Mustafa Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 (editace) Jj, těch sanitek sem si všiml. Ale to bylo dřív. Protože snad od 10h byl zákaz vyjet s autem, takže ho musel srazit už dřív, ne? Jinak si myslim, že tyhle války byly zase o kus organizačně dál. Ten zákaz ježdění aut po desáty je podle mě velkej přínos a zákaz ježdění motorkářů v době sprintů taky. Jinak je škoda, že když to měli organizačně zvládlý zase trošku líp, tak že to poznamenala taková tragédie... Editováno: 25. Srpen 2007, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 jj asi mám v těch časech bordel - pročpak asi? Kolem ccá osmičky včera večer jsem viděl projíždět tvoje autíčko - moc krásný Jinak s tebou souhlasím, že organizačně to bylo už dost vymáklý, ale vždy se najde nějakej dement a těch bylo dost, když nesměli jezdit jinde tak jezdili i po trávníkách magůrci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 jj asi mám v těch časech bordel - pročpak asi? Kolem ccá osmičky včera večer jsem viděl projíždět tvoje autíčko - moc krásný Jinak s tebou souhlasím, že organizačně to bylo už dost vymáklý, ale vždy se najde nějakej dement a těch bylo dost, když nesměli jezdit jinde tak jezdili i po trávníkách magůrci Já měl takovej divnej pocit, že sem tě taky viděl. Nemáš náhodou jinej zadní nárazník? Ještě nenastříkanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 jj asi mám v těch časech bordel - pročpak asi? Kolem ccá osmičky včera večer jsem viděl projíždět tvoje autíčko - moc krásný Jinak s tebou souhlasím, že organizačně to bylo už dost vymáklý, ale vždy se najde nějakej dement a těch bylo dost, když nesměli jezdit jinde tak jezdili i po trávníkách magůrci Já měl takovej divnej pocit, že sem tě taky viděl. Nemáš náhodou jinej zadní nárazník? Ještě nenastříkanej? přesně tááák, jel jsi po trávníku okolo Bobíska s lamino zadním nárazníkem v bílé barvě, sem se pak koukal po autech, ale nikde jsem tě už neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 přesně tááák, jel jsi po trávníku okolo Bobíska s lamino zadním nárazníkem v bílé barvě, sem se pak koukal po autech, ale nikde jsem tě už neviděl No já sem tak nějak nechtěl riskovat nějakou ujmu, tak sme to objeli a parkoval jsem na tý vracečce uplně mimo Příští rok to napravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 přesně tááák, jel jsi po trávníku okolo Bobíska s lamino zadním nárazníkem v bílé barvě, sem se pak koukal po autech, ale nikde jsem tě už neviděl No já sem tak nějak nechtěl riskovat nějakou ujmu, tak sme to objeli a parkoval jsem na tý vracečce uplně mimo Příští rok to napravim A co sprinty? Jeli jste oba i "Škodík" a jak jste dopadli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema )) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema )) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html No ty si zase určitě vypadal :-D A co sprinty? Jeli jste oba i "Škodík" a jak jste dopadli? Byl sem jen já s Fabkou, takže nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema )) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html to se máš čim chlubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Najmis:: no kde jsi byl? psal jsem ti sms a nic, nakonec jsem tě viděl aýž když jsi odjížděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema )) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html vy jste vseci nejaci zabiáci!!! chudak pežotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 fotogalerie (490 fotek) již i u nás na tuningy.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 fotogalerie (490 fotek) již i u nás na tuningy.com Pěkné fotky. Bylo to tam asi super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 fotogalerie (490 fotek) již i u nás na tuningy.com Dotaz kde mam fabku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 fotogalerie (490 fotek) již i u nás na tuningy.com Dotaz kde mam fabku?? sorry, tys tam už nebyl, já jsem vůbec nestíhal stihl jsem tak půlku toho, co jsem měl nafotit - navíc se mi posralo koleno, ach jo a to jdu dnes fotit znova, doufám, že to vyjde a budete se moct těšit na super fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 máš vubec z tech srazu neco? kdyz furt fotíš mě by to nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 máš vubec z tech srazu neco? kdyz furt fotíš mě by to nebavilo ty čti radši SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 (editace) máš vubec z tech srazu neco? kdyz furt fotíš mě by to nebavilo jj, mám - spálenou půlku ksichtu (kvůli foťáku), spálený nohy podle sandálů a nyní navíc i koleno v prdeli docela dobrý výčet Editováno: 26. Srpen 2007, autor: ...moody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 fotogalerie (490 fotek) již i u nás na tuningy.com Dobrý fotečky i počasí se povedlo. Až na toho "debila" to muselo být GUT. Před RABITEM klobouk dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 fotogalerie (490 fotek) již i u nás na tuningy.com Dotaz kde mam fabku?? sorry, tys tam už nebyl, já jsem vůbec nestíhal stihl jsem tak půlku toho, co jsem měl nafotit - navíc se mi posralo koleno, ach jo a to jdu dnes fotit znova, doufám, že to vyjde a budete se moct těšit na super fotky Omluva se přijímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema )) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html vy jste vseci nejaci zabiáci!!! chudak pežotek To jo jelo nás tam 10. Pak nám pořadatelé řekli at si vlezem dovnitř že takhle ject nemužem tak jsme se narvali dovnitř a jeli dál docela maso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema )) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html to Tě (Vás) máme obdivovat? Upřímě takovýhle partičky projíždějící úplně zbytečne kolem dokola celým letištěm v kufr chrchlakostka se zaručeně nejnovějším hitem od O-Zone. Řidič v poloze ležmo a volant drží nahóře uprostřed jednou rukou akorát všechny serou. Každej rozjezd v koloně provází zběsilý prohrabání a za 5 metrů musí zase zastavit. Zajímavý bylo, že takhle si debílci leštěj Ego jen v okolí sprintů, leštěnek a TuningCupu. Tam co byly dritry (né gumy plac) a řidiči co uměj jezdit a mají na to kobyly pod kapotou - tam se nic takovýho nedělo. Ještě byli přímo dokonalí moulové na minibajkách a miničtyřkolkách co rádoby důležitě kličkovali mezi chodcema a motali se projíždějícím autům doslova pod kola. Promiň, ale u mě obdiv nenajdeš - jen dodám chuděra Pežotek. majitel to auto asi nemá rád. Jednou se bude jistě prodávat pod sloganem málo jeté a opečovávané autíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema )) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html vy jste vseci nejaci zabiáci!!! chudak pežotek To jo jelo nás tam 10. Pak nám pořadatelé řekli at si vlezem dovnitř že takhle ject nemužem tak jsme se narvali dovnitř a jeli dál docela maso. maso jezdí na jatkách na hákách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Najmis:: no kde jsi byl? psal jsem ti sms a nic, nakonec jsem tě viděl aýž když jsi odjížděl Čus....hele sory,ale ani nevím že mi nějaká sms přišla....odjížděl jsem až dnes kolem oběda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Taky nějaký ty fotky a videa přihodim.... vyberte si pokud máte zájem ... http://www.najdes.com/index.php?option=com...2&Itemid=79 jinak jsem vás i pár poznal a potkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.