Přejít na obsah

Sportovní podvozek Supersport, FK Automotive

Dakie

Doporučené příspěvky

Ahoj, původně jsem chtěl HP, ale dneska se vyskytl menší problém s levou přední pružinou a potřebuju co nejdřív nový pružiny a když už to budu dělat, chci dát i tlumiče, co myslíte že je lepší: originál tlumiče + k tomu snížený pružiny nebo už jít rovnou do toho FK Automotive nebo Supersport? Koukal sem, že je mají skladem a já prostě potřebuju denně jezdit, nemůžu čekat týden nebo jak dlouho než mi udělají HP...:-( Zrovna když mám dovču, tak se to po.... kol100:feve: Poradíte prosím!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, původně jsem chtěl HP, ale dneska se vyskytl menší problém s levou přední pružinou a potřebuju co nejdřív nový pružiny a když už to budu dělat, chci dát i tlumiče, co myslíte že je lepší: originál tlumiče + k tomu snížený pružiny nebo už jít rovnou do toho FK Automotive nebo Supersport? Koukal sem, že je mají skladem a já prostě potřebuju denně jezdit, nemůžu čekat týden nebo jak dlouho než mi udělají HP...:-( Zrovna když mám dovču, tak se to po.... kol100:feve: Poradíte prosím!!!

když už cizí tak FK, ty jsou takový renomovanější

ale jakej je problém s HP?, dyť by klasickej štelovák by měli mít normoš skladem, pokud nechceš nejaký extroviny ;) (ty se dělaj zakázkově a to se pak čeká)

zkoušel sis snima volat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...