Publikováno Srpen 2, 200718 r Ahoj, původně jsem chtěl HP, ale dneska se vyskytl menší problém s levou přední pružinou a potřebuju co nejdřív nový pružiny a když už to budu dělat, chci dát i tlumiče, co myslíte že je lepší: originál tlumiče + k tomu snížený pružiny nebo už jít rovnou do toho FK Automotive nebo Supersport? Koukal sem, že je mají skladem a já prostě potřebuju denně jezdit, nemůžu čekat týden nebo jak dlouho než mi udělají HP...:-( Zrovna když mám dovču, tak se to po.... Poradíte prosím!!!
Srpen 3, 200718 r Ahoj, původně jsem chtěl HP, ale dneska se vyskytl menší problém s levou přední pružinou a potřebuju co nejdřív nový pružiny a když už to budu dělat, chci dát i tlumiče, co myslíte že je lepší: originál tlumiče + k tomu snížený pružiny nebo už jít rovnou do toho FK Automotive nebo Supersport? Koukal sem, že je mají skladem a já prostě potřebuju denně jezdit, nemůžu čekat týden nebo jak dlouho než mi udělají HP...:-( Zrovna když mám dovču, tak se to po.... Poradíte prosím!!! když už cizí tak FK, ty jsou takový renomovanější ale jakej je problém s HP?, dyť by klasickej štelovák by měli mít normoš skladem, pokud nechceš nejaký extroviny (ty se dělaj zakázkově a to se pak čeká) zkoušel sis snima volat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.