Popu Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 nechapu to no,... jestli jsou i raminka nejak spatny,... popripade sklo nema na sobe nejakej ochranej film uz a proto se to tak uz po tom neklouze nebo fakt nevim,.... zkousel sem odmastovat okno, gumicky pak ruznejma cisticema na sklo a gumu a nic,... sileny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Mě taky vrzal stěrač řidiče , spolujezdce vůbec, tak jsem ho rozebral a otočil gumičku, ejhle přestal vrzat. Jinak mám je na autě rok, stíraj pořád dobře, koupil jsem je v Rakousku v Hoferu zn. XS- aeortwin, stály asi 15 Eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaU Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 (editace) Potřeboval bych radu. V jakém rozměru mám koupit bezraménkové stěrače na Fabii I (sedan)? Editováno: 15. Prosinec 2012, autor: FrantaU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 480 a 530mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaU Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Děkuju moc za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 ahoj, mam kratkou fabku 1.9sdi r.v.2000 a mám problem s ostřikovačem zadního okna,všechno stírá v cajku akorát když zmáčknu páčku že chci umejt okno tak sterač stírá jak by měl ale žádna kapalina z toho nejde,moturek ostřikovače beži naprázdno a nic se nedeje..nevíte nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak pokud bzučí motorek a v nádobce ostřikovačů je dost náplně, pak je přerušené nebo ucpané vedení k ostřikovači, příp. nějaký binec v nádobce. Ubývá kapaliny při puštěném ostřikovači, který nestříká? Jinak je tady na to už pár témat i s obrázky kde to kontrolovat a jak opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 chvílku ho podrž ten ostrik a pozri či ti netečie zmes na zem pri LP kolese..býva tam pri RJ motora rozpojená spojka ostreku zad.okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 no řekl bych že asi neubývá,zkoušel jsem to doma na garaži a žádný flek od vody tam ppod autem nebyl ale skusim to prolezt ještě jednou,někdo mi kdysi řekl že to může bejt i motorkem,že beží,ale neděla to co má,tak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 jednoduchá pomoc...motorček je pred LP kolesom pod podblatníkom...vytoč kolesá doprava,odšróbuj tri šróbky čo držia podblatník,daj ho trošku bokom a budeš vidieť motorček..odpoj opatrne z neho hadičku,nech ti niekto stlačí páčku na zadný ostrik a uvidíš či pôjde z neho voda..ak áno,voda sa stráca niekde vo vedení k zadnému oknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 skusím díky koukal jsem na foru a je to docela dost temat na tenhle problem,tak to pročítam a uvidim pak kde bude chyba díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Já bych řekl že ti to teče ale to chvíli trvá než to začne téct na zem. A dle mého zkromného názoru a zkušeností s nefunkčním ostřikovačem na krátké to nemáš dokonale spojené v motoru pod řídící jednotkou kde je spojka do zadního ostřikovače. Stačí jak je jen lehce povolená a už to nedostříkne a trvá pořádnou dobu než tam ten tlak dojde až dozadu. Koukni na to. Opatrně oddělej z držáku řídící jednotku a vzduchový filtr a už se tam sice těžko ale dostaneš. A držák ŘJ rád praská .. Potom máš spojky někde uprostřed auta u B sloupku zdá se mi, a další je v boku v zadním světle po levé straně, mělo by to být stejné jako u krátké .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 no zni to pěkne složitě,ale skusim to,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 tu to má aj s foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 právě na ty obrázky jem koukal,ale abych pravdu řekl tak z toho moudrej nejsem a nevim zda to bez odborné pomoci nejak zvládnu no uvidim,podivam se pod podbeh jestli to nekde neteče a uvidim jestli to neni nekde blbě rozpojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Ty obrázky jsou dosti nepochopitelný. Neboj se toho nemáš co zkazit jen v tom mraze opatrně ať ti nějaké nožičky plastové nerupnou .. Prvně bych koukl pod tu ŘJ .. tam se mě to odpojuje pravidelně co 3-6 měsícu .. Už jsem to slepil i izolačkou a nepomáhá to A musí to cvaknout do sebe!! Jinak se to rozpojí opět Editováno: 6. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 skusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wooddy Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 zdravim tak jak ctu tak neco jsem podchytil ze origa jsou nejlepsi nicmene mam pro vas takovou otazku.mel jsem origa a uz moc nestirali(rozmazavali) dal jsem tam sterace Valeo a stiraj dobre nicmene u spolujezdce nestiraji v druhe horni polovine rozmazavaji a kdyz jedu vice jak 120 zacne se rozmazavat i muj sterac a to dost krute.napada vas cim to muze byt zpusobene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.