prtko5 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdar ,pořád vybírám kola a už jsem z toho trochu vedle.Co říkáte na tyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 No, upřímně, mně se moc nelíbí..... Ale to je můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdar ,pořád vybírám kola a už jsem z toho trochu vedle.Co říkáte na tyto Důležité je, co na ně říkáš ty. Nekupuješ je přece kvůli ostatním, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdar ,pořád vybírám kola a už jsem z toho trochu vedle.Co říkáte na tyto Důležité je, co na ně říkáš ty. Nekupuješ je přece kvůli ostatním, ne? To máš pravdu ,ale je strašné množství disků pořád na to čumím a už fak nevím,proto bych rád názor i ostatních.Jo a napiš jestli se ti líbí nebo ne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 zkoušel si nějakej konfigurátor??? Bylo by dobrý to aspoň trochu vidět, jak to vypadá na autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 zkoušel si nějakej konfigurátor??? Bylo by dobrý to aspoň trochu vidět, jak to vypadá na autě... Jeden jsem zkoušel ,ale katastrofa OC I kombi modrá.Auto odpovídalo ale barva fialová. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 (editace) www.alcar.cz ?? Editováno: 25. Červenec 2007, autor: quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 www.alcar.cz ?? Jo tam je ta fialová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 www.alcar.cz ?? Jo tam je ta fialová. Máš pravdu, je fialová Kolika palcový vůbec chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 16" , 205 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Mně se celkem líbí. Je fakt, že by bylo lepší vidět to na autě, ale nejsou nejhorší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Jdi na www.elektrony.cz, sice barva nesedí, ale ten výběr a cenu koukni na www.pneu-servis.cz. Ale na dotaz jestli líbí, moc ne, ale je tvoje volba Ještě jsem našel tvůj dotaz na konfort, světla mi na tource dodělávali, rozsvícení po zapnutí klíčku, ale tahali dráty a bylo to zadarmo, oblíbená cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Jdi na www.elektrony.cz, sice barva nesedí, ale ten výběr a cenu koukni na www.pneu-servis.cz. Ale na dotaz jestli líbí, moc ne, ale je tvoje volbaJeště jsem našel tvůj dotaz na konfort, světla mi na tource dodělávali, rozsvícení po zapnutí klíčku, ale tahali dráty a bylo to zadarmo, oblíbená cena Jo díky za tip vybral jsem tyto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 , hezký. Taky jsem na ně koukal, ale kamarád má podobný - Alutec Storm - na focusu tak jsem se nechtěl opičit, ještě jednou Už se těším na fotky na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Jdi na www.elektrony.cz, sice barva nesedí, ale ten výběr a cenu koukni na www.pneu-servis.cz. Ale na dotaz jestli líbí, moc ne, ale je tvoje volbaJeště jsem našel tvůj dotaz na konfort, světla mi na tource dodělávali, rozsvícení po zapnutí klíčku, ale tahali dráty a bylo to zadarmo, oblíbená cena Jo díky za tip vybral jsem tyto. Tak ty jsou ještě lepší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Tak to je fakt mrda pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Tak je asi objednám a dám tam Dunlop SP 01 205/55 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.