Plecháč Tony Vloženo 27. Červenec 2007 Vloženo 27. Červenec 2007 Nemáte náhodou někdo zkušenost s písknutím, nebo vrznutím při sešlápnutí a nebo puštění brzdového pedálu. Myslím, že se to ozývá někde zezadu. Normálně to ani zevnitř slyšet neni, jen zvenčí, ale když třeba zajedu du garáže a vypnu motor tak je to slyšet dost sylně. Myslím, že to jde z bubnů, ale nejsem si jistej. Nevíte někdo čím by to mohlo být a co s tím? Citovat
pava Vloženo 28. Červenec 2007 Vloženo 28. Červenec 2007 Nemáte náhodou někdo zkušenost s písknutím, nebo vrznutím při sešlápnutí a nebo puštění brzdového pedálu. Myslím, že se to ozývá někde zezadu. Normálně to ani zevnitř slyšet neni, jen zvenčí, ale když třeba zajedu du garáže a vypnu motor tak je to slyšet dost sylně. Myslím, že to jde z bubnů, ale nejsem si jistej. Nevíte někdo čím by to mohlo být a co s tím? Taky mi to dělá, už jsem dlouho nezmokl, tak si myslím, že to budou dělat vracející se pakny zadních bubnovek, podobně jako u Felicie. Citovat
Plecháč Tony Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Vloženo 1. Srpen 2007 Řešení: Když to začne pískat, postříkat to vodou a na čas je klid Citovat
pava Vloženo 11. Srpen 2007 Vloženo 11. Srpen 2007 Tak mám to výše popsané pískání odstraněno. Byl jsem za známým ve škoda servisu, ať mi napoví, jak bez problému sundat zadní bubny a kde přesně to namazat. On na to, že mi to hned udělá a ať najedu na dílnu.Sundal zadní bubny, nejdřív zkontroloval prachovky prasátek, potom nějakým čističem brzd (Wurth) to celé postříkal a chvíli počkal až to okape a oschne, potom vzal nějaké mazadlo ve spreji (Wurth) a prostříknul samostavy a pružinky. Pak vše nahodil zpět. Po sešlápnutí brzdy je klid a řekl bych, že to i lépe brzdí. To pročištěné brzdám pomohlo. Citovat
luckymann Vloženo 11. Srpen 2007 Vloženo 11. Srpen 2007 A co říkáte na tohle: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=523660 Citovat
misom Vloženo 18. Září 2007 Vloženo 18. Září 2007 Tak tak lacnejsie to vychadza ked to trosku oplachnes vodou ale to je len kratkodobe. Alebo si to sam rozoberies a premastis. Ja som si uz na to zvykol. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.