Dakie Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Ahoj, původně jsem chtěl HP, ale dneska se vyskytl menší problém s levou přední pružinou a potřebuju co nejdřív nový pružiny a když už to budu dělat, chci dát i tlumiče, co myslíte že je lepší: originál tlumiče + k tomu snížený pružiny nebo už jít rovnou do toho FK Automotive nebo Supersport? Koukal sem, že je mají skladem a já prostě potřebuju denně jezdit, nemůžu čekat týden nebo jak dlouho než mi udělají HP...:-( Zrovna když mám dovču, tak se to po.... Poradíte prosím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ahoj, původně jsem chtěl HP, ale dneska se vyskytl menší problém s levou přední pružinou a potřebuju co nejdřív nový pružiny a když už to budu dělat, chci dát i tlumiče, co myslíte že je lepší: originál tlumiče + k tomu snížený pružiny nebo už jít rovnou do toho FK Automotive nebo Supersport? Koukal sem, že je mají skladem a já prostě potřebuju denně jezdit, nemůžu čekat týden nebo jak dlouho než mi udělají HP...:-( Zrovna když mám dovču, tak se to po.... Poradíte prosím!!! když už cizí tak FK, ty jsou takový renomovanější ale jakej je problém s HP?, dyť by klasickej štelovák by měli mít normoš skladem, pokud nechceš nejaký extroviny (ty se dělaj zakázkově a to se pak čeká) zkoušel sis snima volat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.