Srpen 5, 200718 r Přesně, jediná možnost by byla si tam někde dát malej vypínač a tím na spínanej vstup rádia přivézt stálej, asi si to udělám a vypínač se už někam schová... ale pak uz to nedava smysl sklickem a je rovnou lepsi si to dat pred klicek a ne za
Srpen 5, 200718 r Koukám, že tobě něco vysvětlit bude asi těžký. Takže, budu mít vypínač kterej dokáže proklemovat stálý a spínaný napětí do rádia, normálně bude vypínač vyplej a rádio bude fungovat s klíčkem, tak jako doposud, ale v případě potřeby si ten vypínač zapnu a rádio mi bude hrát i bez toho klíčku. Doufám žes to už pochopil.
Srpen 5, 200718 r Nemám origo rádio. Tak ti ale nevypíná s klíčkem a nebo je to jedno z těch mála co to umí jako origo.
Srpen 5, 200718 r Nemám origo rádio. Tak ti ale nevypíná s klíčkem a nebo je to jedno z těch mála co to umí jako origo. Vytáhnu klíč a rádio se vypne a já ho normálně zapnu knoflíkem nějakej Panasonic
Srpen 5, 200718 r Nemám origo rádio. Tak ti ale nevypíná s klíčkem a nebo je to jedno z těch mála co to umí jako origo. Vytáhnu klíč a rádio se vypne a já ho normálně zapnu knoflíkem nějakej Panasonic Tak to je asi jedno z toho mála co to uměj.
Srpen 6, 200718 r Mám rádio Sony s MP3 a po vytaření klíčku se mě normálně vypne, ale pokud nemám klíček ve spínačce tak už ho nezapnu, a to jsem připojil origo kabeláž . Původně jsem měl origo rádio. Jsem z těch co jim vadí že rádio nehraje pokud není seplá spínačka, musim to přepojit.
Srpen 6, 200718 r Mám rádio Sony s MP3 a po vytaření klíčku se mě normálně vypne, ale pokud nemám klíček ve spínačce tak už ho nezapnu, a to jsem připojil origo kabeláž . Původně jsem měl origo rádio. Jsem z těch co jim vadí že rádio nehraje pokud není seplá spínačka, musim to přepojit. Stačí jen proklemovat stálý a spínaný napětí co jde do rádia, ale zas ti nebude vypínat s klíčkem...
Srpen 6, 200718 r Mám rádio Sony s MP3 a po vytaření klíčku se mě normálně vypne, ale pokud nemám klíček ve spínačce tak už ho nezapnu, a to jsem připojil origo kabeláž . Původně jsem měl origo rádio. Jsem z těch co jim vadí že rádio nehraje pokud není seplá spínačka, musim to přepojit. Stačí jen proklemovat stálý a spínaný napětí co jde do rádia, ale zas ti nebude vypínat s klíčkem... Jasan, diky. Mě právě o to jde aby nešlo vypínat klíčkem. Kolikrát mám puštěný rádio v autě když dělam kolem auta atd. ,a už mě nebaví pořád zapínat klíček.
Srpen 7, 200718 r ja to mam tiez cez klucik ale nerozumiem jednej veci, ked vitiahnem klucik tak sa radio vypne, lebo nema elektriku, lebo je napajane cez spinacku. A preco mi potom blika cervena diodka ked vyberem panel???? odkial ta ma elektriku?
Srpen 7, 200718 r ja to mam tiez cez klucik ale nerozumiem jednej veci, ked vitiahnem klucik tak sa radio vypne, lebo nema elektriku, lebo je napajane cez spinacku. A preco mi potom blika cervena diodka ked vyberem panel???? odkial ta ma elektriku? Rádio má pořád napětí, ale vede do něj i druhej kablík kterej je spínanej přes spínačku a díky němu se rádio zapne, většina normálních rádií to bez toho druhýho neumí, jen origo a pár dalších kousků. Stály napětí tam musí být, jinak bys pořád jen ladil stanice a nastavoval...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.