Přejít na obsah

Potahy

Steev

Doporučené příspěvky

Kluci,

soused má na Octě potahy sedadel s reliéfem čínského draka.Chtěl jsem si je koupit,ale u nás ve Zlíně v Obi mají jen červené.Do zelené metalízy se nehodí.Chtěl bych buď zelené nebo šedé.Nevíte někdo,kdo takové potahy vyrábí nebo,kde je sehnat? Stojí kolem 900,00 kč. Nechci žádné za 4 500 tisíce.Prostě se mi líbí.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TomasiB,já jsem se neptal na Tvé péro a na Tvou šprcku.

Na té fotce to vypadá fakt blbě ,ale ve skutečnosti to vypadá dobře.

Tak víš, kde si to můžeš objednat ;)

Ale ten material nevypadá nic moc chlape, tak ti nevím. No ale líbí se i to, tak ti držím palce, ať ti to vydrží a at jseš spokojenej

Odkaz ke komentáři

No já jen že by měly ty potahy všude těsně kopírovat sedačky, protože jinak to vypadá strašně. To nebylo nic proti tobě, nic proti drakovi. Ale když vidím ve spoustě aut ty nepadnoucí potahy, tak se mi z toho zvedá kufr. Myslím, že v první řadě by měly perfektně sedět, a pak až záleží na barvě, vzoru atd.

Odkaz ke komentáři

Kluci,každý máme jiný vkus.Na těch obrázcích to nejsou sedáky z Octy,ale z nějakého žebřiňáku. Když tak chodím po obchodech ,tak tyto vypadají celkem slušně z toho co nabízejí. Jak dlouho takové potahy vydrží,těžko říct.

Já do auta kůži nechci. Tak se snažím vybrat to z čeho je na výběr.

Díky za tip a Vaše názory. -_-

Odkaz ke komentáři

já tam dal potahy tuším za 2.500,- v barvě auta, a to zejména proto, že malá furt okopávala botama sedačky a na mojí se bočnice začala ošoupávát a nechtěl jsem, aby se to prodřelo a byla tam díra. Našel jsem nějaký foto, takže přikládám. Seděj krásně, pevně kopírujou tvar, necestujou. Akorát u řidiče už se po cca 60tkm sedák netváří jako novej, ale zas to není žádná hrůza. Jinak zbytek furt jak novej.

Odkaz ke komentáři

Je to takový semišový, mně se ten materiál líbil a bylo to přímo na Octavii. Pro zajímavost, za kolik je tam maj? Když říkáš o cosi dražší, tak tuším, že budou asi mnohem levnější než jsem je koupil já. Má to samože i výřezy na všecky ty blbiny co jsou na sedačkách. Dával jsem to do auta docela dlouhou dobu, protože jsou fakt hodně na těsno a chvíli taky dalo správné urovnání aby to krásně sedělo.

Odkaz ke komentáři

já tam dal potahy tuším za 2.500,- v barvě auta, a to zejména proto, že malá furt okopávala botama sedačky a na mojí se bočnice začala ošoupávát a nechtěl jsem, aby se to prodřelo a byla tam díra. Našel jsem nějaký foto, takže přikládám. Seděj krásně, pevně kopírujou tvar, necestujou. Akorát u řidiče už se po cca 60tkm sedák netváří jako novej, ale zas to není žádná hrůza. Jinak zbytek furt jak novej.

Pěknej bobánek na té kapotě... :smich:

Odkaz ke komentáři

kdyz uz potahy tak poradny...delane presne na ten model auta a deleny sedak+operka...jinak to nekdy na nebude pekne sedet...ale to je muj nazor ;)

jj. Ty co mám jsou dělený. Sedák, opěradlo, hlavovka. No a za ty prachy co tady Steev píše není co řešit. Sem to věděl, že budou o hodně levnější (ku*va).

Odkaz ke komentáři

Pěknej bobánek na té kapotě... :smich:

:D

bejvaj i horší. A ty s*ině dělaj nejraděj na čerstvě umytý :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Tak si to zas tak neberte. Na něčem proděláš a na něčem vyděláš.Když tak na to koukám stejně na tom vydělaj Ti co to prodávaj. Když vidím jak se točí zboží, tak je mi zle. My dovezem zboží z Anglie, tady se to přeloží a veze se do Anglie zpátky o 20 km dál. A všichni vydělaj a jsou spokojený, jen normální člověk to přeplatí. Ale v ten moment to neví a je spokojený taky,že má něco nového až do té doby,kdy uvidí v jiném pbchodě,že to samý tam je o 3kila levnější.To na.ere :wallbash:

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

mam tady dalsi jeste nevyresenej problemek....pri nasedani,vysedani..se mi postupne zacala odirat sedacka..mam tam celkem slusnou direcku,a stve me to ;)

Nemate nekdo zkusenost s koupi nejakych potahu do octy..do litru a nejlip v cerne barve???

dik :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...