raďouš Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Zdravím panové,řeším problém se spojkou. Dával jsem novou komplet spojku i se setrvákem, protože stará už klouzala(190tkm).Dali jsme tam celý set, protože jsem sehnal od Bóďy slušně jetý kolem 30tkm z 2OO4 66KW oktavy ALH 228 SACHS. I když je motor 81kw AHF vše pasovalo kluci mechanici to tam dali a bylo. Jenomže téměř po 10tkm auto sice neklouže, ale vibruje v záběru od 1700 ot. docela dost. Nevíte či nemáte zkušenost co by to ještě tak mohlo být??? Spojka opravdu vypadala dobře. Uchycení zkontrolováno, vše se jeví normálně, žádný čip.Díky moc za každý názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 (editace) Zdravím panové,řeším problém se spojkou. Dával jsem novou komplet spojku i se setrvákem, protože stará už klouzala(190tkm).Dali jsme tam celý set, protože jsem sehnal od Bóďy slušně jetý kolem 30tkm z 2OO4 66KW oktavy ALH 228 SACHS. I když je motor 81kw AHF vše pasovalo kluci mechanici to tam dali a bylo. Jenomže téměř po 10tkm auto sice neklouže, ale vibruje v záběru od 1700 ot. docela dost. Nevíte či nemáte zkušenost co by to ještě tak mohlo být??? Spojka opravdu vypadala dobře. Uchycení zkontrolováno, vše se jeví normálně, žádný čip.Díky moc za každý názor. Setrvak je v haji.Asi to mel nekdo v aute s chipem a nakou silnou upravou.Dej jednohmotu set od Valea cena cca 9000 s DPH. Editováno: 31. Červenec 2007, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Je to tak. Setrvačník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Chtěl jsem se zeptat jestli ti motor jede normálně nebo jestli ti kouří či špatně táhne při těch vibracích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raďouš Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ne dýmí to standartně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raďouš Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Jede taky normálně i při těch vibracích, pročpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Mam podobny problem ale me hapruje jeden valec a tim ma motor vibrace. Nejspis elektrika ale uz to resim dva mesice a nic.1,9 tdi pd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.