Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nechapu to no,... jestli jsou i raminka nejak spatny,... popripade sklo nema na sobe nejakej ochranej film uz a proto se to tak uz po tom neklouze nebo fakt nevim,.... zkousel sem odmastovat okno, gumicky pak ruznejma cisticema na sklo a gumu a nic,... sileny :(

Mě taky vrzal stěrač řidiče , spolujezdce vůbec, tak jsem ho rozebral a otočil gumičku, ejhle přestal vrzat. Jinak mám je na autě rok, stíraj pořád dobře, koupil jsem je v Rakousku v Hoferu zn. XS- aeortwin, stály asi 15 Eur.

• 1 měsíc později...

Potřeboval bych radu. V jakém rozměru mám koupit bezraménkové stěrače na Fabii I (sedan)?

Upraveno od FrantaU

480 a 530mm.

Děkuju moc za odpoveď

• 3 týdny později...

ahoj,

mam kratkou fabku 1.9sdi r.v.2000 a mám problem s ostřikovačem zadního okna,všechno stírá v cajku akorát když zmáčknu páčku že chci umejt okno tak sterač stírá jak by měl ale žádna kapalina z toho nejde,moturek ostřikovače beži naprázdno a nic se nedeje..nevíte nekdo ?

Tak pokud bzučí motorek a v nádobce ostřikovačů je dost náplně, pak je přerušené nebo ucpané vedení k ostřikovači, příp. nějaký binec v nádobce. Ubývá kapaliny při puštěném ostřikovači, který nestříká? Jinak je tady na to už pár témat i s obrázky kde to kontrolovat a jak opravit.

chvílku ho podrž ten ostrik a pozri či ti netečie zmes na zem pri LP kolese..býva tam pri RJ motora rozpojená spojka ostreku zad.okna

no řekl bych že asi neubývá,zkoušel jsem to doma na garaži a žádný flek od vody tam ppod autem nebyl ale skusim to prolezt ještě jednou,někdo mi kdysi řekl že to může bejt i motorkem,že beží,ale neděla to co má,tak nevim...

jednoduchá pomoc...motorček je pred LP kolesom pod podblatníkom...vytoč kolesá doprava,odšróbuj tri šróbky čo držia podblatník,daj ho trošku bokom a budeš vidieť motorček..odpoj opatrne z neho hadičku,nech ti niekto stlačí páčku na zadný ostrik a uvidíš či pôjde z neho voda..ak áno,voda sa stráca niekde vo vedení k zadnému oknu...

skusím díky :) koukal jsem na foru a je to docela dost temat na tenhle problem,tak to pročítam a uvidim pak kde bude chyba :) díky :)

Já bych řekl že ti to teče ale to chvíli trvá než to začne téct na zem. A dle mého zkromného názoru a zkušeností s nefunkčním ostřikovačem na krátké to nemáš dokonale spojené v motoru pod řídící jednotkou kde je spojka do zadního ostřikovače. Stačí jak je jen lehce povolená a už to nedostříkne a trvá pořádnou dobu než tam ten tlak dojde až dozadu. Koukni na to. Opatrně oddělej z držáku řídící jednotku a vzduchový filtr a už se tam sice těžko ale dostaneš. A držák ŘJ rád praská .. Potom máš spojky někde uprostřed auta u B sloupku zdá se mi, a další je v boku v zadním světle po levé straně, mělo by to být stejné jako u krátké ..

tu to má aj s foto ;)

právě na ty obrázky jem koukal,ale abych pravdu řekl tak z toho moudrej nejsem a nevim zda to bez odborné pomoci nejak zvládnu :D no uvidim,podivam se pod podbeh jestli to nekde neteče a uvidim jestli to neni nekde blbě rozpojený

Ty obrázky jsou dosti nepochopitelný. Neboj se toho nemáš co zkazit jen v tom mraze opatrně ať ti nějaké nožičky plastové nerupnou ..

Prvně bych koukl pod tu ŘJ .. tam se mě to odpojuje pravidelně co 3-6 měsícu .. Už jsem to slepil i izolačkou a nepomáhá to :( A musí to cvaknout do sebe!! Jinak se to rozpojí opět

Upraveno od Petrkiller

• 1 měsíc později...

zdravim tak jak ctu tak neco jsem podchytil ze origa jsou nejlepsi nicmene mam pro vas takovou otazku.mel jsem origa a uz moc nestirali(rozmazavali) dal jsem tam sterace Valeo a stiraj dobre nicmene u spolujezdce nestiraji v druhe horni polovine rozmazavaji a kdyz jedu vice jak 120 zacne se rozmazavat i muj sterac a to dost krute.napada vas cim to muze byt zpusobene?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.