SnakeBR Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Chlapi zhanam graf s priebehom krutiaceho momentu pre 2,0 L 85 kW...mozete mi to niekto zohnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Mám ho v knížce od Cedrycha - Grada. Byl tady na ní někde odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 a mozes ho prosim ta najst ten odkaz? alebo ako sa volala ta tema aby som si to vedel najst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7872 Tak tady to máš, je to ta Grada Cedrych. Jsou tam grafy snad všech motorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 (editace) No jo len tie linky uz niesu funkcne Editováno: 20. Červenec 2007, autor: SnakeBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Aha, to jsem nezkoušel. Tak to tedy nevím, ale když se podíváš na stránky Sportmotoru nebo Cimbu, tak vím, že tam byli grafy jako před úpravou a taky po úpravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ok skusim nieco, ale aj tak diky za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 http://www.sportmotor.cz/index3.htm Tak možná tady, jinak už fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 nasiel som to aj na cimbu... Takze uz viem kde by som to mal tocit pri akych otackach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.