JasteR Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 (editace) Porche Carerra 4x4 biturbo, vymenene turbiny, vyfuk, original chiptuning od Porsche ma garantovanych 580PS. Verzus VW Lupo 1,9TDi zatim se seriovym motorem VW Lupo 1,9TDI 400m 12,09s http://www.metacafe.com/watch/745723// DIESEL 4EVER .. BENZIN SUXXXX ... Editováno: 31. Červenec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Se sériovým motorem jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Se sériovým motorem jo? RE: Je tam pry seriovy motor 1,9TDi PD ASZ 130PS s upravama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Se sériovým motorem jo? RE: Je tam pry seriovy motor 1,9TDi PD ASZ 130PS s upravama... Jojo s uprava to uz zni jinak nez seriovej motor Jinak to Porsche tam melo dost tragickej start Ale pekny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Se sériovým motorem jo? RE: Je tam pry seriovy motor 1,9TDi PD ASZ 130PS s upravama... Jojo s uprava to uz zni jinak nez seriovej motor Jinak to Porsche tam melo dost tragickej start Ale pekny !!! ...no ze by melo to Porsche tragickej start bo bych teda nerek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Se sériovým motorem jo? RE: Je tam pry seriovy motor 1,9TDi PD ASZ 130PS s upravama... Jojo s uprava to uz zni jinak nez seriovej motor Jinak to Porsche tam melo dost tragickej start Ale pekny !!! ...no ze by melo to Porsche tragickej start bo bych teda nerek.. TO lupo ma 2OO pdckovejch koni a kroutak okolo 500nm takze porsche promin , a este je to 4kolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 tak to je paráda dobrý Lupo já mám s mojí fabčou 400m za 13.34 :-) (možná jak to porsche a bez úprav) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Se sériovým motorem jo? RE: Je tam pry seriovy motor 1,9TDi PD ASZ 130PS s upravama... Jojo s uprava to uz zni jinak nez seriovej motor Jinak to Porsche tam melo dost tragickej start Ale pekny !!! ...no ze by melo to Porsche tragickej start bo bych teda nerek.. A jeste si nejsem jistej jestli tam jednou blbe neradil kdyz to tak posloucham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Se sériovým motorem jo? RE: Je tam pry seriovy motor 1,9TDi PD ASZ 130PS s upravama... Jojo s uprava to uz zni jinak nez seriovej motor Jinak to Porsche tam melo dost tragickej start Ale pekny !!! ...no ze by melo to Porsche tragickej start bo bych teda nerek.. A jeste si nejsem jistej jestli tam jednou blbe neradil kdyz to tak posloucham No voni sprintili celej den, a pokud meli cas opravdu 12s. , tak to vypovida za vse.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Kazdopadne 12s je mega luxusni cas, o tom zadna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Se sériovým motorem jo? RE: Je tam pry seriovy motor 1,9TDi PD ASZ 130PS s upravama... ja to troska spresnim, to lupo je dielom slovenskej firmy profitunig, ktora sa zaobera upravami aut. toto lupo ma "len" upraveny chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 To porše mělo fakt nějaky divny odpich. Se rozjel pak s nim škublo a teprve jakoby začal tahat (asi nějaky protiprokluz nebo něco takového). A taky si myslím že nějak divně řadil, zase takove škubnuti. Ale lupik supr, že mu ten motor udrži v kastli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 profi tuning su poliaci videl som ich Trencine. a maju aj audi 600nm a okolo 1000 konikov to bolo myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 profi tuning su poliaci videl som ich Trencine. a maju aj audi 600nm a okolo 1000 konikov to bolo myslim. ... uz to kupili slovaci najnovsie foto s popisom + motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.