Listopad 12, 201212 r nechapu to no,... jestli jsou i raminka nejak spatny,... popripade sklo nema na sobe nejakej ochranej film uz a proto se to tak uz po tom neklouze nebo fakt nevim,.... zkousel sem odmastovat okno, gumicky pak ruznejma cisticema na sklo a gumu a nic,... sileny
Listopad 14, 201212 r Mě taky vrzal stěrač řidiče , spolujezdce vůbec, tak jsem ho rozebral a otočil gumičku, ejhle přestal vrzat. Jinak mám je na autě rok, stíraj pořád dobře, koupil jsem je v Rakousku v Hoferu zn. XS- aeortwin, stály asi 15 Eur.
Prosinec 15, 201212 r Potřeboval bych radu. V jakém rozměru mám koupit bezraménkové stěrače na Fabii I (sedan)? Upraveno Prosinec 15, 201212 r od FrantaU
Leden 6, 201312 r ahoj, mam kratkou fabku 1.9sdi r.v.2000 a mám problem s ostřikovačem zadního okna,všechno stírá v cajku akorát když zmáčknu páčku že chci umejt okno tak sterač stírá jak by měl ale žádna kapalina z toho nejde,moturek ostřikovače beži naprázdno a nic se nedeje..nevíte nekdo ?
Leden 6, 201312 r Tak pokud bzučí motorek a v nádobce ostřikovačů je dost náplně, pak je přerušené nebo ucpané vedení k ostřikovači, příp. nějaký binec v nádobce. Ubývá kapaliny při puštěném ostřikovači, který nestříká? Jinak je tady na to už pár témat i s obrázky kde to kontrolovat a jak opravit.
Leden 6, 201312 r chvílku ho podrž ten ostrik a pozri či ti netečie zmes na zem pri LP kolese..býva tam pri RJ motora rozpojená spojka ostreku zad.okna
Leden 6, 201312 r no řekl bych že asi neubývá,zkoušel jsem to doma na garaži a žádný flek od vody tam ppod autem nebyl ale skusim to prolezt ještě jednou,někdo mi kdysi řekl že to může bejt i motorkem,že beží,ale neděla to co má,tak nevim...
Leden 6, 201312 r jednoduchá pomoc...motorček je pred LP kolesom pod podblatníkom...vytoč kolesá doprava,odšróbuj tri šróbky čo držia podblatník,daj ho trošku bokom a budeš vidieť motorček..odpoj opatrne z neho hadičku,nech ti niekto stlačí páčku na zadný ostrik a uvidíš či pôjde z neho voda..ak áno,voda sa stráca niekde vo vedení k zadnému oknu...
Leden 6, 201312 r skusím díky koukal jsem na foru a je to docela dost temat na tenhle problem,tak to pročítam a uvidim pak kde bude chyba díky
Leden 6, 201312 r Já bych řekl že ti to teče ale to chvíli trvá než to začne téct na zem. A dle mého zkromného názoru a zkušeností s nefunkčním ostřikovačem na krátké to nemáš dokonale spojené v motoru pod řídící jednotkou kde je spojka do zadního ostřikovače. Stačí jak je jen lehce povolená a už to nedostříkne a trvá pořádnou dobu než tam ten tlak dojde až dozadu. Koukni na to. Opatrně oddělej z držáku řídící jednotku a vzduchový filtr a už se tam sice těžko ale dostaneš. A držák ŘJ rád praská .. Potom máš spojky někde uprostřed auta u B sloupku zdá se mi, a další je v boku v zadním světle po levé straně, mělo by to být stejné jako u krátké ..
Leden 6, 201312 r právě na ty obrázky jem koukal,ale abych pravdu řekl tak z toho moudrej nejsem a nevim zda to bez odborné pomoci nejak zvládnu no uvidim,podivam se pod podbeh jestli to nekde neteče a uvidim jestli to neni nekde blbě rozpojený
Leden 6, 201312 r Ty obrázky jsou dosti nepochopitelný. Neboj se toho nemáš co zkazit jen v tom mraze opatrně ať ti nějaké nožičky plastové nerupnou .. Prvně bych koukl pod tu ŘJ .. tam se mě to odpojuje pravidelně co 3-6 měsícu .. Už jsem to slepil i izolačkou a nepomáhá to A musí to cvaknout do sebe!! Jinak se to rozpojí opět Upraveno Leden 6, 201312 r od Petrkiller
Únor 12, 201312 r zdravim tak jak ctu tak neco jsem podchytil ze origa jsou nejlepsi nicmene mam pro vas takovou otazku.mel jsem origa a uz moc nestirali(rozmazavali) dal jsem tam sterace Valeo a stiraj dobre nicmene u spolujezdce nestiraji v druhe horni polovine rozmazavaji a kdyz jedu vice jak 120 zacne se rozmazavat i muj sterac a to dost krute.napada vas cim to muze byt zpusobene?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.