Přejít na obsah

Kdo má víc / míň ??

Octavian1

Doporučené příspěvky

Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C

Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu -_-

Ale tak pokud to tu není tak to mužem změnit i na rychlost - teda jenom nejvíc , pže aby všichni fotili rychlommr když nejedou to cenu nemá :p

Na druhou stranu nenesu odpovědnost za případné škody v případě nehody ve vysoké rychlosti a focení při tom :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C

Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu -_-

Ale tak pokud to tu není tak to mužem změnit i na rychlost - teda jenom nejvíc , pže aby všichni fotili rychlommr když nejedou to cenu nemá :p

Na druhou stranu nenesu odpovědnost za případné škody v případě nehody ve vysoké rychlosti a focení při tom :)

Kdžytak na to založíme jiné téma, hm? Ať tu máme pořádek -_-

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
počkejte, ona už nastala zima? ono už sněžilo? že jsem si toho se svým Scoutíkem nějak nevšiml! :Dlollollol

No jo když ho máš pořád jenom v garáži, vytápěný. :p:p

Ale jinak je to teda suprový, já byl přes víkend na chalupě a jak začalo v neděli večer chumelit hned jsem radši nasazoval řetězy, jinak bych se asi odtamtud nedostal, ale lyžovalo se bezvadně. Bylo tam -6. :palec2:

Odkaz ke komentáři

počkejte, ona už nastala zima? ono už sněžilo? že jsem si toho se svým Scoutíkem nějak nevšiml! :Dlollollol

No jo když ho máš pořád jenom v garáži, vytápěný. :p:p

Ale jinak je to teda suprový, já byl přes víkend na chalupě a jak začalo v neděli večer chumelit hned jsem radši nasazoval řetězy, jinak bych se asi odtamtud nedostal, ale lyžovalo se bezvadně. Bylo tam -6. :palec2:

No jo to jsou ty předokolky . Pořád potřebujou řetězy jako ty čerti .

Odkaz ke komentáři

Jeden maly dotazek : zda se mi ze to Tvoje auto na fotce je nejak moc vysoko vepredu (myslim tim vzdalenost kola od lemu blatniku) nebo se mi to jen zda? Ta moje octa je o hodne nize a neni tam tak velky prostor. Neni to tim ze na te moji je sportovni podvozek a tim je i nizsi?

Odkaz ke komentáři

Ja uz to tu nekde psal, Ja ji kupoval ve standartu na 17 s paketem pro spatny cesty taakze je hodne zvysena a ted jsem tam dal 16 a vypada to samozrejme hur, ale proste na zimu jsem do 17 nechtel jit

tak to jo to vysvetluje tu vysku. Ale i tak by me zajimalo, kdyz mam ja ten origo sportovni podvozek od Skody jestli je to nizsi nez klasika bez. Na leto mam taky 17 a zimu davam 15 (zustaly mi nove z Octavy I - jen disky jsem koupil nove - tak je bylo skoda nevyuzit). Ale po meste na 17 je to tvrde jak zebrinak a ted na 15 jak v kocare!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...