arijv Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 ví někdo, jak rozebrat vystřelovací klíče, jde mi o to jak vyndat přímo ten klíč, abych si tam mohl dát svůj vyfrézovaný dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Na klíči je pod znakem šroubek ,znak je přilepeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitramooja Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Neví někdo, kdy se začaly dělat ty vystřelovací klíče na octavii? Chci koupit octavii, r. v. 2002 a zdá se mi,že to vystřelovák nemá. A mně zrovna tento typ klíče dost vyhovuje, protože ho tak alespoň nikde "nezlomím" jak to mám ve zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Neřeš rok. Byly roky kdy se varáběly a dodávaly souběžně jak vystřelováky tak "vajíčka".Já mám MR04 a bylo vajíčko, kámoš měl starší nebo stejně staré a měl vystřelovák.Klidně můžeš koupit vystřelovák a používat na svojem autě. Máš několik možnosti:1. ve Škodovce, dostaneš komplet nový vystřelovák, vyfrézovaný, sami nakódují immo a DO. Stát Tě to bude něco málo přez 3.000,- kč2. Koupíš nějakou kopii, vyjde Tě to na cca 1000,- plus frézování. Čip imobilizéru použiješ ze svého "vajíčka", DO si naučíš sám.3. Někde seženeš starší, použitý. Planžetu necháš vyměnit a vyfrézovat, čip imobilizéru přehodiš z vajíčka, DO si naučíš sám. Cena: Podle ceny klíče a planžety, ale klidně pod polovinu ceny z druhého bodu.DO: lze naučit svépomocně. Ať už via VAG (potřebuješ kabel a program, ale není problém) nebo existuje postup bez VAG-u. Jen potřebuješ jeden fční klíč s DO. Postupy tu někde popsané jsou.Imobilizér: Starý použitý čip (když někde seženeš klíč podle bodu 3.) už nelze opět přizpůsobit, ale lze přehodit z původního klíče. Imobilizér doma, pokud neznáš PIN k budíkům, jen tak nepřizpůsobíš. Při koupi nového klíče je důležitá generace komfortího systému a frekvence DO. Od roku 2002 bude určitě 3G a 434 MHz. Frekvence je napsaná na klíči. Na vajíčku někde na těle, na vystřelováku, když ho rozpůlíš. Ale pro jistotu si to ověř. Jsou v podstatě dvě 433 a 434 a nejsou záměnné. Já bych zašel do Škodovky a tam by mi podle VIN zjistili jaký typ vystřelováku potřebuji. Podle toho bych už hledal na netu stejný nebo nějakou funkční záměnu. Třeba tu je vlákno o typech vystřelováků. Taky se při koupi nového vystřelováku nemusíš soustředit jen na dvoutlačítko. Na 3G funguje i třítlačítkový vystřelovák s fcí otevírání kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitramooja Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Děkuju za spoustu vyčerpávajících informací. Když se zastavím ve škodovce,tak za ty tři tisíce dostanu jeden nebo dva klíče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitramooja Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Ou, tak to je docela vysoká suma. Šestku za klíče je fakt moc. To si to radši nechám u někoho udělat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Já si takhle koupil jen jeden. Jednak jsem nevěděl ještě co a jak a pak jsem potřeboval celkem rychle druhý klíč k autu. No a později, když jesm už věco "co to žere", druhý vytřelovák, třítlačítko, jsem už sehnal na netu a vše okolo si udělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitramooja Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak nevím jestli vím o někom, kdo by to zvládnul vyfrézovat atd. Asi budu muset pohledat po známých. To vajíčko je na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Vyfrezujes honv klicnictci , a nakem kvalitnejsi Ti prodaj i vystrelovak se vsemi vecmi okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Tak nevím jestli vím o někom, kdo by to zvládnul vyfrézovat atd. Asi budu muset pohledat po známých. To vajíčko je na prd No možná kdybys napsal odkud jsi tak by se tidalo pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Tak nevím jestli vím o někom, kdo by to zvládnul vyfrézovat atd. Asi budu muset pohledat po známých. To vajíčko je na prd Už ses někde ptal? Pokud nežiješ nikde v buši tak, troufnu si říct, že dnes v každé první klíční službě, kterou potkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 No Wojnare vždyť ty tam máš krajana, který prodává vystřelováky. Je to sice nějaká replika,ale funguje.Dokonce myslím pracuje v TŽ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 jj znám, jsem tu dával i odkaz. Ale on jen prodává klíče, nefrézuje. Nicméně jak píšu, v každé klíční službě co tu máme, autoklíče frézujou a nejen to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 JJ jezdím do Třince téměř pravidelně služebně. Ale jak mu chceš poradit kde vyfrézovat V Olomouci? , Ostravě ? Nebo někde u nás jinde v moravském regionu Když nevíš , že on třeba bydlí v severních čechách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Nevěřím, že tam kde bydlí, kde chodí nakupovat a pod, není aspoň jedná klíční služba kde nefrézujou i autoklíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 V Ostrave poradim zase ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 No jo taky vin , že na autokliče jsou specializovaní za Makrem v Tescu i když asi ne nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.