Přejít na obsah

LED lišta

blondakxxx

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi, koupil jsem lištu s 16xLED diodami, kterou chci osvětlit prostor pod palubkou u řidiče a spolujezdce. Jedna lišta bere při 12V nějakých 260mA. Chci je připojit na stropní světlo aby se rozsvícely a stmívaly stejně jako to stropní. Předpokládám že stropní světlo je připojeno na nějaký výstup komfortky, tudíž se ptám jestli ten výstup snese dalších 500-600 mA navíc. Dík za vaše odpovědi.

post-2951-1185131605_thumb.jpg

post-2951-1185131631_thumb.jpg

post-2951-1185131656_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chlapi, koupil jsem lištu s 16xLED diodami, kterou chci osvětlit prostor pod palubkou u řidiče a spolujezdce. Jedna lišta bere při 12V nějakých 260mA. Chci je připojit na stropní světlo aby se rozsvícely a stmívaly stejně jako to stropní. Předpokládám že stropní světlo je připojeno na nějaký výstup komfortky, tudíž se ptám jestli ten výstup snese dalších 500-600 mA navíc. Dík za vaše odpovědi.

Ja bych rek ze v pohode snese. Dost lidi z fora si k lampicce pripojuje zadni cteci lampicky, ktere pak sviti stejne jako predni spolecne s otevrenymi dvermi. I ja to uz nejaky ten patek mam a bez problemu to funguje. Nejakych 560mA je jak nic toho bych se nebal. Ale rad bych vedel jak je v komfortce udelany stmivac a jesi mu opravdu nevadi dve zarovky navic. I kdyz bych rek ze to bude stejny jako treba ve starym Toledu kde bezne sviti i zadni lampicky.

Odkaz ke komentáři

spis si myslim ze bude vetsi problem naucit ty LED stmivat podle zarovek :)

:palec2:

Stmívaní mám odzkoušené na regulovatelném zdroji a je to v poho, a to že zhasnou dříve mi je jasné a nevadí mi to, jen mě zajímalo to větší zatížení výstupu pro stropní světlo. Jestli tam toho máte tolik připojeného tak jdu taky do toho !!

Odkaz ke komentáři

Stmívaní mám odzkoušené na regulovatelném zdroji a je to v poho, a to že zhasnou dříve mi je jasné a nevadí mi to, jen mě zajímalo to větší zatížení výstupu pro stropní světlo. Jestli tam toho máte tolik připojeného tak jdu taky do toho !!

No jeste mas moznost nahradit ostatni stavajici osvetleni LED zarovkami ( diodami ) a s trochou stesti tu komfortku nezatizis o tolik vice ( neco usetris na tech vymenenych zarovkach ).

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...
Je to koupené v GM electronic, cena 240 Kč, barvy : bílá, modrá, žlutá, červená, zelená

zdar... si to predelaval tak ze si koupil celej modul ktery tam jen napsaujes nebo si to tam ferove nejka montoval? alebo si dal do serie ledky? nejaka fotka nebo tak neco by sa nenaslo a trosku blizsi popis?

yo a mozno nejaky odkaz primo aj na GMelektrik

d.

update:

hovorime o niecom takom?

http://www.gme.cz/cz/index.php?page=produc...;detail=516-213

inak nechapem ze pisu ze to hlavne svetlo ma byt 10w a nehc hladam tak hladam vsade zozeniem len tie 5w a tie 5w by mali byt len tie na cteni

Editováno: , autor: Rudyno
Odkaz ke komentáři

zdar... si to predelaval tak ze si koupil celej modul ktery tam jen napsaujes nebo si to tam ferove nejka montoval? alebo si dal do serie ledky? nejaka fotka nebo tak neco by sa nenaslo a trosku blizsi popis?

yo a mozno nejaky odkaz primo aj na GMelektrik

d.

update:

hovorime o niecom takom?

http://www.gme.cz/cz/index.php?page=produc...;detail=516-213

inak nechapem ze pisu ze to hlavne svetlo ma byt 10w a nehc hladam tak hladam vsade zozeniem len tie 5w a tie 5w by mali byt len tie na cteni

Lišta o které jsem psal tak je tato http://www.gme.cz/cz/index.php?page=produc...;detail=511-823 bohužel není tam foto jen datasheet

, jsem teď na cestách jinak bych dal nějaké foto, stropní lampičku jsem už taky upgradoval http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24132

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Ja bych rek ze v pohode snese. Dost lidi z fora si k lampicce pripojuje zadni cteci lampicky, ktere pak sviti stejne jako predni spolecne s otevrenymi dvermi. I ja to uz nejaky ten patek mam a bez problemu to funguje. Nejakych 560mA je jak nic toho bych se nebal. Ale rad bych vedel jak je v komfortce udelany stmivac a jesi mu opravdu nevadi dve zarovky navic. I kdyz bych rek ze to bude stejny jako treba ve starym Toledu kde bezne sviti i zadni lampicky.

chtěl bych se zeptat kde najdu ty vodiče ke kterým bych připojil ty led pásky co mam u řidiče a u spolujezdce.... a kde jsou vodiče od zadních čtečích lapiček a kde je nejlepší mmísto na spojení??? dík moc :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...