Luke288 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 buď v klidu, přitelkyně tatík si včera taky přivez 2.0TDI 25tis km najeto. je to prostě sázka do loterie, zvlášť u jetých aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartas Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Snažím se být v klidu,ale moc to nende,dófám že trefym na dobré kus a nebudu do toho rvat jenom kačky.To by mě moja asi zastřelila,už tak brblala zkrz cenu že je to moc 470 000kč,za plnou výbavu liťáky+zimní kola el sedadla atd.já myslym že to není ta moc.(chtěla novou Fabiu combi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 (editace) Snad to bude v pohode, kamos ji ma taky, jako sluzebni, ted muze mit najeto tak 50tis. km a bez problemu. Moje takdy zatim ok. Editováno: 21. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartas Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Dík za povzbuzení,hned se mě bude líp spat.Jak ju dovezu,dám vědět první dojmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravim všechny.Po zítří což je 23.1.08 si du vyzvednout do Škodovky OII 2,0 TDI PD,najeto 89 tis km.Z toho co sem tady četl,začínám mít z toho motoru krapet ztrach (přečetl sem snad všechno co ste tady napsaly).Ať už turbo,nebo zaseklé píst vlivem špatnýho mazání.Sem na váškách.Tak mě někdo uklidnite že to není tak hrozný.Moc se na tu krasavicu těším,ale teď,,,,,,,,,,,,.měl sem OI 1,6 55Kw a spokojenost (r.v. 1997)Dík za odpovědi. řekl bych, že dobrý auta už se přestaly vyrábět. Myslím, že zlatá 90 tá léta jsou v prdeli. Ono se dneska sere všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Až budeš mít okolo 100.000km,je možné,že ti odejde klapka.V okolí znám 4 a zatím všem se to stalo,včetně mě v 98000km.Naštěstí v záruce,jinak snad okolo 12000,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Až budeš mít okolo 100.000km,je možné,že ti odejde klapka.V okolí znám 4 a zatím všem se to stalo,včetně mě v 98000km.Naštěstí v záruce,jinak snad okolo 12000,-kč Ahoj, já mám v okolí zase spoustu chlapů, kterejm odešla žena Taky máme O II 2.0 najeto 2200km, na nějaký rozbíjení raději nemyslet a užívat si to Přeju příjemný poježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zdravim všechny.Po zítří což je 23.1.08 si du vyzvednout do Škodovky OII 2,0 TDI PD,najeto 89 tis km.Z toho co sem tady četl,začínám mít z toho motoru krapet ztrach (přečetl sem snad všechno co ste tady napsaly).Ať už turbo,nebo zaseklé píst vlivem špatnýho mazání.Sem na váškách.Tak mě někdo uklidnite že to není tak hrozný.Moc se na tu krasavicu těším,ale teď,,,,,,,,,,,,.měl sem OI 1,6 55Kw a spokojenost (r.v. 1997)Dík za odpovědi. jé tos to neměl číst. Teď jsi to určitě přivolal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartas Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Snad sem nic nepřivolal a všem děkuju za povzbuzení a odpovědi.Zatim čauvec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 tak co auto? kde ho máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ja koupil v dubnu a najeto 40 000 do ted a zatim bez problemu takze zatim musim zaklepat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 no jo, ale ty máš auto od Drákuly! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 kluci, já se musím k něčemu přiznat. Já totiž co koupím, to je v čudu. Mě to provází celej život. Dokonce mi i z dětskýho kočárku vypadla na zem holka, když byla malá, protože byl vadnej. Tak na moje hrůzostrašný historky zase tolik neberte zřetel. Ten motor je jinak dobrej. Vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 no teď už ti asi věřit nebude! ale obávám se, že už to má doma! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Nevěříte ? Věřte !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 teleshoping? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 kluci, já se musím k něčemu přiznat. Já totiž co koupím, to je v čudu. Mě to provází celej život. Dokonce mi i z dětskýho kočárku vypadla na zem holka, když byla malá, protože byl vadnej. Tak na moje hrůzostrašný historky zase tolik neberte zřetel. Ten motor je jinak dobrej. Vážně. Tak to rozhodně nejsi sám, u mě je to hodně podobné jen u aut to naštěstí nefunguje jinak u spotřební elektroniky, kuch. robotů apod. je vždycky nějaký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 protže všechno tohle spotřební zboží stojí dneska za hovno... dřív mývali lidi tv, lednici nebo pračku 20 - 25 let... dneska ti v tom něco odejde za 4 roky... a než to opravovat, je lepší si koupit nový... protože v dnešní době to ty opraváři ani moc neuměj a když už, tak to stojí balík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 protže všechno tohle spotřební zboží stojí dneska za hovno... dřív mývali lidi tv, lednici nebo pračku 20 - 25 let... dneska ti v tom něco odejde za 4 roky... a než to opravovat, je lepší si koupit nový... protože v dnešní době to ty opraváři ani moc neuměj a když už, tak to stojí balík! tak dřív jsem např. pračku Romo vrátil v záruce a dostal jinou, protože měla několik neodstranitelných vad. V záruce se mi podařilo jednou vrátit dokonce i auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 kluci, já se musím k něčemu přiznat. Já totiž co koupím, to je v čudu. Mě to provází celej život. Dokonce mi i z dětskýho kočárku vypadla na zem holka, když byla malá, protože byl vadnej. Tak na moje hrůzostrašný historky zase tolik neberte zřetel. Ten motor je jinak dobrej. Vážně. Jo, tak to jsi jak můj tchán, ten co koupí tak po to je hovno , kdyby jsi postavil 10 aut a z jednoho vyndal motor, tak on si vybere bez motoru. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ty jo, tchán nám koupil jako svatební dar pračku a během 1/2 roku několik servisů výměn atd. Po roce a 1/2 jsem jí tajně vyhodil koupil si novou a byl klid. Tchán je dobrej chlap ,ale nesmí nic kupovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ve všech nových věcech co se vyrábí je zakomponované tzv. "KURVÍTKO" které se aktivuje chvilku poté co skončí záruka na zboží... A pak se to sere a sere a sere a servisi maj s toho prachy a firmy radost, že jdou náhradní díly na odbyt a tudíž s toho maj další prachy... Je to blbý ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ve všech nových věcech co se vyrábí je zakomponované tzv. "KURVÍTKO" které se aktivuje chvilku poté co skončí záruka na zboží... A pak se to sere a sere a sere a servisi maj s toho prachy a firmy radost, že jdou náhradní díly na odbyt a tudíž s toho maj další prachy... Je to blbý ale je to tak... tak já to při svý smůle zpravidla stíhám všechno řešit v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 protže všechno tohle spotřební zboží stojí dneska za hovno... dřív mývali lidi tv, lednici nebo pračku 20 - 25 let... dneska ti v tom něco odejde za 4 roky... a než to opravovat, je lepší si koupit nový... protože v dnešní době to ty opraváři ani moc neuměj a když už, tak to stojí balík! to už jsem někde na foru kritizoval, je to šílenej konzum a zbytečné vyžírání nerostného bohatství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartas Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Čauvec kluci.Tak Octávu mám doma.Su sńou maximálně spokojené (zatím)akorád dneska mě krapet pozlobyl tempomat.Vypl sem motor skočil sem si pro něco dom klíče sem nechal v zapalování,nastartuju jedu a chcu zapnout tempomat , a ono nic.Zkoušim dál a pořád nic.Musel sem zastavit všechno vypnout zamčít ,odemčít a všechno bylo v pohodě.Nemáte stím někdo nějakou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.