fancarhifi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tsk z dexonu mi napsali, že v nabídce nemja to co hledám, že ozvučení fabie řeší pomocí wooferu, ale to vzhleem k velikosti kufru fabie v mém případě nepřipadá v úvahu.. Kdyby jste pro mě měl někdo doporučení na konrétní repro kterými ty dveře, sloupky, strany plata a kliky dveří osadit.. byl bych vděčný.. díky ...moje nabíka se ti nelíbí... ty repro jsou do Fabie...komponentní do dveří a malé koaxiály do původních míst u plata.Výšky v zad. dveřích můžou zůstat zapojené, ale nedělal bych to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 fancarhifi: Můžu se zeptat jaké máš tedy v autě ty? ...to není tajný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 ...moje nabíka se ti nelíbí... ty repro jsou do Fabie...komponentní do dveří a malé koaxiály do původních míst u plata.Výšky v zad. dveřích můžou zůstat zapojené, ale nedělal bych to... Ale tak jako líbí, ale hledám komplet 8 repro, abych to kompletně vyměnil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 ...pokud chceš sestavu pro Fabii...jen rádio je už nový model CDE-9872R...cena zůstává jo moment, ty výšky tam taky jsou.. aha, no a předpokládám, ty větší přijdou do předních dveří, ty výšky dostanu do předních sloupků??? A ty zbývající jsou do stran zadního plata?? Je tak správně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Takl zkus Rainbow 265 a Rainbow 210 (obojí komponentní) jako já Výšky jsem (navzdory co se tu říká) v zadních dveřích nechal, a nijak mi do uší neřvou...prakticky je nesylšim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jak píšeš ty rainbow to jsou konkrétní typy do dveří a do stran plata?? jako máš pravdu že ty výšky jsou relativně v cajku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) Takže říkáš přímo do fabie? Zajímavý.. Přijdou mi dost hluboký, určitě se do dveří předu vejdou jo?? Jinak to vypadá, že by mohli hrát pěkně a cena je taky zajímavá.. Jako ale asi kvalitka.. to se musí nechat.. Editováno: 22. Únor 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.