TiGeRZ Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 (editace) Tak nedavno som spozoroval ked som vystrcil hlavu von z okna ze pri zabrzdeni(pri jemnom stupani na przdu napriklad v 40km/h) mi trocha hodi kolesa dozadu... ked som dal auto na spaliky a skusal volu kolies som s nimi hybal dolava a doprava ale nic som nespozoroval...... bude to ulozenie ramien ? Editováno: 22. Červenec 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak nedavno som spozoroval ked som vystrcil hlavu von z okna ze pri zabrzdeni(pri jemnom stupani na przdu napriklad v 40km/h) mi trocha hodi kolesa dozadu... ked som dal auto na spaliky a skusal volu kolies som s nimi hybal dolava a doprava ale nic som nespozoroval...... bude to ulozenie ramien ? Rameno+tlumič je uložen v gumě(silentblok) a ten je pružnej..musí trochu být aby se rázy nepřenášely do kastle... takovou sílu nemáš aby jsi se vyrovnal brždění ve 40km/h... musely by být uložení hodně k.o. aby si s kolem hejbal... Mrkni na uložení ramene zespoda,bývá vidět popraskaná guma... Já to měl viz. foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak nedavno som spozoroval ked som vystrcil hlavu von z okna ze pri zabrzdeni(pri jemnom stupani na przdu napriklad v 40km/h) mi trocha hodi kolesa dozadu... ked som dal auto na spaliky a skusal volu kolies som s nimi hybal dolava a doprava ale nic som nespozoroval...... bude to ulozenie ramien ? Rameno+tlumič je uložen v gumě(silentblok) a ten je pružnej..musí trochu být aby se rázy nepřenášely do kastle... takovou sílu nemáš aby jsi se vyrovnal brždění ve 40km/h... musely by být uložení hodně k.o. aby si s kolem hejbal... Mrkni na uložení ramene zespoda,bývá vidět popraskaná guma... Já to měl viz. foto... JJ kukal som to vypadaju byt v pohode.... ty si uz musel nieco citit viac s tym silentblokom nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak nedavno som spozoroval ked som vystrcil hlavu von z okna ze pri zabrzdeni(pri jemnom stupani na przdu napriklad v 40km/h) mi trocha hodi kolesa dozadu... ked som dal auto na spaliky a skusal volu kolies som s nimi hybal dolava a doprava ale nic som nespozoroval...... bude to ulozenie ramien ? Rameno+tlumič je uložen v gumě(silentblok) a ten je pružnej..musí trochu být aby se rázy nepřenášely do kastle... takovou sílu nemáš aby jsi se vyrovnal brždění ve 40km/h... musely by být uložení hodně k.o. aby si s kolem hejbal... Mrkni na uložení ramene zespoda,bývá vidět popraskaná guma... Já to měl viz. foto... JJ kukal som to vypadaju byt v pohode.... ty si uz musel nieco citit viac s tym silentblokom nie ? podívej se na ně pořádně a pečlivě, oni ty špatný často vypadají, že jsou o.k., nejlépe na zvedáku, to se vyvěsí kola a hned uvidíš jestli ano nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 (editace) Tak nedavno som spozoroval ked som vystrcil hlavu von z okna ze pri zabrzdeni(pri jemnom stupani na przdu napriklad v 40km/h) mi trocha hodi kolesa dozadu... ked som dal auto na spaliky a skusal volu kolies som s nimi hybal dolava a doprava ale nic som nespozoroval...... bude to ulozenie ramien ? Rameno+tlumič je uložen v gumě(silentblok) a ten je pružnej..musí trochu být aby se rázy nepřenášely do kastle... takovou sílu nemáš aby jsi se vyrovnal brždění ve 40km/h... musely by být uložení hodně k.o. aby si s kolem hejbal... Mrkni na uložení ramene zespoda,bývá vidět popraskaná guma... Já to měl viz. foto... JJ kukal som to vypadaju byt v pohode.... ty si uz musel nieco citit viac s tym silentblokom nie ? podívej se na ně pořádně a pečlivě, oni ty špatný často vypadají, že jsou o.k., nejlépe na zvedáku, to se vyvěsí kola a hned uvidíš jestli ano nebo ne Jj..JaKr má pravdu..ty moje taky vypadaly v pohodě...a pak když ho mužeš pořádně "nakroutit" pak se teprv ukáže jak natom je... Mě osobně auto celkově poskakovalo na nerovnostech...ale nezustalo to jen u siletbloku...vyměnil sem toho víc...mrkni kemě a uvidíš víc... Editováno: 22. Červenec 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.