brunoos Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 musí to tam být zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Komu čest tomu čest, tohle by mnoho řidičů od nás a ani ze slavné EUnezvládlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak to je maso. Když mi todle přišlo na mail, tak jsem to projížděl několikrát dokola. Nevím, kolik zatáček bych zvládl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Komu čest tomu čest, tohle by mnoho řidičů od nás a ani ze slavné EUnezvládlo. tak tak,a pak muzeme nadavat na nase silnice nejakych 6-7 let jsem s nakladakem jezdil,nebojim se niceho,ale do tohoto bych asi nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tohle bylo v Maximu asi před dvěma lety. Tahle silnice patří mezi 10 nejnebezpečnějsích míst na světě!....tam bych se po....strachy tam jet a někoho potkat. No ono bych ani potkat nemusel......nervy by udělaly své a křeč by mě stáhla dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 no jak na to tak koukam ,ani po svejch, bych se toudle silnici 1.tridy nevydal....Ale mam takovy pocit ,ze zdejsim ridicum a obyvatelum uz to prijde normalni...neni to jak u nas v nekterych pripadech...kde ani ctyrproudovka bez stredovych svodidel ani nestaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 http://www.novinky.cz/domaci/ceske-silnice...9806_lmd8g.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.