Publikováno Srpen 4, 200718 r Chci se jen zeptat.Jáká je minimální konfigurace počítače pro VAG ? Jde mi o to,že jsem si koupil kabel,ale má připojení na COM1 (jsem si neuvědomil,že můj noťas má jenom USB) Koupil jsem redukci USB/COM,ale moc to nechce spolupracovat,proto jsem se rozhodl,že si koupím starší noťas kde je COM1.Proto se ptám jaká je minimální kofigurace pro VAG.Dík za rady.
Srpen 4, 200718 r Chci se jen zeptat.Jáká je minimální konfigurace počítače pro VAG ? Jde mi o to,že jsem si koupil kabel,ale má připojení na COM1 (jsem si neuvědomil,že můj noťas má jenom USB) Koupil jsem redukci USB/COM,ale moc to nechce spolupracovat,proto jsem se rozhodl,že si koupím starší noťas kde je COM1.Proto se ptám jaká je minimální kofigurace pro VAG.Dík za rady. Nemas v prechodu ten spravy prevodnik.Hledej na www.motordiag.cz nebo carsoft.cz tam by nejake mohli mit.Bohuzel nazev chipu jaky v prevodniku ma byt z hlavy nevim.
Srpen 4, 200718 r Pouzivam stary T20 +W2k a v pohode. HW konfigurace PIII 700Mhz, 256MB RAM... Na VAG staci asi cokoli, co ma RS232, 64MB RAM a nejaky procesor:)
Srpen 12, 200718 r Bude stačit Pentium 133 Mhz 32 Mb Ram a grafika 1 Mb ??? Mohlo by. Nevim, jake pozadavky ma VAG samotny....za zkousku nic nedas, autu neublizis:)
Srpen 16, 200718 r Chci se jen zeptat.Jáká je minimální konfigurace počítače pro VAG ? Jde mi o to,že jsem si koupil kabel,ale má připojení na COM1 (jsem si neuvědomil,že můj noťas má jenom USB) Koupil jsem redukci USB/COM,ale moc to nechce spolupracovat,proto jsem se rozhodl,že si koupím starší noťas kde je COM1.Proto se ptám jaká je minimální kofigurace pro VAG.Dík za rady. Nemas v prechodu ten spravy prevodnik.Hledej na www.motordiag.cz nebo carsoft.cz tam by nejake mohli mit.Bohuzel nazev chipu jaky v prevodniku ma byt z hlavy nevim. Jde o převodník s čipem FTDI. Nicméně jeho cena je skoro jako celý kabel na COM (asi 1000kc). Normální převodník okolo 300.
Srpen 26, 200718 r Výborné převodníky s FTDI dělá firma ASIX, používali jsme to v práci na progamování, sám to používám s VAG Comem a taky mi to chodí.
Srpen 27, 200718 r Autor Ahoj a není lepší prodat kabel COM a koupit USB s podporou vyšší verze VAG COM? Možná ano,ale já jsi už objednal notebook s 200Mhz procesorem za 1000 kč...
Srpen 27, 200718 r Ahoj a není lepší prodat kabel COM a koupit USB s podporou vyšší verze VAG COM? Možná ano,ale já jsi už objednal notebook s 200Mhz procesorem za 1000 kč... Tak to je vpoho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.