Jarin009 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Ahoj,chtěl bych se zeptat jak oddělit plexi od toho černého plastu??Zkoušel jsem trochu násílí a nic:(poradími někdo nákej fígl tak aby to neprasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 když budeš hledat, tak to tu najdeš... no neodděláš bez poškození - tepelně spojeno kvůli čeho to chceš rozdělávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 když budeš hledat, tak to tu najdeš...no neodděláš bez poškození - tepelně spojeno kvůli čeho to chceš rozdělávat? hledal,ale nenašel!jinak bych se neptal...kvuli nerez kroužkům a možná laku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 no vzhledem k tomu, že jsem tu na to už odpovídal, tak vím, že to tu je, ale to je buřt... nerez kroužky nandáš i bez bemontáže - chce to trochu zručnosti lak by byl pěknej, ale bez částečné destrukce to asi nepujde.... ale třeba budeš mít štěstí a nepraskne ti to, já už sundával cca 5x a vždy alespoň kousek rupnul, zkoušel jsem jak fén, tak i horkovzdušku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=kroužky http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=kroužky a další taky najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Až si je objednám,tak si s tím nák pohraju dneska mi přišel balík tak mám o zábavu na fábce postaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 hledal,ale nenašel!jinak bych se neptal...kvuli nerez kroužkům a možná laku.. da sa aj bez poskodenia prave teraz som to skusil na spojoch to malym srobovakom podpacis a takto postupujes dalej a pekne sa to rozobere bez poskodenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.