Přejít na obsah

MIMOŇSKÉ VÁLKY XII.

Doporučené příspěvky

Jj, těch sanitek sem si všiml. Ale to bylo dřív. Protože snad od 10h byl zákaz vyjet s autem, takže ho musel srazit už dřív, ne? Jinak si myslim, že tyhle války byly zase o kus organizačně dál. Ten zákaz ježdění aut po desáty je podle mě velkej přínos a zákaz ježdění motorkářů v době sprintů taky. Jinak je škoda, že když to měli organizačně zvládlý zase trošku líp, tak že to poznamenala taková tragédie...

Editováno: , autor: Mustafa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj asi mám v těch časech bordel - pročpak asi? ;):kuk:

Kolem ccá osmičky včera večer jsem viděl projíždět tvoje autíčko - moc krásný :palec2:

Jinak s tebou souhlasím, že organizačně to bylo už dost vymáklý, ale vždy se najde nějakej dement a těch bylo dost, když nesměli jezdit jinde tak jezdili i po trávníkách magůrci :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Kolem ccá osmičky včera večer jsem viděl projíždět tvoje autíčko - moc krásný :palec2:

Jinak s tebou souhlasím, že organizačně to bylo už dost vymáklý, ale vždy se najde nějakej dement a těch bylo dost, když nesměli jezdit jinde tak jezdili i po trávníkách magůrci :aggressive:

Já měl takovej divnej pocit, že sem tě taky viděl. :) Nemáš náhodou jinej zadní nárazník? Ještě nenastříkanej?

Odkaz ke komentáři

Já měl takovej divnej pocit, že sem tě taky viděl. :) Nemáš náhodou jinej zadní nárazník? Ještě nenastříkanej?

přesně tááák, jel jsi po trávníku okolo Bobíska s lamino zadním nárazníkem v bílé barvě, sem se pak koukal po autech, ale nikde jsem tě už neviděl

Odkaz ke komentáři

přesně tááák, jel jsi po trávníku okolo Bobíska s lamino zadním nárazníkem v bílé barvě, sem se pak koukal po autech, ale nikde jsem tě už neviděl

No já sem tak nějak nechtěl riskovat nějakou ujmu, tak sme to objeli a parkoval jsem na tý vracečce uplně mimo :) Příští rok to napravim :)

Odkaz ke komentáři

No já sem tak nějak nechtěl riskovat nějakou ujmu, tak sme to objeli a parkoval jsem na tý vracečce uplně mimo :) Příští rok to napravim :)

A co sprinty? Jeli jste oba i "Škodík" a jak jste dopadli?

Odkaz ke komentáři

fotogalerie (490 fotek) již i u nás na tuningy.com

Dotaz ;) kde mam fabku?? :aggressive::kuk:

sorry, tys tam už nebyl, já jsem vůbec nestíhal :(

stihl jsem tak půlku toho, co jsem měl nafotit - navíc se mi posralo koleno, ach jo :(

a to jdu dnes fotit znova, doufám, že to vyjde a budete se moct těšit na super fotky ;)

Odkaz ke komentáři

fotogalerie (490 fotek) již i u nás na tuningy.com

Dotaz ;) kde mam fabku?? :aggressive::kuk:

sorry, tys tam už nebyl, já jsem vůbec nestíhal :(

stihl jsem tak půlku toho, co jsem měl nafotit - navíc se mi posralo koleno, ach jo :(

a to jdu dnes fotit znova, doufám, že to vyjde a budete se moct těšit na super fotky ;)

Omluva se přijímá ;)

Odkaz ke komentáři

Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema :))) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html

to Tě (Vás) máme obdivovat? Upřímě takovýhle partičky projíždějící úplně zbytečne kolem dokola celým letištěm v kufr chrchlakostka se zaručeně nejnovějším hitem od O-Zone. Řidič v poloze ležmo a volant drží nahóře uprostřed jednou rukou akorát všechny serou. Každej rozjezd v koloně provází zběsilý prohrabání a za 5 metrů musí zase zastavit. Zajímavý bylo, že takhle si debílci leštěj Ego jen v okolí sprintů, leštěnek a TuningCupu. Tam co byly dritry (né gumy plac) a řidiči co uměj jezdit a mají na to kobyly pod kapotou - tam se nic takovýho nedělo. Ještě byli přímo dokonalí moulové na minibajkách a miničtyřkolkách co rádoby důležitě kličkovali mezi chodcema a motali se projíždějícím autům doslova pod kola. Promiň, ale u mě obdiv nenajdeš - jen dodám chuděra Pežotek. majitel to auto asi nemá rád. Jednou se bude jistě prodávat pod sloganem málo jeté a opečovávané autíčko.

Odkaz ke komentáři

Hej čumte všici na tu třetí fotku to jsem já s kámošema :))) http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunin...1419_b6vmq.html

vy jste vseci nejaci zabiáci!!! :p chudak pežotek

To jo jelo nás tam 10. Pak nám pořadatelé řekli at si vlezem dovnitř že takhle ject nemužem tak jsme se narvali dovnitř a jeli dál docela maso.

maso jezdí na jatkách na hákách

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...