Přejít na obsah

2.0 TDI PD (103 kW)

Ludvíček

Doporučené příspěvky

Snažím se být v klidu,ale moc to nende,dófám že trefym na dobré kus a nebudu do toho rvat jenom kačky.To by mě moja asi zastřelila,už tak brblala zkrz cenu že je to moc 470 000kč,za plnou výbavu liťáky+zimní kola el sedadla atd.já myslym že to není ta moc.(chtěla novou Fabiu combi).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim všechny.Po zítří což je 23.1.08 si du vyzvednout do Škodovky OII 2,0 TDI PD,najeto 89 tis km.Z toho co sem tady četl,začínám mít z toho motoru krapet ztrach (přečetl sem snad všechno co ste tady napsaly).Ať už turbo,nebo zaseklé píst vlivem špatnýho mazání.Sem na váškách.Tak mě někdo uklidnite že to není tak hrozný.Moc se na tu krasavicu těším,ale teď,,,,,,,,,,,,.měl sem OI 1,6 55Kw a spokojenost (r.v. 1997)

Dík za odpovědi. :help:

řekl bych, že dobrý auta už se přestaly vyrábět. Myslím, že zlatá 90 tá léta jsou v prdeli. Ono se dneska sere všechno...

Odkaz ke komentáři

Až budeš mít okolo 100.000km,je možné,že ti odejde klapka.V okolí znám 4 a zatím všem se to stalo,včetně mě v 98000km.Naštěstí v záruce,jinak snad okolo 12000,-kč

Ahoj, já mám v okolí zase spoustu chlapů, kterejm odešla žena lol

Taky máme O II 2.0 najeto 2200km, na nějaký rozbíjení raději nemyslet a užívat si to ;)

Přeju příjemný poježdění :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zdravim všechny.Po zítří což je 23.1.08 si du vyzvednout do Škodovky OII 2,0 TDI PD,najeto 89 tis km.Z toho co sem tady četl,začínám mít z toho motoru krapet ztrach (přečetl sem snad všechno co ste tady napsaly).Ať už turbo,nebo zaseklé píst vlivem špatnýho mazání.Sem na váškách.Tak mě někdo uklidnite že to není tak hrozný.Moc se na tu krasavicu těším,ale teď,,,,,,,,,,,,.měl sem OI 1,6 55Kw a spokojenost (r.v. 1997)

Dík za odpovědi. :help:

jé tos to neměl číst. Teď jsi to určitě přivolal.

Odkaz ke komentáři

kluci, já se musím k něčemu přiznat. Já totiž co koupím, to je v čudu. Mě to provází celej život. Dokonce mi i z dětskýho kočárku vypadla na zem holka, když byla malá, protože byl vadnej. Tak na moje hrůzostrašný historky zase tolik neberte zřetel. Ten motor je jinak dobrej. Vážně.

Odkaz ke komentáři

kluci, já se musím k něčemu přiznat. Já totiž co koupím, to je v čudu. Mě to provází celej život. Dokonce mi i z dětskýho kočárku vypadla na zem holka, když byla malá, protože byl vadnej. Tak na moje hrůzostrašný historky zase tolik neberte zřetel. Ten motor je jinak dobrej. Vážně.

Tak to rozhodně nejsi sám, u mě je to hodně podobné jen u aut to naštěstí nefunguje jinak u spotřební elektroniky, kuch. robotů apod. je vždycky nějaký problém.

Odkaz ke komentáři

protže všechno tohle spotřební zboží stojí dneska za hovno... dřív mývali lidi tv, lednici nebo pračku 20 - 25 let... dneska ti v tom něco odejde za 4 roky... a než to opravovat, je lepší si koupit nový... protože v dnešní době to ty opraváři ani moc neuměj a když už, tak to stojí balík! lol

Odkaz ke komentáři

protže všechno tohle spotřební zboží stojí dneska za hovno... dřív mývali lidi tv, lednici nebo pračku 20 - 25 let... dneska ti v tom něco odejde za 4 roky... a než to opravovat, je lepší si koupit nový... protože v dnešní době to ty opraváři ani moc neuměj a když už, tak to stojí balík! lol

tak dřív jsem např. pračku Romo vrátil v záruce a dostal jinou, protože měla několik neodstranitelných vad. V záruce se mi podařilo jednou vrátit dokonce i auto.

Odkaz ke komentáři

Jo, tak to jsi jak můj tchán, ten co koupí tak po to je hovno lol , kdyby jsi postavil 10 aut a z jednoho vyndal motor, tak on si vybere bez motoru. lol lol lol

Odkaz ke komentáři

Ve všech nových věcech co se vyrábí je zakomponované tzv. "KURVÍTKO" které se aktivuje chvilku poté co skončí záruka na zboží... A pak se to sere a sere a sere a servisi maj s toho prachy a firmy radost, že jdou náhradní díly na odbyt a tudíž s toho maj další prachy... Je to blbý ale je to tak...

Odkaz ke komentáři

Ve všech nových věcech co se vyrábí je zakomponované tzv. "KURVÍTKO" které se aktivuje chvilku poté co skončí záruka na zboží... A pak se to sere a sere a sere a servisi maj s toho prachy a firmy radost, že jdou náhradní díly na odbyt a tudíž s toho maj další prachy... Je to blbý ale je to tak...

tak já to při svý smůle zpravidla stíhám všechno řešit v záruce.

Odkaz ke komentáři

to už jsem někde na foru kritizoval, je to šílenej konzum a zbytečné vyžírání nerostného bohatství.

Odkaz ke komentáři

Čauvec kluci.Tak Octávu mám doma.Su sńou maximálně spokojené (zatím)akorád dneska mě krapet pozlobyl tempomat.Vypl sem motor skočil sem si pro něco dom klíče sem nechal v zapalování,nastartuju jedu a chcu zapnout tempomat , a ono nic.Zkoušim dál a pořád nic.Musel sem zastavit všechno vypnout zamčít ,odemčít a všechno bylo v pohodě.Nemáte stím někdo nějakou zkušenost? :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...