Přejít na obsah

Bohuslav

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Bohuslav

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já myslí že to bude kabeláž dveří,a nebo to prý může dělat konektor na motůrek stahování okna.Jelikož ti stropní světlo problikává,bude někde špatný kontakt. Tak jako tak musíš rozebrat tapec a proto mrkni i na mikrospínač.
  2. Mám ten samej problem,na cívku mi jde jen 8 voltu a kompresor nespíná.Přived jsem na něj 12 volt s baterie a cvakl jako blázen.Tipuju to na krabičku pod baterkou.V pondělí to snad budu vědět přesně tak písnu.
  3. Tak mam Octavii r.v.2001 , 1.9 TDI 4x4 74 kw a chtěl bych tam dát větší z Octavie II
  4. Chci se zeptat jestli se vejde intercooler z Octavie II do Octavie I ?
  5. Mám ten samý problém.Mastnej flek na pravé straně kde končí podběh.Po týdnu stání je i na zemi vidět pár kapek oleje.Mám podezření na inercooler protože i auto v niších otáčkách nemá zátah jako dřív. 1,9 TDI PD 74 kw Nic méně pokud bude ruplej inercooler v lisováni tak je lepší koupit novej.Vžebrovaní to opravit jde.
  6. Tak opraveno,SLÁVA.Tak ze jsem musel nakonec vyměnit motor. Na starém motoru totiž byla díra v hydroštelu a ubroušená vačka na třetím válci. Motor vyměněn a čip na 130 koní mu dává pořádnou šťávu. Spokojenost.
  7. Tak jsem preklenoval napajeci kabel od ridici jednotky ke tretimu vstrikovaci a změna je tu.Auto zacalo lepe tahnout od spodu a lepe se vytaci ale porad to není ono. Navíc se mi zvedla spotreba.Tak ze překlenuji i zbyle tri kabely a uvidime. Dam vem pak vedet jak to dopadlo.Je to ale na dyl protoze obednavat něco od Skodovky je utrpeni.
  8. Ahoj,skus dat novou elektriku do hlavy.Uz to tu nekdo psal.
  9. Bohuslav

    Spojka vibrace

    Mam podobny problem ale me hapruje jeden valec a tim ma motor vibrace. Nejspis elektrika ale uz to resim dva mesice a nic.1,9 tdi pd
  10. Bohuslav

    Spojka vibrace

    Chtěl jsem se zeptat jestli ti motor jede normálně nebo jestli ti kouří či špatně táhne při těch vibracích?
  11. Zatim jsem se se nedostal k tomu to vyskouset ale dam vedet
  12. Tak jsem nainstaloval novou elektriku do hlavy motoru ke vstrikovacum a zavada je porad ta sama.Asi se z toho zblaznim. Tak ze pokus cislo dve bude elektrika od ridici jednotky k hlave motoru.Pak uz budu asi v koncich.
  13. Zatim ne ale nejspis elektrika.Az to bude opravene urcite napisu cim to bylo.
  14. Mam podobny problem,klima mi sice chladi ale jen chvilku.Pak prestane foukat studeny vzduch a spise to topi.Cim to muze bejt?
  15. Mám menší problem s octavií.Nejdřív mi diagnostika hlásila tryska,vstřik 4 válec.Po týdnu tryska,vstřik 3 válec.Nechal jsem tedy zkontrolovat vstřikovače a nechat namontovat a seřídit na vačkách.Tím jsem vyřešil vstřikovače.Žádnou závadu to nehlásí ale motor začíná táhnout od 1800 otáček a konec je ve 2200 pak do 2900 nejde plynule.Od 3000 zase táhne.Když je motor v tahu tak se rozklepe volant,palubovka a na pedálech.Poradí kekdo?
×
×
  • Vytvořit nový...