Publikováno Červenec 26, 200718 r Zdar chlapi,už se to tu probíralo mnohokrát ale................ Mám OC I r.v 2007 tour zajímalo by mě jestli tam jde přes wag nastavit dojezd oken na dálkáč a autom.zapnutí světel díky. Upraveno Červenec 26, 200718 r od prtko5
Červenec 26, 200718 r Zdar chlapi,už se to tu probíralo mnohokrát ale................Mám OC I r.v 2007 tour zajímalo by mě jestli tam jde přes wag nastavit dojezd oken na dálkáč a autom.zapnutí světel díky. Jo probíralo se to tu aspon stokrat, ale evidentne sis to neprecet ani jednou a kvuli svy lenosti zakladas uplne zbytecny tema. Jo a zadnej WAG neni...kdyz uz tak VAG Nechapu proc vsichni technicky antitalenti vsude cpou W,Y nebo aspon X. Upraveno Červenec 26, 200718 r od tomina
Červenec 27, 200718 r Autor Zdar chlapi,už se to tu probíralo mnohokrát ale................Mám OC I r.v 2007 tour zajímalo by mě jestli tam jde přes wag nastavit dojezd oken na dálkáč a autom.zapnutí světel díky. Jo probíralo se to tu aspon stokrat, ale evidentne sis to neprecet ani jednou a kvuli svy lenosti zakladas uplne zbytecny tema. Jo a zadnej WAG neni...kdyz uz tak VAG Nechapu proc vsichni technicky antitalenti vsude cpou W,Y nebo aspon X. Jo přesně tak máš úplnou pravdu, ale měl jsem potřebu se nechat pořádně zmrdat tak dík. : A jestli je to Wag nebo Vag je mi úplně jedno hlavně že to funguje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.