italik Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Po vymněně př. tlumiču auto plave v zatačkach.V servisu řekli že je vše OK.Taky mi začalklepat volant při bržděni kotouče jsou zanovní.Včera jsem zjistil 6e mam sjetou venkovni stranu př.pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Po vymněně př. tlumiču auto plave v zatačkach.V servisu řekli že je vše OK.Taky mi začalklepat volant při bržděni kotouče jsou zanovní.Včera jsem zjistil 6e mam sjetou venkovni stranu př.pneu. nech si změřit geometrii a následně i sežídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 A jestli plave v zatáčkách tak nech vyměnit i zadní tlumiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Plaval jsem též, ve vyšších rychlostech a předjíždění velmi nepříjemné a nebezpečné, po výměně tlumičů (předek i zadek) jiné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Panum ze servisu se nextelo resit o)) To by nas zajimalo ktery servis tentokrate. Po vymněně př. tlumiču auto plave v zatačkach.V servisu řekli že je vše OK.Taky mi začalklepat volant při bržděni kotouče jsou zanovní.Včera jsem zjistil 6e mam sjetou venkovni stranu př.pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 No ja mam osobne tlumice temer novy a auto mi zacina plavat takovym zpusobem, ze uz se bojim jezdit, neco lupe na predni naprave, ale zatacku to pri testu projede normalne. Ale u Tebe to bude fakt tou vymenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Ja mam pri svym plavani dalsi zajimavej poznatek, prijde mi, ze to jiny Octy nemaj, a to zadek o cca 2 cm niz, nez predek. A tim, ze mam vzadu subac a trochu tezsi ladak to asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.