Publikováno Srpen 6, 200718 r Ahoj všem, chtěl bych se zeptat jakou značku autobaterie by jste doporučili. V autě mám Vartu Blue Dynamic a vypadá to že jsou její dny u konce. Mám zůstat u stejné značky nebo byste doporučili jinou značku? Díky za názory
Srpen 6, 200718 r Ahoj všem, chtěl bych se zeptat jakou značku autobaterie by jste doporučili. V autě mám Vartu Blue Dynamic a vypadá to že jsou její dny u konce. Mám zůstat u stejné značky nebo byste doporučili jinou značku? Díky za názory Tak Já mám Vartu Standard, žádný extra počin, ale slouží mi bezchybně už 3. rok a musím říci: SUPEEEEEER!!!!!!!!!!!!! Každou zimu bez problémov starty a to dokonce i jednou v rakouských alpách, když jsme se vrátili ze skialpů. Ve 20 hodin večer už byla teplota -28° C a má Beruška naskočila po prvním otočení klíčku! Což druhé auto (diesel) vůbec nezvládlo, jen to naprázdno cvakalo! Takže VIVAT VARTA!
Srpen 6, 200718 r Já měl v Renaultu Vartu Silver blá blá blá (už si nepamatuju přesně) 60 Ah. Ještě originál s německým potiskem (vůz koupen v německu) z roku 1997 a do loňské čórky běhala bez problému a dobití. Taky se přimlovám za Vartu, možná je dražší, ale tý značce věřím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.