Vrbi Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Dobrý den, potřeboval bych radu. Mám fabii 1.4MPI 50kw a kamarád má úplně výkonově shodné auto jak já. Ovšem když jsem ho vyzkoušel, tak mi připadá že má o něco rychlejší akceleraci a je to opravu vidět, když přidám plyn. Neví někdo, čím by to moho být? Nemá ho ani přečipovaný nic,možná o rok straší...napadlo mě že to může být vinou čerpadla, či výfuku, protože je trošku hlučnější...nebo snad seřídit diagnostickým přístrojem?? Nevím čím to může být...ještě bych měl otázku zda se dá snadno dostat k filtru u palivové nádrže, zda není třeba znečištěný, či je lepší už koupit nový..děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 pozri foto filtru po dvoch rokoch prevadzky. Vymenis ho uplne lahko. Len odcvaknes 3 rychlospojky a vysrobujes 1skrutku. To je vsetko. Pri odpajani hadicky davaj pozor. je tam tlak a rado to strieka do oci http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry459124 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.