Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 let později...
Vloženo

Neví někdo, kdy se začaly dělat ty vystřelovací klíče na octavii? Chci koupit octavii, r. v. 2002 a zdá se mi,že to vystřelovák nemá. A mně zrovna tento typ klíče dost vyhovuje, protože ho tak alespoň nikde "nezlomím" jak to mám ve zvyku

Vloženo

Neřeš rok. Byly roky kdy se varáběly a dodávaly souběžně jak vystřelováky tak "vajíčka".
Já mám MR04 a bylo vajíčko, kámoš měl starší nebo stejně staré a měl vystřelovák.

Klidně můžeš koupit vystřelovák a používat na svojem autě. Máš několik možnosti:
1. ve Škodovce, dostaneš komplet nový vystřelovák, vyfrézovaný, sami nakódují immo a DO. Stát Tě to bude něco málo přez 3.000,- kč
2. Koupíš nějakou kopii, vyjde Tě to na cca 1000,- plus frézování. Čip imobilizéru použiješ ze svého "vajíčka", DO si naučíš sám.
3. Někde seženeš starší, použitý. Planžetu necháš vyměnit a vyfrézovat, čip imobilizéru přehodiš z vajíčka, DO si naučíš sám. Cena: Podle ceny klíče a planžety, ale klidně pod polovinu ceny z druhého bodu.

DO: lze naučit svépomocně. Ať už via VAG (potřebuješ kabel a program, ale není problém) nebo existuje postup bez VAG-u. Jen potřebuješ jeden fční klíč s DO. Postupy tu někde popsané jsou.
Imobilizér: Starý použitý čip (když někde seženeš klíč podle bodu 3.) už nelze opět přizpůsobit, ale lze přehodit z původního klíče. Imobilizér doma, pokud neznáš PIN k budíkům, jen tak nepřizpůsobíš.

Při koupi nového klíče je důležitá generace komfortího systému a frekvence DO. Od roku 2002 bude určitě 3G a 434 MHz. Frekvence je napsaná na klíči. Na vajíčku někde na těle, na vystřelováku, když ho rozpůlíš. Ale pro jistotu si to ověř. Jsou v podstatě dvě 433 a 434 a nejsou záměnné.

Já bych zašel do Škodovky a tam by mi podle VIN zjistili jaký typ vystřelováku potřebuji. Podle toho bych už hledal na netu stejný nebo nějakou funkční záměnu. Třeba tu je vlákno o typech vystřelováků.

Taky se při koupi nového vystřelováku nemusíš soustředit jen na dvoutlačítko. Na 3G funguje i třítlačítkový vystřelovák s fcí otevírání kufru.

Vloženo

Já si takhle koupil jen jeden. Jednak jsem nevěděl ještě co a jak a pak jsem potřeboval celkem rychle druhý klíč k autu.

No a později, když jesm už věco "co to žere", druhý vytřelovák, třítlačítko, jsem už sehnal na netu a vše okolo si udělal sám.

Vloženo

Tak nevím jestli vím o někom, kdo by to zvládnul vyfrézovat atd. Asi budu muset pohledat po známých. To vajíčko je na prd

No možná kdybys napsal odkud jsi tak by se tidalo pomoct

Vloženo

Tak nevím jestli vím o někom, kdo by to zvládnul vyfrézovat atd. Asi budu muset pohledat po známých. To vajíčko je na prd

Už ses někde ptal?

Pokud nežiješ nikde v buši tak, troufnu si říct, že dnes v každé první klíční službě, kterou potkáš.

Vloženo

jj znám, jsem tu dával i odkaz.

Ale on jen prodává klíče, nefrézuje. Nicméně jak píšu, v každé klíční službě co tu máme, autoklíče frézujou a nejen to.

Vloženo

JJ jezdím do Třince téměř pravidelně služebně. Ale jak mu chceš poradit kde vyfrézovat V Olomouci? , Ostravě ? Nebo někde u nás jinde v moravském regionu Když nevíš , že on třeba bydlí v severních čechách.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...