
Září 2, 200718 r já měl předloni v Dolomitech -32°C Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C
Září 7, 200718 r Autor já měl předloni v Dolomitech -32°CJeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Pokud nemas dukaz tak ti to nikdo neveri
Září 7, 200718 r Autor fuuuj ty jsi sprostejm, co kdyz se an to koukaji nactiletíí to je mě uplně u prdele
Září 7, 200718 r tak to je mi taky u řiti , dneska náctiletý mluví hůř jak mi ctiletí Navíc stejně tady nemají co šmírovat
Listopad 27, 200717 r Autor Tak nam nastala "zima" a snad se tu zase nekdo objevi se zajimavym cislem v minusu Jinak prikladam dnesni jizdu 60 km tam a zpet a co to udela z bordel
Listopad 27, 200717 r Tak nam nastala "zima" a snad se tu zase nekdo objevi se zajimavym cislem v minusu Jinak prikladam dnesni jizdu 60 km tam a zpet a co to udela z bordel Koukám, že by Ústí? Ty jsi někde odsud?
Listopad 27, 200717 r Tak nam nastala "zima" a snad se tu zase nekdo objevi se zajimavym cislem v minusu Jinak prikladam dnesni jizdu 60 km tam a zpet a co to udela z bordel No máš to tedy jako prase , že se nestydíš.
Listopad 27, 200717 r počkejte, ona už nastala zima? ono už sněžilo? že jsem si toho se svým Scoutíkem nějak nevšiml!
Listopad 27, 200717 r počkejte, ona už nastala zima? ono už sněžilo? že jsem si toho se svým Scoutíkem nějak nevšiml! No jo když ho máš pořád jenom v garáži, vytápěný. Ale jinak je to teda suprový, já byl přes víkend na chalupě a jak začalo v neděli večer chumelit hned jsem radši nasazoval řetězy, jinak bych se asi odtamtud nedostal, ale lyžovalo se bezvadně. Bylo tam -6.
Listopad 27, 200717 r počkejte, ona už nastala zima? ono už sněžilo? že jsem si toho se svým Scoutíkem nějak nevšiml! No jo když ho máš pořád jenom v garáži, vytápěný. Ale jinak je to teda suprový, já byl přes víkend na chalupě a jak začalo v neděli večer chumelit hned jsem radši nasazoval řetězy, jinak bych se asi odtamtud nedostal, ale lyžovalo se bezvadně. Bylo tam -6. No jo to jsou ty předokolky . Pořád potřebujou řetězy jako ty čerti .
Listopad 27, 200717 r poslední řetez v mým životě co si pamatuju, byl ze svítích Céček! kde máš chalupu???
Listopad 28, 200717 r poslední řetez v mým životě co si pamatuju, byl ze svítích Céček! kde máš chalupu??? V Rejdicích tj. nad Tanvaldem mezi Kořenovem a Vysokým n./Jiz. www.rejdice.cz
Listopad 28, 200717 r Octavian1 ty si ústečák? Taky koukám, že je u Globusu, ale nějak nechce prozradit
Listopad 28, 200717 r Autor Presne tak jsem z Usti ja zatloukal aby mi ho pak nekdo nevycoroval a takhle zasrany auto to je aby bylo maskovany proti corkarum
Listopad 28, 200717 r Presne tak jsem z Usti ja zatloukal aby mi ho pak nekdo nevycoroval a takhle zasrany auto to je aby bylo maskovany proti corkarum super, další kandidát na sraz!!!
Listopad 28, 200717 r Jeden maly dotazek : zda se mi ze to Tvoje auto na fotce je nejak moc vysoko vepredu (myslim tim vzdalenost kola od lemu blatniku) nebo se mi to jen zda? Ta moje octa je o hodne nize a neni tam tak velky prostor. Neni to tim ze na te moji je sportovni podvozek a tim je i nizsi?
Listopad 28, 200717 r Autor Ja uz to tu nekde psal, Ja ji kupoval ve standartu na 17 s paketem pro spatny cesty taakze je hodne zvysena a ted jsem tam dal 16 a vypada to samozrejme hur, ale proste na zimu jsem do 17 nechtel jit
Listopad 28, 200717 r Ja uz to tu nekde psal, Ja ji kupoval ve standartu na 17 s paketem pro spatny cesty taakze je hodne zvysena a ted jsem tam dal 16 a vypada to samozrejme hur, ale proste na zimu jsem do 17 nechtel jit tak to jo to vysvetluje tu vysku. Ale i tak by me zajimalo, kdyz mam ja ten origo sportovni podvozek od Skody jestli je to nizsi nez klasika bez. Na leto mam taky 17 a zimu davam 15 (zustaly mi nove z Octavy I - jen disky jsem koupil nove - tak je bylo skoda nevyuzit). Ale po meste na 17 je to tvrde jak zebrinak a ted na 15 jak v kocare!
Listopad 28, 200717 r Autor Ja zase moc velkej rozdil mezi tema 17 a 16 nepoznam ale asi amm jinak nastavanej podvozek nez vy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.