Matesss Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Ahoj.Jednoho krasneho dne prijdu k autu a co vidim,teda ma manzelka,rodio fuc.Kabely pomalu po celem aute.Ne to zase prehanim ale je tam chybicka a nevim co s tim. Tak jsem to zkusil napojit na sve PC a hle hlasi to chybu. 00849-kontakt S na spinaci zapalovani -D 25-00 neznamy stav spinace. Nemuze mi nekdo poradit co s tim?Ale dost podrobne.Mam strach se do toho vrtat. Nebo za poplatek s tim neco udelat? moc dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Ahoj.Jednoho krasneho dne prijdu k autu a co vidim,teda ma manzelka,rodio fuc.Kabely pomalu po celem aute.Ne to zase prehanim ale je tam chybicka a nevim co s tim.Tak jsem to zkusil napojit na sve PC a hle hlasi to chybu. 00849-kontakt S na spinaci zapalovani -D 25-00 neznamy stav spinace. Nemuze mi nekdo poradit co s tim?Ale dost podrobne.Mam strach se do toho vrtat. Nebo za poplatek s tim neco udelat? moc dik. Základní otázka, kryt volantu měli ty šmejdi dole taky? Typnul bych si na oříšek spínačky a nebo je jen vylomený konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesss Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Ahoj.Jednoho krasneho dne prijdu k autu a co vidim,teda ma manzelka,rodio fuc.Kabely pomalu po celem aute.Ne to zase prehanim ale je tam chybicka a nevim co s tim.Tak jsem to zkusil napojit na sve PC a hle hlasi to chybu. 00849-kontakt S na spinaci zapalovani -D 25-00 neznamy stav spinace. Nemuze mi nekdo poradit co s tim?Ale dost podrobne.Mam strach se do toho vrtat. Nebo za poplatek s tim neco udelat? moc dik. Základní otázka, kryt volantu měli ty šmejdi dole taky? Typnul bych si na oříšek spínačky a nebo je jen vylomený konektor. Kryt volantu byl na svem miste.Zeptam se je tezke se mrknout na tu spinacku.Myslim si ,ze tam v prostoru co ma byt radio mam o vytrzeny drat navic.Ma cernou barvu a je docela slaby.Teda podle meho.Nerozumim tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Ahoj.Jednoho krasneho dne prijdu k autu a co vidim,teda ma manzelka,rodio fuc.Kabely pomalu po celem aute.Ne to zase prehanim ale je tam chybicka a nevim co s tim.Tak jsem to zkusil napojit na sve PC a hle hlasi to chybu. 00849-kontakt S na spinaci zapalovani -D 25-00 neznamy stav spinace. Nemuze mi nekdo poradit co s tim?Ale dost podrobne.Mam strach se do toho vrtat. Nebo za poplatek s tim neco udelat? moc dik. Základní otázka, kryt volantu měli ty šmejdi dole taky? Typnul bych si na oříšek spínačky a nebo je jen vylomený konektor. Kryt volantu byl na svem miste.Zeptam se je tezke se mrknout na tu spinacku.Myslim si ,ze tam v prostoru co ma byt radio mam o vytrzeny drat navic.Ma cernou barvu a je docela slaby.Teda podle meho.Nerozumim tomu. tu chybu ti hlásí jaká jednotka? Budíky, Motor, Radio?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesss Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Ahoj.Jednoho krasneho dne prijdu k autu a co vidim,teda ma manzelka,rodio fuc.Kabely pomalu po celem aute.Ne to zase prehanim ale je tam chybicka a nevim co s tim.Tak jsem to zkusil napojit na sve PC a hle hlasi to chybu. 00849-kontakt S na spinaci zapalovani -D 25-00 neznamy stav spinace. Nemuze mi nekdo poradit co s tim?Ale dost podrobne.Mam strach se do toho vrtat. Nebo za poplatek s tim neco udelat? moc dik. Základní otázka, kryt volantu měli ty šmejdi dole taky? Typnul bych si na oříšek spínačky a nebo je jen vylomený konektor. Kryt volantu byl na svem miste.Zeptam se je tezke se mrknout na tu spinacku.Myslim si ,ze tam v prostoru co ma byt radio mam o vytrzeny drat navic.Ma cernou barvu a je docela slaby.Teda podle meho.Nerozumim tomu. tu chybu ti hlásí jaká jednotka? Budíky, Motor, Radio?? Prvni den co se mi to stalo tak mi reproduktor nebo co to vlasne je vydaval hlas tedy takove pipani v urcitych intervalech,Tak jsem to napojil na pocitac a zjistil to co jsem uvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.